Tulossa

Tulossa

Tulossa

171 m2

ASUINPINTA-ALA

304 m2

KOKONAISALA

1 180 000 €

MYYNTIHINTA

Kerimäki

KAUPUNGINOSA

82 430 m2

TONTIN PINTA-ALA

Laadukkaasti rakennettu, moderni design-huvila Puruveden rannalla

Herttuansaari, 58200 Savonlinna

Huvila | 5-6h, avok, s, 2kph, 2wc, las. terassi, autokatos, aitta, rantasauna, nuottavaja

Kuvaus

Savonlinnan Kerimäellä, kirkasvetisen ja kalaisan Puruveden korkeimmalla kohdalla sijaitsee vuonna 2007 valmistunut, paikallarakennettu design-huvila, Villa Nuotta. Tämä, arkkitehti Tuomo Siitosen suunnittelema, ympärivuotiseen asumiseen soveltuva koti on poikkeuksellisen tasokkaasti viimeistelty, laadukkaan puusepäntyön mestariteos, joka on kerännyt mainetta myös kansainvälisesti. Siellä vietetään vapaa-aikaa kaksin, yhdessä perheen tai ystävien kanssa sekä tehdään satunnaisesti etätöitä.

Talo on varusteltu nykyaikaisilla mukavuuksilla kuten etäohjattavalla lattialämmityksellä, koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla sekä satelliittiantennilla. Myös saunan voi laittaa päälle kauko-ohjauksella, jolloin löylyihin pääsee heti saapuessa tai vaikka pitkän kalareissun päätteeksi. Vesi tulee omasta 140m syvästä porakaivosta. Rantasaunaan ja kasteluun vedet pumpataan puhtaasta Puruvedestä. Talo on hyväksytty asuinrakennukseksi v. 2008 ja sopii siten myös kodiksi.

Maasto ja näkymät ovat ohjanneet suunnittelua ja rakentamista ja rakennusten muodostama kokonaisuus sulautuu muodoiltaan ja materiaaleiltaan ympäröivään maastoon täydellisesti. Järven suunnalta huvilaa on lähes mahdoton havaita ja yli kahdeksan hehtaarin tontilla yksityisyys on muutenkin taattu. Rakennustöiden aikana ympäröivä luonto suojeltiin tarkoin ja herkkä mäntymetsä kallioineen ja sammalen peittämine siirtolohkareineen on mykistyttävän kaunis, puhumattakaan korkealta kallion päältä avautuvasta maisemasta.

Järvinäkymä avautuu talon suurien ikkunapintojen kautta koko rakennuksen leveydeltä ja männynlatvusten välistä suodattuva kansallismaisema on suomalaisen luonnon oma mestariteos – edessä avautuvat Puruveden laaja selkä sekä alati muuttuva taivaankansi. Vesistö on Natura 2000-aluetta. Rinteestä nousevat satavuotiset männyt jylhän kallion päällä ja runsas eläimistö, haukat, korpit ja norpat viihtyvät puhtaan ja koskemattoman luonnon keskellä.

Lehtikuusesta rakennetut portaat vievät talolta rantaan, jossa puulämmitteinen sauna, terassi ja pokkapirtti nuotiopaikkoineen kutsuvat viihtymään veden äärelle. Omaa rantaviivaa on n. 270 m ja laituripaikan syvyys mahdollistaa saapumisen isommallakin veneellä.

Päärakennuksen yläkerrassa sijaitsevat avarat ruokailu- ja oleskelutilat, avokeittiö saarekkeella, lasitettu terassi ja kaksi makuuhuonetta, joista toinen en-suite. Alakerrassa on tyylikäs ja tilava saunaosasto, takkahuone, apukeittiö, kodinhoitohuone ja vielä kaksi nukkumatilaa. Talossa on myös hyvät säilytystilat viinikellareineen.

Hieman erillään talosta sijaitsee vielä kahden auton katos, jonka yhteydessä on vaja ja kaksi lämmintä vierasaittaa. Kiinteistöllä nukkuu mukavasti jopa 13 henkeä.

