Tulossa

Tulossa

Tulossa

1 400 m2

ASUINPINTA-ALA

2 750 m2

KOKONAISALA

6 800 000 €

MYYNTIHINTA

Särkisalo

KAUPUNGINOSA

300 000 m2

TONTIN PINTA-ALA

Suurenmoinen ja historiallinen merenrantakiinteistö noin 30 ha Särkisalossa

Kanervalantie 57, 25630 Salo

Huvila, Maatila, Omakotitalo | Merenrantakiinteistö noin 30 ha jonka neljässä asuintalossa on 15 makuuhuonetta

Kuvaus

Ainutlaatuinen ja historiallisesti merkittävä merenrantakiinteistö, joka käsittää yhteensä noin 30,490 ha tilat ja oman saaren. Tila on ollut yksityisomistuksessa ja sen historiaan kuuluu monta värikästä vaihetta. Tila on yksityisomistuksen lisäksi ollut muun muassa VR:n lomakeskuksena. Kokonaisuus muodostuu yhteensä 8 erillisestä kiinteistöstä, joilla on noin 1400 m2 asuinpinta-alaa ja noin 20 erillistä rakennusta. Tilaa on viimeisen omistajan toimesta kehitetty ja sen rakennuskantaa on merkittävästi korjattu ja parannettu 2006-2015 kestäneiden uudistus- ja korjausinvestointien kautta. Päätalon Merilinnan sisustuksen on suunnitellut sveitsiläinen sisustusarkkitehti. Merilinnalle on näin luotu merenkulullinen ja näyttävä sisustus joka täyttää vaativimmatkin kansainväliset laatuvaatimukset. Näin on syntynyt ehdottaman kärkitason edustushuvila ja vapaa-ajan keskus. Tilalla sijaitsee kaksi erillistä vierastaloa, Lehtola niminen vierastalo on rakennettu noin 1900 ja se on kunnostettu 2011. Talossa on 3 erillistä vierashuonetta, joissa kussakin on omat kylpyhuoneet, toinen vierastalo Rantala sijaitsee meren lähettyvillä. Talo on rakennettu 2009, on noin120 m2 ja siinä on 3 mh + parvi sekä erillinen saunarakennus. Asuinrakennuksena toimii myös huolto- ja teknisen henkilöstön käyttöön sisustettu Metsälinna, jossa on 3 mh ja oma sauna. Lisäksi tilalla on erillinen keskeneräinen vapaa-ajankeskus Koivula, joka on rakennettu noin 1900 ja sitä on viimeksi kunnostettu aina vuoteen 2015 asti, jolloin sen muutoshanke on keskeytetty. Tilalla sijaitsee myös erillinen noin vuonna 1900 rakennettu ja 2007 kunnostettu rakennus Ainola, joka toimi nykyisin kuntosalina ja on noin 80 m2 kokoinen . Rannassa sijaitsee iso noin 130 m2 rantasauna sekä kolme erillistä rantarakennusta, mm venevaja jossa on veneramppi. Kohteeseen kuuluvat myös tilanhoitoon tarvittava välineistö, kaksi moottorivenettä moottoreineen, henkilöauto ja minitraktori. Tilan teknisestä välineistöstä on saatavilla erillinen irtaimistoluettelo. Kanervala on oiva esimerkki aikakauden kauneimmista rakennuksista ja tilan kehittämisessä ei olla säästetty vaivaa, aikaa tai rahaa. Kaunis istutettu puisto ja kulkuväylät antavat tilalle arvokkaan kehyksen.Tila myydään varusteineen ja kalusteineen, ja se esitellään vain yksityisesittelyin.
Tiedustelut ja esittelypyynnöt; osakas Kenneth Katter +358 45 864 8062.

