Your search results

Hvitträsk järven helmi – Nissala

 • Rauhalantie 262
 • Kirkkonummi
 • Arvostettu Jugend huvila ja korkeatasoinen hevostila Vitträsk järven rannalla
 • 7 450 000 €

Kuvaus

Myynnissä arvostettu Jugend huvila ja korkeatasoinen hevostila Nissala Vitträsk järven rannalla, kokonaisuuteen kuuluu yhteensä 15,15 ha maata.

Päätalo Stora Villan on Jugend huvila vuodelta 1912. Stora Villan asuinpinta-ala on 335,5 m2. Huvilassa on kaunis eteisaula ja lämminhenkinen iso keittiö, joka on tämän kodin ehdoton sydän. Juhlat ja perheen yhteinen vapaa-aika vietetään upeassa olohuoneessa ja ruokasalissa, joiden ikkunoista avautuu kaunis näköala puutarhaan ja järvelle. Ruokasalin vieressä on viihtyisä kirjastohuone. Tästä kerroksesta löytyy myös erillinen työhuone/vierashuone, apukeittiö, kodinhoitohuone ja wc. Viihtyisällä katetulla verannalla nautitaan kesäisin monet ateriat ja ihaillaan järvelle avautuvaa maisemaa.

Huvilan toisessa kerroksessa on neljä isoa makuuhuonetta, iso aulatila, kaksi kylpyhuonetta ja kolme parveketta. Kellarikerroksessa on käytännöllinen eteinen, viinikellari, runsaasti säilytystilaa, sekä erillinen kylpyhuone.

Kartanon tiluksilla sijaitsee myös uniikki metsästysmaja, hyötypuutarha, kaunis kasvihuone, täydellinen kesäkeittiö/grillikatos, viihtyisä rantasauna, uima-maja sekä leikkimökki.

Stora Villan vieressä sijaitsee tallitoiminnan käytössä oleva Lilla Villan vuodelta 1910. Lilla Villan koko on 165m2 asuinpinta-ala, pienessä huvilassa on kaksi erillistä asuntoa, jotka palvelevat tallin henkilöstön asuntoina. Isompi asunto on 2 h + k + kph, pienempi on 1 h + avokeittiö + kph.

Muita rakennuksia on yhteensä 10 kpl, sisältäen vuonna 2006 rakennetut täydelliset tallitilat maneeseineen 16+3 hevoselle, kävelykoneen ja tekniset tilat, traktori ja estevajat.

Hvitträsk järven rannassa on 2010 rakennettu upea rantasauna ja viehättävä uima-maja vuodelta 1910.

Pieteetillä kunnostettu ja pidetty uniikki kohde, joita on harvoin myynnissä.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt:

Kenneth Katter + 358 45 – 864 8062 tai kenneth.katter@sothebysrealty.fi tai

Nina Nykopp + 358 400 – 22 60 20 tai nina.nykopp@sothebysrealty.fi tai

Keittiö/varusteet
Paikalle rakennettu Kvänum keittiö, jota on 2012 laajennettu lämpimällä ulkoverannalla. Käytännölliset säilytystilat mm. vanhanajan kylmiö, tunnelmallinen avotakka ja iso keittiösaareke. Tarjoilulämpiö ja apukeittiö ovat viereisessä huoneessa, ja viinikellari sijaitsee kellarikerroksessa. Keittiöpuutarha ja kasvihuone tuottavat lähiruokaa.
Tilat / Pinta-alat
Kaunis suojeltu Jugend huvila on Vitträsk järven kauniimpia. Päätilan 2006 täydellisesti kunnostetut Stora Villan ja Lilla Villan muodostavat oman ehyen ja rauhallisen asuinkokonaisuutensa. Ratsutalli, maneesi ja hevoshaat ovat mitoitetut noin 20 hevosen ylläpitoon ja valmennukseen. Lilla Villan 2 erillistä asuntoa, sekä tallirakennuksen asuintilat ja pihasauna mahdollistavat oman henkilökunnan ja vierailevien valmentajien asumisen ja majoituksen. Pitkä noin 800 m rantaviiva, jossa kirkasvetinen Hvitträskin järvi tarjoaa parastaan. Oma uimaranta, uimahuone vuodelta 1910 sekä rantasauna laitureineen, rakennettu 2007.
Kph/wc/varusteet
Yhteensä 4 kpl wc/kph tilaa 3 eri kerroksessa, jokaisessa ajanhengen mukaiset uudet kylpykalusteet ja varusteet. Kaakelointi parasta laatua mm. käsin tehtyä kaakelia.
Palvelut
Masala 6,4 km , Kauklahti 8,5 km, Koulut: Ala-aste - Oitmäki, Yläaste ja lukio, Kirkkonummen keskusta ( suomi/ruotsi)
Liikenneyhteydet
Oma auto, Juna Masala 6,4 km
LÄMMITYS
Pelletti, öljy ja oma generaattori sekä suunnitteilla aurinkopanelit
Pintamateriaalit
Puu, pinkopahvi tapetti ja museoviraston suojeluksessa myös kangaspinnoitetut sisäkatot. Puuta, keraamiset lattialaatat, keittiöverannalla vesikiertoinen lattialämmitys.
Rakennusoikeus
On
Kunnallistkn
Ei
Kiinteistötunnus
257-404-1-382
Maasto
Kaunis metsäkannas ja puutarha pengerrettynä järvi ylängölle, pitkä rantaviiva ja hiekkaranta.
Määntymaasto, suojeltu ja hoitosuunnitelman mukainen puutarha, jossa aikakauden kasvustoa.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Lisätietoja
Kirkkonummen Kunta / Arja Sihvola
Kattotyyppi / Kate
Harja/ Tiili
RAKENNUSAINE
Puu

Pohjapiirustus

FAKTAT

 • Osoite:
  Rauhalantie 262,
  02510 Kirkkonummi
 • Myyntihinta:
  7 450 000 €
 • Velaton hinta:
  7 450 000 €
 • Asuin-ala:
  520,0 m2
 • Tontin pinta-ala:
  151 500,00 m2
 • Vapautuu:
  Vapautuminen sopimuksen mukaan
 • Rakennusvuosi:
  1912
 • Huoneita:
  Arvostettu Jugend huvila ja korkeatasoinen hevostila Vitträsk järven rannalla

KATSO

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Ilmoittautuminen

Vastaava välittäjä

agent picture

Kenneth Katter

Osakas, Myyntiedustaja

Kartta

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results

Compare properties