Tulossa

Tulossa

Tulossa

28,50 m2

ASUINPINTA-ALA

220 584,85 €

MYYNTIHINTA

313 500 €

VELATON MYYNTIHINTA

Lauttasaari

KAUPUNGINOSA

1948

RAKENNUSVUOSI

Metallin hohtoinen sisääntuloaula kutsuu sinut As Oy Lauttasaaren Metalliin

Heikkiläntie 6 B, 00210 Helsinki

Kerrostalo | 1h+kk

Kuvaus

Lauttasaaren Metalli on entinen tehdaskiinteistö, joka on uudistettu kokonaisuudessaan yksilöllisiä koteja sisältäväksi asuintaloksi, Else Aropaltion arkkitehtuuria kunnioittaen. Asunnot valmistuivat vuonna 2015.

Metalli tarjoaa laadukasta asumista meren ja luonnon äärellä. Hyvät palvelut ovat yhtiön välittämässä läheisyydessä. Viehättävät rantapolut, venesatama ja vehreät puistot tuovat arkeen mukavan lisän. Taloyhtiö sijaitsee omalla puistoon rajoittuvalla tontilla. Bussipysäkki on vieressä ja tulevalle metroasemalle on matkaa noin 600 metriä.

Huoneisto on laadukkailla materiaaleilla varustettu, myös viilennys kesähelteiden helpottamiseksi! Huonekorkeus on yli 3 metriä, ja tälle asunnolle kuuluu myös oma pieni piha yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Huoneisto on vuokrattu (lisätietoja välittäjältä)

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

220 584,85 €    7 878,00 €/m2

Velkaosuus

92 915,15

Velaton myyntihinta

313 500 €    11 196,43 €/m2

Voiko lainan maksaa

Ei

Hoitovastike

114 €/kk    4,07 €/m2

Rahoitusvastike

444,60 €/kk    15,86 €/m2

Kok. vastike

558,60 €    19,93 €/m2

Muut maksut

Sauna 15EUR

Vesimaksu (hlö)

20.00 €/kk. Asukasluvun mukaan.

Huoneistotiedot

Osake No:t

4711-4767

Kerrosluku

1/6/6

Parveke

Ei

Ikk.suunta / näköala

pihalle

Keittiö

Lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: parketti maali.

Kph/WC

Lattialämmitys (mukavuus)- lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: laatta.

Yhtiössä sauna

Kyllä

Oma sauna

Ei

Energialuokitus

Energialuokka

D2013

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Lauttasaaren Metalli

Kotipaikka

Helsinki

Isännöitsijä

Pauli Pesonen SKH-Isännöinti Oy

Kiinteistönhoito

Huoltoliike

Lunastuspykälä (asunnot/muut)

Kyllä

Lisätiedot yhtiöstä

Taloyhtiössä käytössä: kellari - Säilytystilat: Urheiluvälinevarasto.

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

2 243 m2

Rakennusvuosi

1948

Kerrosluku

1/6/6

Rakennusaine

Betonielementti

Kattotyyppi/kate

Harjakatto/pelti

Lämmitys

Kaukolämpö

Asuinhuoneistoja

58

Autopaikat

43

Muut yht tilat

Talopesula.

Suoritetut korjaukset

4 § Kunnossapito- ja korjausvastuu Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, parvekkeilla ja terasseilla kaikki sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön, kiinteistön, rakennuksien ja muiden tilojen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseen. Osakkeenomistajien on pidettävä vastuullaan olevat tilat sellaisessa kunnossa, ettei niistä aiheudu haittaa toisille osakkeenomistajille tai yhtiölle. Osakkeenomistajat ovat velvollisia viipymättä ilmoittamaan yhtiölle havaitsemistaan yhtiön kunnossapitovastuuseen kuuluvista vioista. Osakashallinnassa olevien parvekkeiden ja parvekelattioiden irtolaudoitusten, terassien ja asuntopihojen hoidosta ja puhtaanapidosta vastaa osakkeenomistaja. Asuntopihat sijaitsevat yhtiön autohallin katolla (pihakansi) ja siten istutusten tekeminen välittömästi pihakannen päälle on kielletty. Osakkeenomistaja, jonka huoneistoon on osakkeenomistajan toimeksiannosta teetetty rakennusvaiheessa tai sen jälkeen ns. lisä ja muutostyönä ratkaisuja, jotka poikkeavat yhtiön muiden huoneistojen perusratkaisuista, vastaa niiden aiheuttamista ylimääräisistä huolto-, ylläpito-, kunnostus- ja perusparannuskustannuksista sekä vakuuttamisesta ja mahdollisista puutteellisuuksista ja vioista. Mikäli lisä- ja muutostyöratkaisuista aiheutuu kustannuksia yhtiölle, yhtiöllä on oikeus periä osakkeenomistajalta ne kustannukset, jotka ylittävät yhtiön muiden huoneistojen alkuperäisten ratkaisujen yhtiölle aiheuttamat keskimääräiset kulut. Näin perittävän kustannuksen suuruudesta päättää yhtiön hallitus. Sikäli kun aiheutuvaa kustannusta ei saada mitattua, hallitus arvioi suoritettavan korvauksen määrän perustuen mahdollisimman tarkkaan arvioon yhtiölle aiheutuvista lisäkustannuksista.

Tulevat korjaukset

2020 Pumppaamojen tarkastus/huolto: Sade- ja salaojavesipumppaamo. 1 000 2021 Vesikaton kuntotarkastus 2 500 2022 Jätevesi- ja sadevesiviemärien, sekä salaojien kuvaus/huuhtelu 10 000 2023 Iv-kanavien puhdistus ja säätö 12 000 2024 Lämmönjakohuoneen tarkastus 700

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Palvelut: Lidl, S-Market Itälahdenkatu ja K-Supermarket viereisissä kortteleissa. Sekä Lauttasaaren Liikunnan kuntokeskus ja Lady Line, Koulut: Koulut: Vattuniemen ala-aste, Lauttasaaren ala-aste ja Saksalainen koulu.

Liikenneyhteydet

Bussi 21 Kamppi-Lauttis kulkee läheltä (3 min kävely pysäkille) ja Metro + Lauttis-kauppakeskus lähellä (7 min kävely).

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunki