Your search results

Uudenveroinen ja loistelias omakotitalo Jollaksessa, erittäin korkealaatuinen viimeistely

 • Rannikkolaivurintie 5 A
 • Helsinki
 • 242,0m2
 • 5-6 h + k + ruokasali + 2 kph +sauna, khh, terassi, parveke ja 2 auton autotalli
 • 1 680 000 €

Kuvaus

Moderni ja korkeatasoinen omakotitalo Jollaksessa, omalla 1018 m2 tontilla. Kodin toteutus on kauttaaltaan korkeinta laatua, talon perustana on Jämerä kivitalo, ja talon sisustuksen on suunnitellut Sabina Dontcheff Kokema Design Oy. https://kokemadesign.fi/references/ . Myydään Asunto Oy muotoisena, koko osakekanta.

Talo sijoittuu mukavasti rinteeseen, sen pihapiiri on huolella viimeistelty istutuksin, ja takapihalta aukeaa iso terassi suojattuun ja kauniiseen metsään. Tontin korkeusero antaa kauniin ja avaran näkymän ympäristöön. Istutusten ja pihan suunnittelusta vastasi Pihavisio Oy.

Makuuhuoneet ovat laadukkaasti toteutettu, ja niiden mukavuuteen on panostettu. Master bedroom muodostaa oman kokonaisuutensa, ja siinä on oma kylpyhuone ja vaatehuone. Pääkerroksessa on lisäksi työhuone / makuuhuone. Makuuhuoneita on alakerroksessa 3 kpl.

Alakerroksessa on lisäksi iso ja kaunis sauna, varsin toimiva kodinhoitohuone ja talotekniikka. Talon lämmön lähteenä on maalämpö ja siinä on koneellinen ilmastointi ja valaisimien automatiikka. Talossa on kahden auto autotalli ja runsaasti säilytystilaa.

Asumismukavuuteen on suunnittelussa nähty erityistä vaivaa. Olohuonessa on Bremer Panorama takka, tammiparketti on Eeben, ja olohuoneessa sekä ruokailutilassa on sähköiset rullaverhot ja isot panoraama ikkunat.

Talon keittiö on Italialainen Arrital avokeittiö jossa on Mielen kodinkoneet. Laattalattiat ovat italialaista Laattapisteen lattiaa.

Keittiö / varusteet
Italialainen Arrital keittiö jossa Milen jääkaappi, pakasti, induktioliesi ja erillisuuni, liesituuletin sekä astianpesukone.
Tilat / Pinta-alat
Talo on rakennettu rinteeseen, ja ensimmäisessä kerroksessa on kolme makuuhuonetta, sauna ja kodinhoitohuone, sekä talon tekniikka. Pääkerroksessa on iso ja avoin keittiö ja ruokosali, olohuone ja toimistohuone tai viides makuuhuone. Masterbedroom sijaitsee rauhallisen takametsän puolella ja siinä on oma kylpyhuone ja vaatehuone. Talon iso terrassi antaa ympärivuotisen viihtyisän ulkoalueen, joka varsinkin kesäaikaan tekee talosta varsin toimvan keäsasunnon.
Kph / wc / varusteet
Kolme erillistä kylpyhuonetta alakerrassa kph + sauna osasto, yläkerrassa iso kph ja erillinen wc.
Palvelut
Alepa ja laajentuva pienostoskeskus n 500m, Laajasalon ostoskeskukseen on matkaa noin 3 km, Koulut: Ala-aste ja päiväkoti ovat noin 700m päässä, koulut muutoin Laajasalo noin 3 km ja Kulosaari noin 5 km
Liikenneyhteydet
Linja-auto ja metro
Lämmitys
Maalämpö
Pintamateriaalit
Keittiössä, saunassa ja pesutiloissa on laatta lattiat ja kaakeloidut seinät. Saunan lauteet ja siistus on tummaksi sävytettyä leppää. Olohuoneen lattia on parkettia, ja seinät ovat kauttaaltaan maalatut.
Kiinteistötunnus
91-49-164-18
Maasto
Rannikkosaaristo, metsämaastoa ja kallioita,sekö metsäkannasta. Takapihan metsään on käytännössä pääsy vain rajanaapureilla.
Mänty ja kuusimetsää sekä puutarha-istutuksia
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoja
Helsingin Kaupunki
Kattotyyppi / Kate
Pulpetikatto / pelti
Rakennusaine
Jämerä Kivitalo

Pohjapiirustus

Faktat

 • Osoite:
  Rannikkolaivurintie 5 A,
  00850 Helsinki
 • Myyntihinta:
  1 680 000 €
 • Velaton hinta:
  1 680 000 €
 • Asuin-ala:
  242,0 m2
 • Kokonaispinta-ala:
  242,0 m2
 • Tontin pinta-ala:
  1 018,00 m2
 • Rakennusvuosi:
  2012
 • Huoneita:
  5-6 h + k + ruokasali + 2 kph +sauna, khh, terassi, parveke ja 2 auton autotalli

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Ilmoittautuminen

Vastaava Välittäjä

agent picture

Kenneth Katter

Osakas & Myyntiedustaja

Sijainti kartalla

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results

Compare properties