Your search results

Kaunis ja hyvällä maulla kunnostettu maalaistalo Hämeenlinnan Siiri

 • Siirintie 4
 • Hämeenlinna
 • 650,0m2
 • 5 h + k + sauna
 • 475 000 €

Kuvaus

Vanha Siiri-niminen kiinteistö on Hämeen pientilahistoriaa parhaimmillaan. Keskeinen sijainti Hämeenlinnan välittömässä läheisyydessä tekee tilasta mukavan ja ympärivuotisen kodin tai vapaa-ajanviettopaikan.

Pihapiirissä on neljä keskeistä rakennusta ja sen läpi virtaa vahvasti tunnelmaan ja tilan luonteeseen vaikuttava puro. 1909 rakennettu päätalo on yksikerroksinen ja sen ullakolla on reilusti kasvuvaraa. Talon kunnostuksessa on nähty suurta vaivaa ja käytetty hyvää makua. Muun muassa alkuperäiset sisähirsikatot, leveät lattialankut ja kattolaudoitukset on kauttaaltaan tuotu esiin. Talossa on 2 makuuhuonetta ja kaksi isoa salia, sekä yhteensä viisi toimivaa kakluunia, leivinuunia tai takkaa.

Jälkikäteen taidokkaasti rakennettu veranta ja saunaosasto tekevät vanhasta talosta varsin modernin ja mukavan. Pihapiirissä on runsaasti harraste- ja säilytystilaa, mm. entisessä navetassa ja aitassa. Tule ihastumaan ja tekemään itsellesi mukava koti maan parhaiden golfkenttien läheisyyteen.

Keittiö / varusteet
Keittiössä on reilusti tilaa ruokailulle, ja siinä on siirrettävä työsaareke, Zanussin induktioliesi liesituulettimella sekä Zanussin erillisuuni. Keittiössä on lisäksi tunnelmaan ja lämmitykseen leivinuuni, jossa Porin Valun hienot takorautaiset yksityiskohdat. Jääkaappipakastin on Electroluxin ja astianpesukone Bosch.
Tilat / Pinta-alat
Tilan päätalon pinta-ala on noin 215 m2, ja kokonaispinta-ala ullakoineen + 94m2. Navetassa, joka on rakennettu 1950/60-luvulla on kahdessa kerroksessa noin 200m2. Pihapiirin kaunis vilja-aitta on rakennettu noin 1930, ja siinä on noin 120-150m2 säilytys- ja juhlatilaa.
Kph / wc / varusteet
Vuonna 2005 on toteutettu verannan ja kylpyhuoneen laajennus. Rakentaminen on tuonut vanhaan taloon modernia käytettävyyttä sekä valoisan kylpyhuoneen. Harvian sähkösauna ja Svedbergs kylpykalusteet laajentavat talon käyttömukavuutta.
Palvelut
Kaupat Laaniitty(2,5 km), Kauppakeskus ja kaupungin palvelut Hämeenlinna (4,5 km). , Koulut: Ala-aste ja päiväkoti 1 km
Liikenneyhteydet
Linja-auto, oma auto
Lämmitys
Suora sähkölämmitys ja lämmitys takoissa puulla
Pintamateriaalit
Hirsirunkoisen talon rakennusmateriaalit ovat hirsi, puu, pelti ja sisutuksessa lisäksi tapetti ja maalatut seinäpinnat. Talon kauniit hirsirakenteet, lattia- ja kattolaudat on hyvällä maulla nostettu esille. Arvokkaat värivalinnat on toteutettu kustavilaiseen tyyliin. Lasiveranta ja sen mahdollistama viherhuone toimii talon eteisenä erinomaisesti.
Kiinteistötunnus
109-418-4-6
Maasto
Joen pengertä ja tasaista viljelymaata, erittäin soveltuvaa puutarhan pitoon.
Kuusiaita ympäröi tilan, sen halkoo puro, jonka varrella vesikasveja. Pihassa on runsaasti istutettuja omenapuita.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Lisätietoja
Hämeenlinnan Kaupunki
Kattotyyppi / Kate
Harjakatto, pelti
Rakennusaine
Hirsi, puu, tiili ja pelti

Pohjapiirustus

Faktat

 • Osoite:
  Siirintie 4,
  13270 Hämeenlinna
 • Myyntihinta:
  475 000 €
 • Velaton hinta:
  475 000 €
 • Asuin-ala:
  215,0 m2
 • Kokonaispinta-ala:
  650,0 m2
 • Tontin pinta-ala:
  7 899,00 m2
 • Rakennusvuosi:
  1909
 • Huoneita:
  5 h + k + sauna

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Ilmoittautuminen

Vastaava Välittäjä

agent picture

Kenneth Katter

Osakas & Myyntiedustaja

Sijainti kartalla

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results