Your search results

Karriär

rimage

VI ERBJUDER EN INTERNATIONELL ARBETSPLATS

Medlemskap i Sotheby’s International Realty® innebär att vi kan erbjuda både lokal och global expertis gällande fastighetsbranschen samt pågående trender. Vi har möjligheten at erbjuda våra kunder de lyxigaste av fastigheter både i Finland och på andra håll i världen. Vår inspirationskälla är unika, speciella objekt som besitter det där lilla extra. Vi erbjuder våra arbetstagare en dynamisk omgivning och möjligheten att utvecklas i samband med ett internationellt sett starkt varumärke

VI SÖKER FASTIGHETSMÄKLARE

Som nyetablerad på marknaden söker vi ständigt efter marknadens bästa förmedlare med erfarenhet av branschen och en speciell känsla för lyx och högkvalitativ kundfokus.

Brinner du för fastighetsbranschen och vill vara en del av ett globalt varumärke med lokal fokus på ett av Nordens snabbast växande regioner? Vi söker förmedlare med LKV rättigheter och språkliga kunskaper i finska, engelska och svenska. Ryska ses som en fördel.

Var gärna i kontakt med oss och skicka ditt CV tillsammans med en närmare beskrivning av dina erfarenheter till VD Kenneth Katter, kenneth.katter@sothebysrealty.fi Dyker det upp några frågor kan du även ringa tel. 045 864 8062.

Snellman Sotheby’s International Realty

Vi öppnar nya dörrar.