Your search results

Upea hevostila Kirkkonummella

 • Rauhalantie 262
 • Kirkkonummi
 • 2800,0m2
 • Korkeatasoinen hevostila ja arvostettu Jugend huvila Vitträsk järven rannalla
 • 7 450 000 €

Kuvaus

Myynnissä korkeatasoinen hevostila ja upea Jugend huvila Nissala Vitträsk järven rannalla, kokonaisuuteen kuuluu yhteensä 15,15 ha maata.

Korkeatasoiseen hevostilaan kuuluu 12,71 ha maata, 4:llä eri kiinteistötunnuksella.
Tilalla on mm. vuonna 2006 rakennetut ammattitason tallit 16+3 hevoselle, täysimittainen maneesi, kävelykone, kaksi ratsastuskenttää, useita laitumia, tekniset tilat, traktori- ja estevajat.

Tallin toimintaan liittyvät asuinrakennukset ovat Lilla Villan vuodelta 1910, jossa on 2 asuntoa, 2 h + k + kph, sekä 1h + avok. yhteensä 165m2 asuinpinta-alas ja varsomistallin yläkerrassa lisäksi loft tyylinen 1 h + kk + kph noin 20 m2.

Tallin toiminnan laajentamiselle on haettu erillinen poikkeusluvanvarainen rakennuslupa sisältäen – karsinat 4 hevoselle sekä traktorivajan, yhteensä 301 m2 lisärakennusoikeutta. Lupa on vanhentunut, ja on näin haettava uudestaan.

Päätalo Stora Villan on Jugend huvila vuodelta 1912. Stora Villan maa-alue on 2,44 ha. Huvilan asuinpinta-ala on 335,5 m2. Huvilassa on kaunis eteisaula ja lämminhenkinen iso keittiö, joka on tämän kodin ehdoton sydän. Juhlat ja perheen yhteinen vapaa-aika vietetään upeassa olohuoneessa ja ruokasalissa, joiden ikkunoista avautuu kaunis näköala puutarhaan ja järvelle. Ruokasalin vieressä on viihtyisä kirjastohuone. Tästä kerroksesta löytyy myös erillinen työhuone/vierashuone, apukeittiö, kodinhoitohuone ja wc. Viihtyisällä katetulla verannalla nautitaan kesäisin monet ateriat ja ihaillaan järvelle avautuvaa maisemaa.

Huvilan toisessa kerroksessa on neljä isoa makuuhuonetta, iso aulatila, joka toimii arki olohuoneena, kaksi kylpyhuonetta ja kolme parveketta. Kellarikerroksessa on käytännöllinen iso eteinen, viinikellari, runsaasti säilytystilaa, sekä erillinen kylpyhuone.

Asuinrakennusten pinta-alat: Stora Villan 335,5 m2, Lilla Villan 165 m2 ja loft asunto vanhan tallin yläkerrassa n. 20 m2 = n. 520 m2.

Kartanon tiluksilla sijaitsee myös uniikki iso metsästysmaja jossa on avotakka, hyötypuutarha, kaunis kasvihuone, täydellinen kesäkeittiö/grillikatos/pizzauuni, tenniskenttä, viihtyisä rantasauna, uima-maja sekä leikkimökki.

Tiloilla on myös 4 erillistä rakennuspaikkaa, joiden puitteissa on mahdollisuus laajentaa tallia, tai lohkoa 2-3 erillistä rakennuspaikkaa asunnoiksi Hvitträsk järven rannalla tai rakentaa lisärakennuksiksia tilalla.