Tämä kakkoskodiksi rakennettu huvila on suunniteltu laadukasta ja rauhallista olemista varten. Edustava vapaa-ajan asunto, jossa sielu lepää.

Yksityisesittelyt sopimuksen mukaan – Private viewings as agreed.
Kiinteistönvälittäjä Soile Goodall, 040 5335533, soile.goodall@sothebysrealty.fi

Lisätiedot ja esittelyt

Soile Goodall

Kiinteistönvälittäjä, LKV
+358 (0)40 533 5533
soile.goodall@sothebysrealty.fi
OTA YHTEYTTÄ

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

1 180 000 €    3 881,58 €/m2

Velkakiinnitykset

0

Kiinteistövero

1500.00 €/v

Sähkölämmitys

3200 €/v

Isännöitsijä

450.00 €/v

Energialuokitus

Energialuokka

Energiatodistus tulossa.

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

740-584-4-75 ja 740-584-4-115

Kiinteistön tilannimi

Pajuselkä

Tontin pinta-ala

82 430 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Kallioinen mäntykangasmetsä, jylhiä kallioita, rannassa sileää kalliota ja siirtolohkareita
Pääasiassa mäntymetsää, varpuja, sammalta, jäkäliä, naavaa

Kaavoitustilanne

Rantakaava

Lisätietoja antaa

Savonlinnan rakennusvalvonta (044 417 4694)

Käyttövesi

Oma porakaivo (140m)

Viemäri

Saostuskaivo

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2007

Kerrosluku

2

Rakennusaine

Puu, alakerran maanvastaiset seinät harkkoa

Kattotyyppi/kate

Pulpetti / huopa

Tilat/pinta-alat

Kiinteistöön kuuluu reilu kahdeksan hehtaaria maata; päähuvila (171m2); autokatoksen yhteyteen rakennettu vaja ja kaksi lämmintä vierasaittaa (43m2); lähes vesirajassa upea puusauna makuukammareineen (23m2) sekä nuottavaja (11m2), jonka sisällä muurattu nuotiopaikka.

Lämmitys

Kiinteistössä on suora sähkölämmitys lattia- ja kattolämmityksellä. Näitä täydentämässä talossa on kaksi takkaa.

Ilmanvaihto

Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto viilennyksellä. Halutessa mahdollisuus tuulettaa myös hyttysverkotettujen tuuletusikkunoiden kautta.

Keittiö

Tyylikäs harmaa keittiö on suunniteltu ruoanlaittoon ja seurusteluun. Hyvin varustellussa keittiössä on jääkaappi, pakastelokero, astianpesukone, erillisuuni ja liesituuletin. Saarekkeessa on keraaminen/kaasu-yhdistelmäliesi sekä toinen vesipiste. Pakastin ja toinen jääkaappi on sijoitettu sisääntulon vieressä sijaitsevaan varastoon. Myös alakerran apukeittiössä on oma jääkaappinsa, joka palvelee saunaa, takkahuonetta ja vieraita.

Kph/WC

Yläkerta: erillinen wc eteisessä, en-suite kylpyhuone/wc päämakuuhuoneessa. Alakerta: Saunaosasto: sähkökiuas, kaksi suihkua, kylpyamme. Erillinen wc. Rannassa puusauna.

Pintamateriaalit

LATTIAT: Yläkerran asuintilat: lankku, keittiö: laatta, wc: laatta, kylpyhuone laatta ja puuritilä. Alakerran makuutilat: parketti, takkahuone: laatta, kodinhoitohuone ja apukeittiö: laatta, sauna: laatta, pesutilat: laatta ja puuritilä. SEINÄT: asuintilat paneloitu, pesutilat laatoitettu.

Lisätietoja

Etäohjattava vedenlämmitys, kiuas sekä ulkovalaistus. Osittain etäohjattava lämmitys.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rasitteet/ Oikeudet

Tieoikeus, oikeus yhteisiin vesialueisiin: Mustalahdenosuuskunta ja Hälvä 4 yht. rauh. piiri. Oikeus yhteiseen maa-alueeseen: Kalanpyydysvalkama

Palvelut

Kerimäen keskusta 12km. Savonlinna 36km.