Your search results

Suurenmoinen ja historiallinen merenrantakiinteistö noin 30 ha Särkisalossa

 • Kanervalantie 57
 • Salo
 • 2750,0m2
 • Merenrantakiinteistö noin 30 ha jonka neljässä asuintalossa on 15 makuuhuonetta
 • 6 800 000 €

Kuvaus

Ainutlaatuinen ja historiallisesti merkittävä merenrantakiinteistö, joka käsittää yhteensä noin 30,490 ha tilat ja oman saaren. Tila on ollut yksityisomistuksessa ja sen historiaan kuuluu monta värikästä vaihetta. Tila on yksityisomistuksen lisäksi ollut muun muassa VR:n lomakeskuksena. Kokonaisuus muodostuu yhteensä 8 erillisestä kiinteistöstä, joilla on noin 1400 m2 asuinpinta-alaa ja noin 20 erillistä rakennusta. Tilaa on viimeisen omistajan toimesta kehitetty ja sen rakennuskantaa on merkittävästi korjattu ja parannettu 2006-2015 kestäneiden uudistus- ja korjausinvestointien kautta. Päätalon Merilinnan sisustuksen on suunnitellut sveitsiläinen sisustusarkkitehti. Merilinnalle on näin luotu merenkulullinen ja näyttävä sisustus joka täyttää vaativimmatkin kansainväliset laatuvaatimukset. Näin on syntynyt ehdottaman kärkitason edustushuvila ja vapaa-ajan keskus. Tilalla sijaitsee kaksi erillistä vierastaloa, Lehtola niminen vierastalo on rakennettu noin 1900 ja se on kunnostettu 2011. Talossa on 3 erillistä vierashuonetta, joissa kussakin on omat kylpyhuoneet, toinen vierastalo Rantala sijaitsee meren lähettyvillä. Talo on rakennettu 2009, on noin120 m2 ja siinä on 3 mh + parvi sekä erillinen saunarakennus. Asuinrakennuksena toimii myös huolto- ja teknisen henkilöstön käyttöön sisustettu Metsälinna, jossa on 3 mh ja oma sauna. Lisäksi tilalla on erillinen keskeneräinen vapaa-ajankeskus Koivula, joka on rakennettu noin 1900 ja sitä on viimeksi kunnostettu aina vuoteen 2015 asti, jolloin sen muutoshanke on keskeytetty. Tilalla sijaitsee myös erillinen noin vuonna 1900 rakennettu ja 2007 kunnostettu rakennus Ainola, joka toimi nykyisin kuntosalina ja on noin 80 m2 kokoinen . Rannassa sijaitsee iso noin 130 m2 rantasauna sekä kolme erillistä rantarakennusta, mm venevaja jossa on veneramppi. Kohteeseen kuuluvat myös tilanhoitoon tarvittava välineistö, kaksi moottorivenettä moottoreineen, henkilöauto ja minitraktori. Tilan teknisestä välineistöstä on saatavilla erillinen irtaimistoluettelo. Kanervala on oiva esimerkki aikakauden kauneimmista rakennuksista ja tilan kehittämisessä ei olla säästetty vaivaa, aikaa tai rahaa. Kaunis istutettu puisto ja kulkuväylät antavat tilalle arvokkaan kehyksen.Tila myydään varusteineen ja kalusteineen, ja se esitellään vain yksityisesittelyin.
Tiedustelut ja esittelypyynnöt; osakas Kenneth Katter +358 45 864 8062.