Pieteetillä kunnostettu ja pidetty uniikki kohde, joita on harvoin myynnissä.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt:

Nina Nykopp +358 400 – 22 60 20 tai nina.nykopp@sothebysrealty.fi tai

Kenneth Katter + 358 45 – 864 8062 tai kenneth.katter@sothebysrealty.fi

Keittiö/varusteet
Stora Villan: Paikalle rakennettu Kvänum keittiö, jota on 2012 laajennettu lämpimällä ulkoverannalla. Käytännölliset säilytystilat mm. vanhanajan kylmiö, tunnelmallinen avotakka ja iso keittiösaareke. Tarjoilulämpiö ja apukeittiö ovat viereisessä huoneessa, ja viinikellari sijaitsee kellarikerroksessa. Lilla Villan keittiössä on puulla lämpiävä erillinen tulisija, keraaminen liesi ja erillinen uuni, astianpesukone ja pesukone (Siemens) sekä pesutornissa erillinen AEG kuivausrumpu.
Tilat / Pinta-alat
4 erillisellä kiinteistötunnuksella oleva hevostila, ja 12,71 ha maa-alue, jolla sijaitsee yhteensä 10 rakennusta. Lisäksi päätalo ja Jugend huvila joka on omana kiinteistönä noin 2,44 ha maa-alueella. Kaikki asuinrakennukset on vuonna 2006 täydellisesti kunnostetut. Yhdessä Stora Villan ja Lilla Villan muodostavat oman ehyen ja rauhallisen asuinkokonaisuutensa. Tallit, maneesi ja laitumet ovat mitoitetut noin 20 hevosen ylläpitoon ja valmennukseen. Lilla Villan rakennuksessa 2 erillistä asuntoa sekä varsomistallin asuintilat ja pihasauna mahdollistavat oman henkilökunnan ja vierailevien valmentajien asumisen ja majoituksen. Pitkä noin 800 m rantaviiva jossa kirkasvetinen Hvitträskin järvi tarjoaa parastaan. Oma uimaranta ja uimahuone vuodelta 1910.
Kph/wc/varusteet
Stora Villan: 3 kph ja 1 erillinen wc. Lilla Villan: 2 kph, kylpyhuoneissa on ajanhengen mukaiset uudet kylpykalusteet ja varusteet. Keittiön kaakelit ovat käsin tehtyjä kaakeleita. Varsomistallin yläkerrassa on 1 kph ja tallissa 1 wc.
Palvelut
Masala 6,4 km , Kauklahti 8,5 km, Koulut: Ala-aste - Oitmäki, Yläaste ja lukio, Kirkkonummen keskusta ( suomi/ruotsi)
Liikenneyhteydet
Oma auto, Juna Masala 6,4 km
LÄMMITYS
Pelletti, öljy ja oma generaattori sekä suunnitteilla aurinkopaneelit
Pintamateriaalit
Puuta, keraamista lattialaattaa keittiössä, maalatut seinät ja pinkopahvikatot päähuoneessa. Yläkerran asunnossa on puulattia, ja -katto, sekä maalatut puuseinät.
Rakennusoikeus
On
Kunnallistkn
Ei
Kiinteistötunnus
257-404-1-382
Maasto
Kaunis metsäkannas ja puutarha pengerrettynä järviylängölle, pitkä rantaviiva, hiekkaranta.
Mäntymaasto, suojeltu ja hoitosuunnitelman mukainen puutarha, jossa aikakauden kasvustoa.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Lisätietoja
Kirkkonummen Kunta / Arja Sihvola
Kattotyyppi / Kate
Harja/ Tiili
RAKENNUSAINE
Puu

Pohjapiirustus

FAKTAT

 • Osoite:
  Rauhalantie 262,
  02510 Kirkkonummi
 • Myyntihinta:
  7 450 000 €
 • Velaton hinta:
  7 450 000 €
 • Asuin-ala:
  520,0 m2
 • Kokonaispinta-ala:
  2800,0 m2
 • Tontin pinta-ala:
  151 500,00 m2
 • Rakennusvuosi:
  1910
 • Huoneita:
  Korkeatasoinen hevostila ja arvostettu Jugend huvila Vitträsk järven rannalla

KATSO

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Ilmoittautuminen

Vastaava välittäjä

agent picture

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä LKV

Kartta

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results