Lisätiedot ja esittelyt

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

6 800 000 €    2 472,73 €/m2

Velkakiinnitykset

0

Kiinteistövero

3500.00 €/v

Öljynkulutus

24000 l/v

Vesimaksu

208,33 €/kk

Sähkölämmitys

5000 €/v

Isännöitsijä

2500.00 €/v

Lämmityskustannukset

2 000 €/kk

Energialuokitus

Energialuokka

Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

734-787-1-3

Tontin pinta-ala

300 000 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Rannikkosaaristo, metsämaastoa ja kallioita,sekö metsäkannasta. Merelle päin on 2 hienoa merenlahea jossa hiekkarannat ja kalliosaarekkeita
Tilalla sijaitsee rannikko pelto, lehti- ja havupuita sekä ajan kanssa istutettuja jalopuita

Kaavoitustilanne

Yleiskaava

Lisätietoja antaa

Salon kunta

Käyttövesi

Kunnan

Viemäri

Saostuskaivo

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

1915

Kerrosluku

3

Rakennusaine

Kivi, hirsi, puu ja pelti

Kattotyyppi/kate

Harja ja tiili, harja ja pelti

Kunto

Erinomainen

Tilat/pinta-alat

Tilan rakennukset muodostavat kukin oman tarkoituksenmukaisen kokonaisuutensa.

Lämmitys

Päätalon lämmönlähde on öljy ja sivurakennuksia lämmittää sähkölämmitys.

Ilmanvaihto

Painovoimainen ja koneellinen

Laajakaista

Erillinen laajalaista, keskitetty talotekniikka ja valvomo.

Keittiö

Merilinnassa on kodikas ja toiminnallinen keittiö, jolle on oma erillinen sisäänkäynti. Kodinkonevalikoima on kauttaaltaan Gaggenaun, ja keittiön varustelussa on Alessi ja Pentik aterimia. Talon lasikokoelma on Baccarat kristallilasistoa, ja irtaimistot kuuluvat kokonaisuudessaan toteutuvaan kiinteistökauppaan. Vierastalo Lehtolassa on avokeittiö, joka on myös varusteltu Gaggenau keittiökoneilla. Vierastalo Rantalassa on Siemens keittiökoneet, induktioliesi ja jääkaappipakastin. Keittiökoneet ovat lähes käyttämättömät.

Kph/WC

Merilinnan pääkerroksessa on vieras wc ja keittiö-osaston yhteydessä erillinen wc. Kussakin makuuhuoneessa on oma kylpyhuoneensa, ja näissä sekä on erilliset kylpyammeet, wc' t ja pesualtaat. Kolmannen kerroksen makuuhuoneiden yhteydessä on yhteinen ja jaettu suihku sekä erillinen wc. Lehtolassa on kolme erillista makuuhuonekokonaisuutta, joissa kussakin omat kylpyhuoneensa ja säilytystilansa sekä lisäksi yhteinen sauna. Vierastalo Rantalassa on iso yhteinen kylpyhuone, ja erillisessä saunarakennuksessa on sauna, poreallas ja erillinen wc.

Lisätietoja

Kohde on kauttaaltaan entisöity ja kunnostettu vaativaan ja kansainväliseen makuun. Pintamateriaalit: Pintamateriaalit ovat Merilinnassa korkeimman laadun sisustumateriaaleja, paikalle suunniteltuja sisustuskokonaisuuksia kuten mattoja, sohva- ja tuolikalustoja sekä kauniisti kuvioidut ruokailukalusteet ja -välineet jopa 20 hengelle. Kunkin huoneen omaan ilmeeseen on panostettu merkittävästi. Pelihuoneen sisustus kirjahyllyineen on toteutettu mittatilaustyönä ja olohuoneen ja takkahuoneen sisustus on tehty näyttäväksi käyttämällä Baccarat kristalli valaisimia. Eteinen, työhuone ja aulatila on sisustettu merihenkiseksi. Makuuhuoneiden sisustuksessa on käytetty kalliita materiaaleja, mattoja ja kullattuja yksityiskohtia. Rakennuksessa on myös muita ainutkertaisia yksityiskohtia, mm. portaikon hopeinen ja led valaisimin valaistu saksanhirvien sarvikokoelma on vertaansa vailla.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rasitteet/ Oikeudet

Tieoikeus, oikeus yhteisiin vesialueisiin, oikeus yhteiseen maa-alueeseen

Palvelut

Perniö, noin 10 km, Koulut: Perniö, noin 10 km

Liikenneyhteydet

Linja-auto, oma auto, vene.