Your search results

helsinki_office

Vårt företag Snellman Sotheby’s International Realty®


+358 (0)10 315 6900
| info@sothebysrealty.fi | Kaserngatan 3400130 Helsingfors

Sotheby’s och Sotheby’s International Realty®

Sotheby’s International Realty® har sitt ursprung i den engelska auktionsbyrån Sotheby’s, grundad år 1744, världskänd för förmedling av enastående konstverk och antikviteter från alla håll i världen. Sotheby’s är i dagens läge den näst äldsta verksamma auktionsbyrån i hela världen. Vid sidan om auktionsbyrån grundades år 1976 en fastighetsförmedlingskedja, där visionen låg i att erbjuda kvalitetsmedvetna kunder samma högklassiga kundservice och marknadskunskap som auktionsbyrån erbjuder, med fokus på fastigheter. Vi förmedlar de unikaste av objekt marknaden har att erbjuda och vi gör det med klass.

I dagens läge är Sotheby’s International Realty verksamt i 72 länder, har över 960 kontor runt om i världen och sitter på ett av världens starkaste varumärken gällande fastigheter. Företaget följer ett franchise koncept som möjliggör tillträde på den globala marknaden för värdefastigheter runt om i hela världen.

office

office

Snellman Sotheby’s International Realty®

Den dynamiska och trendiga huvudstaden Helsingfors, beläget vid kusten av Finska viken har för tillfället ett av Nordens största tillväxtpotential. Storhelsingfors hör likaså till en av de snabbast växande regioner i hela Europa. Vår huvudstad är mest känd för sin högteknologiska anda, trendiga kommerser och serveringar samt designkvarter blandat med historisk charm.

Varför Finland? Förutom huvudstadsregionen består vårt land till stora delar av fantastiska naturområden som sträcker sig från skärgården i södra Finland till de otroliga fjällen i Lappland och marknaden är mer redo än någonsin för exponering till resten av världen via ett globalt sett starkt och betydelsefullt varumärke.

I och med att Snellman Sotheby’s International Realty Finland är en del av världens största och mest framgångsrika fastighetsförmedlingskedjor, kan vi erbjuda ett marknadsperspektiv och möjligheter ingen annan kan nå upp till. Drömmar blir verklighet då våra unika säljobjekt i Finland samt runt om i hela världen kommer till ert förfogande.

Vår serivcefilosofi

Att leverera drömmarnas hem åt våra kunder är vårt jobb men även vår största passion. Hemmet är den plats som reflekterar önskad livskvalitet allra bäst och vi strävar efter att koppla ihop våra kunders hem med deras drömmar och livsstil. Lyxiga hem förmedlar alltid något utöver det vanliga. Ett hem av denna standard är unikt ända från dess planläggning till dess estetiska innehåll och till dess geografiska läge.

Som experter inom fastighetsförmedling är vi extremt stolta över att få koppla ihop rätt kund med rätt hem. Vi är av den åsikt att varje fastighet vi förmedlar är lika unik och normbrytande som varje kund vi har äran att få samarbeta med.

I Finland koncentrerar vi oss än så länge på att förmedla premium fastigheter i huvudstadsregionen – Till våra säljobjekt hör allting från lyxiga takvåningar till värdefulla nybyggen. Förutom fastigheter i centrum förmedlar vi bland annat villor och fritidshus i Södra Finland samt stugor uppe i Lappland.

office

Tack vare vår bakgrund som del av Sotheby’s International Realty®, besitter vi kunskap gällande både den inhemska marknaden likväl som den internationella marknaden för fastigheter. Oberoende önskar du köpa eller sälja din lägenhet, din villa, ditt fritidshus eller din herrgård, vill vi vara en del av processen och hjälpa dig verkställa ditt livs affär. Vi hoppas bygga en livslång relation med varenda kund vi arbetar med.

Vi öppnar dörrar till nya möjligheter.