Your search results

sell_header_bg

Kutsu meidät arviokäynnille »

  • Tilaa Arviokäynti »


    Tiedätkö asuntosi markkina-arvon?

    Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille – saat alueen asiantuntevimman lausunnon.

  • Tietosuojaseloste

Kunniatehtävä

Haluamme luoda kestävän asiakassuhteen, jossa otamme huomioon pienimmätkin tarpeesi ja toiveesi. Keskustelemme avoimesti ja kuuntelemme huolella, sillä tehtävämme on tehdä unelmistasi totta.

Ab Snellman LKV Oy Sotheby´s International Realty Finland toimii osana maailman suurimpiin kuuluvaa, menestyksekästä kiinteistönvälitysketjua, joten tarjoamme käyttöösi laajan kontaktiverkoston asiantuntijoineen. Myyntikanavamme kattavat tehokkaan maailmanlaajuisen markkinointiverkoston.

Olemme erikoistuneet arvoasuntoihin. Jokainen toimeksianto saa myyntikohteenamme aseman, joka takaa sille erityisen, tavallista laadukkaamman palvelun.

Tarjoamme käyttöösi laajan asiantuntemuksen niin kotimaan kuin kansainvälisilläkin markkinoilla. Edustamme alan parasta osaamista ja hoidamme sydämellä koko myyntiprosessin alusta loppuun asti. Takaamme, että käytössäsi on kauttamme alan moderneimmat ja tehokkaimmat markkinointikanavat sekä laaja asiakasverkosto. Näin saavutamme kohteellesi korkeimman mahdollisen myyntihinnan.

 

Palveluhinnasto

Palvelumme

Haluamme olla mukana elämäsi suuressa taloudellisessa päätöksenteossa, sen vaatimalla arvokkuudella. Voit aina olla vakuuttunut siitä, että saat asiantuntivimmat sekä luottamuksellisemmat neuvot meidän kokeneilta välittäjiltä. Haluamme olla osa koko myyntiprosessia, aina maksuttomasta arviointikäynnistä kauppaan saakka. Tinkimätön tavoitteemme on, että yhteistyö on hedelmällistä ja että kaikki asiakkaamme palaavat mielellään meille tulevaisuudessakin. Pyydä palvelutarjous arviokäynnillä.

Palveluhinnasto

Välitystoimeksianto, osakehuoneisto 3,72 % sis. alv*

Välitystoimeksianto, kiinteistö 4,34 % sis. alv*

Välitystoimeksianto, erikoiskohteet 5,58 % sis. alv*

Asiakirjakulut (myyntitoimeksianto) 310 € sis.alv*

Vuokraustoimeksianto 1,5 kk vuokra + alv*

Etäkohteet sopimuksen mukaan, alkaen, 5,58 % sis. alv*

Minimipalkkio 3000 € + alv*

*Arvonlisävero = alv 24%

 

KULUTTAJARIITA

Sopimusta koskeva riita voidaan viedä kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Lisätietoa osoitteesta: www.kuluttajariita.fi