Your search results

Romanttinen maalaiskartano keskeisellä sijainnilla omassa rauhassaan

 • Tammisaarentie 520
 • Raasepori
 • 265,0m2
 • Maalaiskartano, 7h + k + sauna + 2 kylpyhuonetta
 • 980 000 €

Kuvaus

Kaunis romanttinen maalaiskartano hyvällä sijainnilla ja isolla tontilla omassa rauhassaan. Pääkerroksessa olohuone, takka ja antiikkinen valurautakamina Norjalainen Ulefos 1920 luvulta, keittiö, ruokasali sekä master bedroom, walk-in-closet, kylpyhuone ja sauna sekä erillinen vieras wc. Pääkerroksessa on pääsisäänkäynti ja arkisisäänkäynti sekä kulku terassille. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, iso yhteinen oleskelutila josta kulku parvekkeelle, kodinhoitohuone sekä kaunis kotispa-henkinen kylpyhuone. Talon pihapiirin ympäröi n.1,0 ha aidattu laidunmaa, joka mahdollistaa lampaiden tai hevosten pidon. Naapuritilan tallissa on helmikuussa 2017 vapautumassa yhden hevosen tallipaikka. Pihapiirissä autotalli/katos jonka yhteydessä tekninen tila-lämmin varasto, pyörävarasto ja lämmin työhuone. Puuliiteri ja oma pieni lampi täydentävät idylliä. Talo joka on rakennettu vapaastihengittäväksi ja ekologisesti turvalliseksi, hyödyntäen perinteisiä rakennus menetelmiä, on varsin lämmin ja kodikas sekä laadukkaasti viimeistelty. Takkoja on 3.

Keittiö/varusteet
Keittiössä keittiö saareke, induktioliesi sekä iso laadukas kaasuhella Fratelli Onofi Royal Chiantishire Giant jossa on mm. 5 kaasupoltinta ja kaksi sähköuunia. Festivo Cold system jossa on neljä eri säilytyslämpötilaa, erillinen lisäpakastin teknisessä tilassa. Keittiökomero mahdollistaa maalaismaisen ruoan säilytyksen.
Tilat / Pinta-alat
Kaunis romanttinen maalaiskartano hyvällä sijainnilla ja isolla tontilla omassa rauhassaan. Pääkerroksessa olohuone, takka, keittiö, ruokasali sekä master bedroom, walk-in-closet, sauna ja wc. Yläkerrassa on 3 makuuhuonetta, iso yhteinen oleskelutila josta kulku parvekkeelle, kodinhoitohuone sekä romanttinen spa-mainen kylpyhuone. Talon pihapiirin ympäröi n.1,0 ha aidattu laidunmaa, joka mahdollistaa lampaiden tai hevosten pidon. Naapuritilan tallissa on Helmikuussa 2017 vapautumassa yhden hevosen tallipaikka. Pihapiirissä autotalli/katos jonka yhteydessä tekninen työtila ja lämmin varasto. Lisäksi puuliiteri sekä oma pieni lampi täydentävät idylliä. Talo on rakennettu vapaastihengittäväksi ja ekologisesti turvalliseksi, hyödyntäen perinteisiä rakennus menetelmiä, on varsin lämmin ja kodikas sekä laadukkaasti viimeistelty. Takkoja on 3.
Kph/wc/varusteet
Alakerrassa saunaosasto ja erillinen wc. Yläkerrassa on spa-mainen kylpyhuone, jossa kylpyamme, bide sekä marmorilaattainen pesuallas. Erittäin kaunis kaakelointi. Molemissa kylpyhuoneissa on asennettu Sonyn spa-audio järjestelmä, joka luo levollisen tunnelman.
Palvelut
3 km Karjaan ABC, 1km Kasimaan uimarannalle, Koulut: Karjaan keskusta 5 km, Tammisaaren keskusta 12 km
Liikenneyhteydet
Linja-auto
LÄMMITYS
Maalämpö, kiertävä lattialämmitys.
Pintamateriaalit
Puu ja kiivilaatta ovat pää-pintamateriaalit, takat ovat tiiltä tai valurautaa.
Rakennusoikeus
ON
Kunnallistkn
ON
Kiinteistötunnus
710-608-1-48
Maasto
Kallio- ja metsäsaareke, joka sijaitsee korkeimmalla maastossa.
Havu- ja lehtipuita sekä jalopuita, rakennusta ympäröi laidunmaat sekä toinen metsäsaareke.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Lisätietoja
Raaseporin kaupunki
Kattotyyppi / Kate
Mansardi, tiili
RAKENNUSAINE
Mammuttihirsi

Pohjapiirustus

FAKTAT

 • Osoite:
  Tammisaarentie 520,
  10300 Raasepori
 • Myyntihinta:
  980 000 €
 • Velaton hinta:
  980 000 €
 • Asuin-ala:
  244,0 m2
 • Kokonaispinta-ala:
  265,0 m2
 • Tontin pinta-ala:
  17 794,00 m2
 • Vapautuu:
  Vapautuminen sopimuksen mukaan
 • Rakennusvuosi:
  2007
 • Huoneita:
  Maalaiskartano, 7h + k + sauna + 2 kylpyhuonetta

KATSO

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Ilmoittautuminen

Vastaava välittäjä

agent picture

Kenneth Katter

Toimitusjohtaja

Kartta

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results

Compare properties