Your search results

Kansainvälistä tyyliä laadukkaissa kuorissa

 • Katajanokankatu 6 B
 • Helsinki
 • 220,0m2
 • 4h, keittiö, spa-osasto, sauna, erillinen wc, khh, halli
 • 1 390 000 €

Kuvaus

Esittelemme tätä kotia yksityisnäytöin.
Varaathan oman näyttöaikasi, kiitos.

Huoneisto sijaitsee 1901 valmistuneen Jugend-linnan kolmannessa kerroksessa. Ala-aulan kaaren muotoinen, koristeltu sisäänkäynti on äärettömän kauniisti toteutettu ja epäsuora valaistus korostaa sen holvimaisuutta ja taidokasta kuviointia. Rapussa on hissi.

Asunto on aikanaan täysin saneerattu yksityiskodiksi, joka on käypä edustusasunnoksi tai perheelle. Yksityiskohdissa toistuvat julkisivussa esiintyvät klassiset jugend-aikakauden muodot. Kokonaisuus on äärimmäisen harkittu ja eheä sekä toteutettu selkeästi normaalia tasoa laadukkaammin. Huoneistossa on kolme näyttävää kaakeliuunia ja kaksi lukunurkkausta, joista toinen ikkunaerkkerissä, josta näkymät meren yli suoraan voimalaitokselle. Tämän kodin katseenvangitsijat ovat kuitenkin hätkähdyttävän isot ja kauniskarmiset ikkunat niin kadulle kuin sisäpihallekin.

Keittiö, kodinhoitohuone sekä spa-osasto on tehty kansainvälisen maun mukaan. Keittiö on yhdistelmä modernia tyyliä ja maalaishenkeä, joka istuu täydellisesti klassiseen kiinteistöön. Keittiö on varustettu huippuluokan konein sekä viinikomerolla, jossa jäähdytyskone. Kodinhoitohuoneessa ja erillisessä wc:ssä on fiksut säilytystilaratkaisut. Kylpyläosastolla on kylmälaitteet saunajuomille, palju, suihkut istuimilla ja sauna kahdenpuolisella sisäänkäynnillä sekä muuta asuntoa vastaavilla pilaridetaljeilla.

Taloyhtiö on erittäin hyvin hoidettu. Suuret saneeraukset (mm. julkisivut, katto, LVIS) on tehty vuosien 2000-2016 välillä. Taloyhtiöllä on useita vuokratiloja. Ei lunastuslauseketta.

Huoneisto on vuokrattu määräaikaisella vuokrasopimuksella varsin kilpailukykyisellä vuokratuotolla.

Lisätiedot ja esittelyt:

Tommi Karhula, +358 50 3541421, tommi.karhula@sothebysrealty.fi

Keittiö / varusteet
Modernin maalaishenkinen keittiö, joka istuu klassiseen kiinteistöön täydellisesti. Gaggenaun koneet, iso varastokaappi, joka toimii tällähetkellä viinikaappina (kaapissa jäähdytyskone). Keittiön takana omassa tilassaan kodinhoitohuone, jossa fiksuja säilytysjärjestelmiä, kuivausrumpu ja pesukone (Miele).
Kph / wc / varusteet
Kylpyhuoneeseen/kylpyosastolle pääsee sekä päämakuuhuoneesta että keittiökäytävältä. Saunaan kaksi sisäänkäyntiä, kylmälaitteet saunajuomia varten, kolme käsienpesuallasta, kaksi suihkua istuimilla, palju, wc ja bidee. Lisäksi erillinen wc, jossa säilytystilaa.
Palvelut
Skattalla lähikauppa ja pikkuliikkeitä sekä useita ravintoloita, Koulut: Keskustan suomen-, ruotsinkieliset koulut ja kansainväliset koulut
Liikenneyhteydet
Ratikkalinjat 4 ja 5
Lämmitys
Kaukolämpö
Pintamateriaalit
Seinäpinnat maalattu, lattia kunnostettua kalanruotoparkettia. Märkätilat laatoitettu ja kaakeloitu. Keittiön, wc:n ja khh:n lattiat laattaa. Laatoitetuissa tiloissa sähkökäyttöinen lattialämmitys.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoja
Helsingin kaupunki
Kattotyyppi / Kate
Harjakatto / Pelti
Rakennusaine
Tiili

Pohjapiirustus

Faktat

 • Osoite:
  Katajanokankatu 6 B,
  00160 Helsinki
 • Myyntihinta:
  1 320 990 €
 • Velaton hinta:
  1 390 000 €
 • Asuin-ala:
  220,0 m2
 • Kokonaispinta-ala:
  220,0 m2
 • Tontin pinta-ala:
  1 444,00 m2
 • Vapautuu:
  Vuokrattu
 • Rakennusvuosi:
  1901
 • Huoneita:
  4h, keittiö, spa-osasto, sauna, erillinen wc, khh, halli

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Ilmoittautuminen

Vastaava Välittäjä

agent picture

Tommi Karhula

Sijainti kartalla

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results

Compare properties