Your search results

Katajanokan rantarivissä, merimaisemilla heti vapaa, uudehko koti

 • Kanavakatu 9 A
 • Helsinki
 • 84,5m2
 • 2-3h, avokeittiö, kph, s, wc ja parveke
 • 575 000 €

Kuvaus

Hieman erilainen koti huomataan aina!
Huoneiston pohjaratkaisu polveilee hauskan kulmikkaasti, kuitenkin erottaen kotiin selkeästi keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen. Toinen makuuhuoneista on yhdistetty olohuoneeseen ja sen voi vaivatta muuttaa takaisin makuuhuonekäyttöön. Nyt se toimii hyvin työ- tai kirjastohuoneena, ja valoa tulvii asuntoon useasta suunnasta. Kummassakin makkarissa on vaatehuone. Keittiö on hyvin ja ergonomisesti järjestelty. Suuressa ja tilavassa kylpyhuoneessa on extramukavuutena kylpyamme ja ikkunallinen sauna on muutostyönä teetetty jo taloyhtiön rakentamisaikana. Helon Saunatonttu-kiuas on aina valmis ja tarjoaa pehmeät löylyt talvisen lenkin jälkeen. Lisäksi huoneistossa on toinen, erillinen wc.

Lasitettu parveke on rauhalliselle sisäpihalle päin. Asunnon persoonallinen erityispiirre on, että olohuoneesta voi katsella suoraan Viking Linen merelle lähteviä laivoja. Näkymät olohuoneesta ovat Suomenlinnaan päin merelle.

Kymmenvuotiaan taloyhtiön asunnot on varustettu ajanmukaisella tekniikalla. Huoneistoissa on nelivaiheinen tulo- ja poistoilma sekä lämmöntalteenotto energiansäästöä varten. Säilytys- ja varastotilat alakerrassa ja kellarissa ovat erinomaiset. Asunnon seinä- ja kattopinnat on vastikään paikattu ja maalautettu kauttaaltaan valmiiksi seuraavalle asukkaalle.

Asunto Oy Helsingin Svingi on valmistunut yhdessä naapuritaloyhtiöidensä kanssa muodostaen rauhallisen asuinkorttelin. Asuinrakennukset on sijoiteltu niin, että modernin näköisten rakennusten väliin jää viihtyisä ja iso sisäpiha-alue kaikkien asukkaiden käyttöön. Sekä sisäpihan kautta että autohallista on myös esteetön kulku asuntoon. Huomioithan, että taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla! Asunnon ohella tarjotaan ostettavaksi autohalliosake taloyhtiön alla sijaitsevasta parkkihallista.

Yksityisesittelyt ja lisätiedot:

Soile Goodall, +358 40 5335533, soile.goodall@sothebysrealty.fi

Keittiö / varusteet
Puustellin, isolla saarekkeella varustettu toiminnallinen avokeittiö, jossa isot erilliset jää/viileäkaappi ja pakastinkaappi, keraaminen liesi ja erillisuuni saarekkeessa sekä liesituuletin (suodattimella), lattiasta korotettu astianpesukone ja kiinteät valaisimet. Työtasot kiveä.
Kph / wc / varusteet
Tilava kylpyhuone, jossa kylpyamme, wc-istuin, kylpyhuonekaapistot sekä tila pesutornille. Lisäksi toinen, erillinen wc.
Palvelut
Keskustan palvelut kävelyetäisyydellä, Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset sekä kansainväliset koulut ja päiväkodit
Liikenneyhteydet
Ratikkalinja 4 vierestä
Lämmitys
Kaukolämpö
Pintamateriaalit
Seinäpinnat maalattu, lattiat parkettia. Märkätilat kaakeloitu/laatoitettu, sähkökäyttöinen mukavuuslattialämmitys kph ja wc. Kullatut valaisimien katkaisijat oleskelutiloissa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoja
Helsingin Kaupunki
Kattotyyppi / Kate
Taittuva pulpetti / Huopa
Rakennusaine
Betoni ja tiili

Pohjapiirustus

Faktat

 • Osoite:
  Kanavakatu 9 A,
  00160 Helsinki
 • Myyntihinta:
  575 000 €
 • Velaton hinta:
  575 000 €
 • Asuin-ala:
  84,5 m2
 • Kokonaispinta-ala:
  84,5 m2
 • Tontin pinta-ala:
  3 805,00 m2
 • Vapautuu:
  Heti vapaa
 • Rakennusvuosi:
  2006
 • Huoneita:
  2-3h, avokeittiö, kph, s, wc ja parveke

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Ilmoittautuminen

Vastaava Välittäjä

agent picture

​Soile Goodall

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sijainti kartalla

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results

Compare properties