Keittiö / varusteet
Merilinnassa on kodikas ja toiminnallinen keittiö, jolle on oma erillinen sisäänkäynti. Kodinkonevalikoima on kauttaaltaan Gaggenaun, ja keittiön varustelussa on Alessi ja Pentik aterimia. Talon lasikokoelma on Baccarat kristallilasistoa, ja irtaimistot kuuluvat kokonaisuudessaan toteutuvaan kiinteistökauppaan. Vierastalo Lehtolassa on avokeittiö, joka on myös varusteltu Gaggenau keittiökoneilla. Vierastalo Rantalassa on Siemens keittiökoneet, induktioliesi ja jääkaappipakastin. Keittiökoneet ovat lähes käyttämättömät.
Tilat / Pinta-alat
Tilan rakennukset muodostavat kukin oman tarkoituksenmukaisen kokonaisuutensa.
Kph / wc / varusteet
Merilinnan pääkerroksessa on vieras wc ja keittiö-osaston yhteydessä erillinen wc. Kussakin makuuhuoneessa on oma kylpyhuoneensa, ja näissä sekä on erilliset kylpyammeet, wc' t ja pesualtaat. Kolmannen kerroksen makuuhuoneiden yhteydessä on yhteinen ja jaettu suihku sekä erillinen wc. Lehtolassa on kolme erillista makuuhuonekokonaisuutta, joissa kussakin omat kylpyhuoneensa ja säilytystilansa sekä lisäksi yhteinen sauna. Vierastalo Rantalassa on iso yhteinen kylpyhuone, ja erillisessä saunarakennuksessa on sauna, poreallas ja erillinen wc.
Palvelut
Perniö, noin 10 km, Koulut: Perniö, noin 10 km
Liikenneyhteydet
Linja-auto, oma auto, vene.
Lämmitys
Päätalon lämmönlähde on öljy ja sivurakennuksia lämmittää sähkölämmitys.
Pintamateriaalit
Pintamateriaalit ovat Merilinnassa korkeimman laadun sisustumateriaaleja, paikalle suunniteltuja sisustuskokonaisuuksia kuten mattoja, sohva- ja tuolikalustoja sekä kauniisti kuvioidut ruokailukalusteet ja -välineet jopa 20 hengelle. Kunkin huoneen omaan ilmeeseen on panostettu merkittävästi. Pelihuoneen sisustus kirjahyllyineen on toteutettu mittatilaustyönä ja olohuoneen ja takkahuoneen sisustus on tehty näyttäväksi käyttämällä Baccarat kristalli valaisimia. Eteinen, työhuone ja aulatila on sisustettu merihenkiseksi. Makuuhuoneiden sisustuksessa on käytetty kalliita materiaaleja, mattoja ja kullattuja yksityiskohtia. Rakennuksessa on myös muita ainutkertaisia yksityiskohtia, mm. portaikon hopeinen ja led valaisimin valaistu saksanhirvien sarvikokoelma on vertaansa vailla.
Kiinteistötunnus
734-787-1-3
Maasto
Rannikkosaaristo, metsämaastoa ja kallioita,sekö metsäkannasta. Merelle päin on 2 hienoa merenlahea jossa hiekkarannat ja kalliosaarekkeita
Tilalla sijaitsee rannikko pelto, lehti- ja havupuita sekä ajan kanssa istutettuja jalopuita
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Lisätietoja
Salon kunta
Kattotyyppi / Kate
Harja ja tiili, harja ja pelti
Rakennusaine
Kivi, hirsi, puu ja pelti

Faktat

 • Osoite:
  Kanervalantie 57,
  25630 Salo
 • Myyntihinta:
  6 800 000 €
 • Velaton hinta:
  6 800 000 €
 • Asuin-ala:
  1400,0 m2
 • Kokonaispinta-ala:
  2750,0 m2
 • Tontin pinta-ala:
  300 000,00 m2
 • Vapautuu:
  Vapautuminen sopimuksen mukaan
 • Rakennusvuosi:
  1915
 • Huoneita:
  Merenrantakiinteistö noin 30 ha jonka neljässä asuintalossa on 15 makuuhuonetta

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Ilmoittautuminen

Vastaava Välittäjä

agent picture

Kenneth Katter

Osakas & Myyntiedustaja

Sijainti kartalla

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results