Your search results

helsinki_office

  • Kontakta oss för en gratis värdering »


    Vad är din fastighet värd?

    Kontakta oss för en gratis värdering – Vår lokala kunskap och expertis är till din tjänst.

  • Tietosuojaseloste

Ett värdefullt samarbete

Att samarbeta med oss innebär ett långvarigt förhållande på personlig nivå. Vi betraktar alla våra kunder som unika på sitt eget sätt. Alla har vi olika behov och preferenser och vi diskuterar och skräddarsyr efter kundens behov och önskan. Vår uppgift är att göra din dröm till verklighet.

Ab Snellman LKV Oy Sotheby’s International Realty Finland verkar inom ramen för en av världens största och mest framgångsrika fastighetsförmedlingskedjor. Medlemskap i Sotheby’s International Realty® innebär tillträde till ett globalt varumärke och ett enormt nätverk av kontakter, expertis och försäljningskanaler såväl som enastående marknadsföringsmöjligheter.

Vi specialiserar oss på förmedling av de lyxigaste av hem som existerar på marknaden och varje hem och kontext som förknippas med Snellman Sotheby’s International Realty garanterar något utöver det vanliga.

Vi erbjuder våra kunder expertis gällande marknaden både på nationell och internationell nivå samtidigt som vi levererar kundservice av högsta standard. Vi representerar branschens bästa och sköter hela försäljningsprocessen från början till till slut. Vi garanterar att du får till ditt förfogande de senaste och mest effektiva marknadsföringskanalerna, rätt kundnätverk, högsta möjliga försäljningspris samt en oförglömlig upplevelse då du samarbetar med oss.

 

Vårt Tjänstelöfte

Vi vill vara med då du gör ett av ditt livs största ekonomiska beslut. Vi garanterar att du får våra erfarna experters åsikt och stöd längs hela processen. Vår önskan är att alla våra kunder trivs med oss och att det blir ett naturligt val att samarbeta med oss även i framtiden. Glöm inte att be ett service erbjudande av oss.

helsinki_office

Prislista

Uppdrag, aktielägenhet 3,72 % inkl. moms*

Uppdrag, fastighet 4,34 % inkl. moms*

Uppdrag, specialobjekt 5,58 % inkl. moms*

Dokumentavgifter 310 € inkl. moms*

Uppdrag för hyreslägenhet 1,5 mån hyra + moms*

Fjärrplatser enligt överenskommelse, från 5,58 % inkl. moms*

Minimiarvode 3000 € + moms*

*Moms = 24%

Konsumenttvist

Vid meningsskiljaktigheter gällande avtal kan saken föras vidare till konsumenttvistenämnden.

Mera information på: www.kuluttajariita.fi

Tähtitorninmäki