Tulossa

Tulossa

Tulossa

173 m2

ASUINPINTA-ALA

250 m2

KOKONAISALA

660 000 €

MYYNTIHINTA

Hevossaari

KAUPUNGINOSA

13 130 m2

TONTIN PINTA-ALA

Kaunis, omarantainen arvohuvila Pyhtään Hevossaaressa, jossa viihtyy useampi sukupolvi

Hevossaari, 49200 Pyhtää

Huvila | Arvohuvila, vierasmaja, rantasauna, huvimaja, liiteri ja varastorakennus

Kuvaus

Kaksi erillistä kiinteistöä muodostavat kauniin Villa Nella -arvohuvilan alueellaan, jossa kaunis noin 1930 rakennettu päähuvila, vierasmaja, 1950 -luvulla rakennettu saunarakennus, liiteri, maakellari, leikkimökki, puuliiteri sekä kaunis rannassa oleva huvimaja.

Huvila ja saunarakennus on 2016 liitetty Hevossaaren vesiosuuskunnan toimesta uudistettuun kunnalliseen vesihuoltoon, mikä on mahdollistanut sähköisen sisäsaunan, vesi-wc:een sekä toimivan jätevesihuollon järjestämisen tilalla. Sähkökäyttöisen sisäsaunan lisäksi rannassa on erillinen puulla lämpiävä ja kauniisti modernisoitu rantasauna, jossa erillinen vierashuone sekä erittäin toimiva terassi.

Hevossaaren huvilayhteiskunta on toiminut kohta toista sataa vuotta ja saaren ensimmäiset huvila-asukkaat ovat tulleet saareen jo 1900-luvun alkuvuosina. Nykyään noin 80 talouden huvilayhteisössä naapurit tukevat toisiaan ja saaren hienovarainen polku- ja kevytliikenneverkosto, mahdollistaa laadukkaat vierailut. Hevossaaressa on mm. pari omaa tenniskenttää ja sosiaalinen kanssakäyminen on aikain saatossa ollut varsin runsasta. Vuosien varrella on saarta kierretty niin purjehtien kuin soutaen kilpaa.

Lisätiedot ja esittelyt

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

660 000 €    2 640,00 €/m2

Velkakiinnitykset

0

Kiinteistövero

1093.00 €/v

Vesimaksu

37,50 €/kk

Isännöitsijä

70.00 €/v

Lämmityskustannukset

150 €/kk

Energialuokitus

Energialuokka

Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

624-417-8-17 ja 624-417-8-16

Tontin pinta-ala

13 130 m2

Tontin omistus

Oma

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

1930

Kerrosluku

2

Rakennusaine

Puu

Kattotyyppi/kate

Harjakatto, muotopelti

Kunto

Erinomainen

Tilat/pinta-alat

Kaksi erillistä kiinteistöä muodostavat kauniin Villa Nella -arvohuvilan alueellaan, jossa kaunis noin 1930 rakennettu päähuvila, vierasmaja, 1950-luvulla rakennettu saunarakennus, liiteri, maakellari, leikkimökki, puuliiteri sekä kaunis rannassa oleva huvimaja.

Lämmitys

Suorasähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu. Neljä erillistä takkaa/uunia

Ilmanvaihto

Painovoimainen ja ilmalämpöpumpun avulla myös viilennys.

Keittiö

Modernissa keittiössä on kaikki arjen mukavuudet, kuten jääkaappi/pakastin, liiterissä on erillinen pakastin, keraaminen liesi, erillisuuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Kodinkoneet ovat kauttaaltaan AEG.

Kph/WC

Huvila ja saunarakennus on 2016 liitetty Hevossaaren vesiosuuskunnan toimesta uudistettuun kunnalliseen vesihuoltoon, mikä on mahdollistanut sähköisen sisäsaunan, vesi wc'n sekä toimivan jätevesihuollon järjestämisen tilalla. Sähkökäyttöisen sisäsaunan lisäksi rannassa on erillinen puulla lämpiävä ja kauniisti modernisoitu rantasauna, jossa erillinen vierashuone sekä erittäin toimiva terassi

Pintamateriaalit

Kauniin puurakenteinen huvila on rakennettu hirsirunkoon ja yläkerran rakenteet ovat puuta. Lattiat ovat kauttaaltaan puulattioita, kylpyhuoneessa ja saunassa on vaaleat, modernit ja kauniit laattalattiat. Katot ovat ajan patinoimaa puupanelia ja ulkokattojen katteena on Weckmanin muutokuvioitu pelti.

Hevosaaren huvilayhteiskunta on toiminut kohta toista sataa vuotta ja saaren ensimmäiset huvila-asukkaat ovat tulleet saareen jo 1900-luvun alkuvuosina. Nykyään noin 80 talouden huvilayhteisössä naapurit tukevat toisiaan ja saaren hienovarainen polku- ja kevytliikenneverkosto mahdollistaa laadukkaat vierailut. Hevossaaressa on mm. pari omaa tenniskenttää ja sosiaalinen kanssakäyminen on aikain saatossa ollut varsin runsasta. Vuosien varrella on saarta kierretty niin purjehtien kuin soutaen kilpaa.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Palvelut

Pyhään keskusta, noin 3 km, Koulut: Pyhtään keskusta, noin 3 km

Liikenneyhteydet

Oma auto, Oma vene