Your search results

Rauhallinen luxus-keidas keskellä kaupungin sykettä !

 • Ratakatu 27 A 13
 • Helsinki
 • 232,4m2
 • 3 mh, olohuone, ruokasali, arkiolohuone, keittiö, saunaosasto, khh, 2 wc
 • 2 320 000 €

Kuvaus

Korkeatasoinen 2-kerroksinen (4. ja 5. kerros ) edustava koti, 232 m2, Etelä-Helsingissä, trendi-boutiqueiden, ravintoloiden ja kaikkien kaupungin virikkeiden ja palveluiden äärellä hiljaisella sijainnilla.

Alunperin vuonna 1898 rakennettu ja julkisivultaan suojeltu arvokiinteistö muokattiin v. 2013 tehdyn täys-saneerauksen myötä 15:ksi laadukkaaksi asunnoksi, joista yksi käyttämättömänä nyt myynnissä.

Huoneistojen sisustussuunnittelusta vastasi arkkitehtitoimisto Iiro Mikkola, jonka viimeistelty käden jälki näkyy tehdyssä saneerauksessa korkealaatuisin materiaalivalinnoin.

Suuri, n. 5 metriä korkea olohuone, joiden 3 kpl rankalaisparvekkeet, korkeat kauniit ikkunat vehreälle sisäpihalle sekä alkuperäinen tiiliseinä luovat yhdessä rouhean tyylikkään olohuoneen. Parvekkeen rakentamista ranskalaisten parvekkeiden tilalle selvitetään parhaillaan, pyydä lisätietoa ja havainnekuvat suunnitelmasta.
Molempiin, sekä ruokasaliin, että keittiöön mahtuu pöytä isolle seurueelle. Keittiön Poggenpohl kaapistot ja Gaggenaun keittiökoneet läpäisevät Top Chefinkin vaatimukset.

Asunnossa on 3 makuuhuonetta, joista 1 kpl alakerrassa:ssa ja 2 kpl yläkerrassa, jossa on myös tilava oleskelutila esim TV:n katselua varten.

Master Bedroomin yhteydessä olevassa saunaosastossa saunan lisäksi on 2 suihkua, twin-altaat ja kylpyamme. Asunnossa on 2 erillistä wc:tä ja tilava Mielen konein varusteteltu kodinhoitohuone.

Asunnossa on tämän päivän vaatimukset täyttävät mukavuudet, mm. koneellinen ilmanvaiho jäähdytyksellä.
Tähän uuteen korkealaatuiseen 2-kerroksiseen, 4-5 kerroksen Loft-asuntoon noustaan yksityisesti omaan eteisaulaan suoraan hissillä. Myös huoneiston kerroksissa kulkeminen onnistuu hissillä, koska uloskäynnit ovat molemmissa kerroksissa.

Taloyhtiölle on varattu autohallipaikat lähistöllä 248EUR/kk.

Tiedustelut ja yksityisesittelyt : Liisa Jakovlew, 0400 484122, liisa.jakovlew@sothebysrealty.fi

Keittiö/varusteet
Poggenpohl korkeakiiltovalkoinen suoralinjainen kaunis kokonaisuus, jossa saareke. Gaggenaun laadukas keittiökonevarustus, Tilavaan keittiöön mahtuu suurikin pöytä tai oleskeluryhmä tv:n katselulle jne.
Kph/wc/varusteet
Huoneistossa on 2 wc:tä. Kph-osastolla on 2 suihkua, 2 käsienpesuallasta ja kylpyamme. Saunan ikkunasta näkymät olohuoneen kautta rauhalliselle vehreälle sisäpihalle.
Palvelut
Kaikki palvelut alueella, Koulut: Suomen-, ruotsin-, ranskan- venäjän- ja englanninkieliset koulut lähialueella.
Liikenneyhteydet
HSL
LÄMMITYS
kauko
Pintamateriaalit
Huoneiston lattiat vaaleaksi käsiteltyä tammilankkuparkettia, kosteat tilat isoa valkoista laattaa. Huoneiston valkoisten seinien kontrastina esiin jätetty alkuperäinen tiiliseinä tuo kodikkuutta ja lämpöä hulppealle 5 m korkealle olohuone- ruokasali- ja keittiötilalle.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Kattotyyppi / Kate
/harjakatto/pelti
RAKENNUSAINE
tiili

Pohjapiirustus

FAKTAT

 • Osoite:
  Ratakatu 27 A 13,
  00120 Helsinki
 • Myyntihinta:
  1 081 345 €
 • Velaton hinta:
  2 320 000 €
 • Asuin-ala:
  232,4 m2
 • Kokonaispinta-ala:
  232,4 m2
 • Tontin pinta-ala:
  740,00 m2
 • Vapautuu:
  Heti vapaa
 • Rakennusvuosi:
  1898
 • Huoneita:
  3 mh, olohuone, ruokasali, arkiolohuone, keittiö, saunaosasto, khh, 2 wc

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Ilmoittautuminen

Vastaava välittäjä

agent picture

Liisa Jakovlew

Kiinteistönvälittäjä LKV

Kartta

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results

Compare properties