Your search results

Näyttävä erillistalo merinäköalalla Didrichsenin taidemuseon välittömässä läheisyydessä

 • Kuusisaarenpolku 1 F
 • Helsinki
 • 223,0m2
 • 4h, k, ruokatila, takkah., vierash., s, 3kph, 2wc, khh, var., parveke, terassi
 • 1 420 000 €

Kuvaus

Ihastuttava erillistalo merinäköalalla Didrichsenin taidemuseon ja Villa Gyllenbergin välittömässä läheisyydessä.

Omalla tontilla, rauhallisessa ja arvostetussa Kuusisaaressa, sijaitsee tämä näyttävä kuuden erillistalon yhtiö, josta on nyt myynnissä lähinnä merta sijaitseva talo.

SISÄÄNTULOKERROS
Jo sisään tullessa aistii talon harmonisen tunnelman. Olohuoneen ja portaikon korkeus ja avaruus, runsaat ikkunapinnat sekä kauttaaltaan laadukkaat materiaalit kertovat arkkitehti Kirsti Sivénin visiosta liittää urbaani asuminen ympäröivään kulttuurimaisemaan.

Näyttävät kaksimetriset tammikehysikkunat tuovat sisään niin valoa kuin maiseman vehreyden ja meren sinen. Olohuone on huomiotaherättävä tila ja sen korkea viisto katto johdattaa luontevasti yläkertaan. Väljien eteistilojen yhteydessä on kolmas makuuhuone, joka sijaintinsa ansiosta soveltuu erinomaisesti myös työ- tai vierashuoneeksi. Olohuonetasoa alempana olevasta ruokailutilasta avautuu lasiovi suoraan puutarhaan ja kivetylle patiolle.

YLÄKERTA
Tilavat makuuhuoneet sijaitsevat ylimmän kerroksen rauhassa. Molemmissa makuuhuoneissa on oma ikkunallinen en-suite kylpyhuone. Master bedroomista avautuu myös katettu parveke, jolta avautuu näkymä merelle. Korkealle kaartuva katto on tämän kerroksen tärkeä tunnelmantekijä.

ALAKERTA
Alimmassa kerroksessa on takkahuone ja tilava saunaosasto. Takkahuoneesta on suora yhteys vilpolan kautta pihalle. Takkahuoneen vieressä on liukuovella erotettu hyvänkokoinen pukuhuone, joka toimii myös vierashuoneena, toimistona tai leikkitilana. Tähän kerrokseen on sijoitettu lisäksi monikäyttöiset kodinhoito- ja varastotilat, jotka lisäävät asumismukavuutta ja koko kodin toimivuutta.

KUUSISAARI
Kuusisaaren ihanteellinen sijainti tarjoaa elämänlaatua ja yksityisyyttä. Helsingin ja Espoon rajalla, Seurasaarenselän ja Laajalahden merialueiden syleilyssä, mutta kuitenkin Otaniemen ja Keilalahden työpaikkojen vieressä. Lisäksi erinomaiset koulut lähialueella: Munkkiniemen suomen- ja ruotsinkieliset koulut, ranskalainen koulu, englantilainen koulu ja SYK kaikki lyhyen pyörä- tai bussimatkan päässä.

Asuntoa esitellään vain yksityisnäytöin, tule tutustumaan ja ihastumaan!

Esittelyt, Kenneth Katter 045-8648062 ja Soile Goodall 040-5335533

Keittiö / varusteet
Snaideron laadukas keittiö, mustat kivitasot ja integroidut kodinkoneet: 2kpl jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni.
Kph / wc / varusteet
Kolme ikkunallista kylpyhuonetta (2 en-suite, spa-osasto saunan yhteydessä), lisäksi 2 erillistä wc:tä. Pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa.
Palvelut
Munkkiniemen, Munkkivuoren ja Tapiolan kattavat palvelut. Lähikauppa Lehtisaaressa (600m)., Koulut: Suomen-, ruotsin-, ranskan- ja englanninkieliset koulut ja päiväkodit lähialueella.
Liikenneyhteydet
Nopeat yhteydet autolla, HSL syöttölinjat 551, 552 ja palvelulinja 34 Munkkivuoreen.
Lämmitys
Suora sähkölämmitys
Pintamateriaalit
Asuintiloissa ja portaissa kaunis tammiparketti, maalatut valkoiset seinät ja katto. Alakerrassa takkahuone, vierashuone, kodinhoitohuone ja saunaosasto klinkkerilattiaa lattialämmityksellä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoja
Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, (09) 310 1673
Kattotyyppi / Kate
Kaareva kuparipeltikatto
Rakennusaine
Tiili/Betoni

Pohjapiirustus

Faktat

 • Osoite:
  Kuusisaarenpolku 1 F,
  00340 Helsinki
 • Myyntihinta:
  1 420 000 €
 • Velaton hinta:
  1 420 000 €
 • Asuin-ala:
  223,0 m2
 • Kokonaispinta-ala:
  223,0 m2
 • Tontin pinta-ala:
  3 730,00 m2
 • Vapautuu:
  Vapautuminen sopimuksen mukaan
 • Rakennusvuosi:
  1991
 • Huoneita:
  4h, k, ruokatila, takkah., vierash., s, 3kph, 2wc, khh, var., parveke, terassi

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Ilmoittautuminen

Vastaava Välittäjä

agent picture

​Soile Goodall

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sijainti kartalla

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results

Compare properties