Tulossa

Tulossa

Tulossa

375 m2

ASUINPINTA-ALA

481 m2

KOKONAISALA

4 450 000 €

MYYNTIHINTA

Kaskisaari

KAUPUNGINOSA

2 148 m2

TONTIN PINTA-ALA

Merenrantahuvila Kaskisaaressa paraatipaikalla

Kaskiauranpolku 8, 00340 Helsinki

Omakotitalo | Omarantainen huvila, 7 h + k + rt + 3 kph, sauna, autokatos ja autotalli

Kuvaus

Kaunis ja edustava omakotitalo omalla rannalla Kaskisaaren suojaisassa sisälahdessa Mustasaareen/Lauttasaareen päin. Koti on suunniteltu hyödyntämään kauniin merenlahden näkymiä ja se muodostaa viuhkamaisen kahden kerroksen pohjaratkaisun jonka asuintilat ovat varsin toimivat. Paraatikerroksen avara ja valoisa olohuone ja sen rinnalla toimiva ruokailutila ja keittiö, avautuvat kaikki kauniisti merelle. Kerroksessa myös talon vierashuone ja sauna suite jossa runsaat säilytys tilat, sauna-osasto ja mediahuone. Yläkerroksessa on suuri arki-olohuone, jossa hyvin mahtuu isokin perhe viettämään vapaa-aikaa ja pelaamaan. Mastersuitessa on iso vaatehuone sekä kaunis ja toiminnallinen kylpyhuone. Talon kahden pienemmän makuuhuoneen välissä on pore-ammeella ja suihkulla varusteltu kylpyhuone ja lisäksi erillinen vieras wc. Isot terassit tekevät talosta hyvin toimivan ja rannan puoleiselle pihalle on kulku suoraan saunaosastolta. Alakerran olohuoneesta on kulku katetulle terassille jossa on ulkotakka. Saunan terassilla on myös poreallas. Helppohoitoisen puutarhan istutukset ovat ikivihreitä, ja muodostavat rantamännystön kanssa monta kaunista yksityiskohtaa, joita on korostettu valaisimin. Rannassa on oma kiinteä betonilaituri, ja talon vierustalla on myös veneen laskuramppi merelle. Talossa on lisäksi kahden auton katos, joka tarvittaessa on rakennusoikeuden puitteissa katettavissa, autotalli, varastohuone sekä erillinen tekninen tila ja roskakatos. Automaattiohjauksella toimivat portit ja suojaisa oma aidattu piha mahdollistavat hyvin yksityisen asumisen. Koti on kauttaaltaan erittäin kaunis ja hyvin pidetty, ja Kaskisaaren naapurusto luo asumiselle arvokkaat ja laadukkaat puitteet. Helppo kulku Lauttasaareen, ja noin 15 minuutin kävelymatka Koivusaaren metroasemalle. Yksityisesittelyt Kenneth Katter 045-8648062.

Lisätiedot ja esittelyt

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

4 450 000 €    9 251,56 €/m2

Velkakiinnitykset

201 184

Kiinteistövero

5533.00 €/v

Vesimaksu

70,83 €/kk

Sähkölämmitys

2000 €/v

Isännöitsijä

500.00 €/v

Lämmityskustannukset

291,67 €/kk

Energialuokitus

Energialuokka

Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

91-31-204-1

Tontin pinta-ala

2 148 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Rantapenger ja rantamännikkö
Kaunis pengeretty ja istutettu piha ja puutarha, jossa ranikkomännystöä täydentää helppohoitoiset ja ikivihreät puutarha istutukset.

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin Kaupunki

Rakennusoikeus

e=0,25 ja n 56 m2

Käyttövesi

Kunnan

Viemäri

Kunnan

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2002

Kerrosluku

2

Rakennusaine

Kivi, tiili ja puu

Kattotyyppi/kate

Harjakatto / betonitiili

Kunto

Erinomainen

Tilat/pinta-alat

Kokonaisalassa 481m2 on laskettu mukaan autotalli, laajat terassit ja parvekkeet sekä erilliset tekniset tilat. Autokatoksesta voidaan tarvittaessa ja rakennusluvan puitteissa tehdä kahden auton sisä-autotalli. Lisärakennusoikeutta on 56 m2. Talon asuinhuoneet muodostavat kaikki omat kokonaisuutensa, joissa omat vaatehuoneet ja kylpyhuone. Ylhäällä on 3 mh ja alakerroksessa on vierashuone saunaosaston yhteydessä.

Lämmitys

Kaukolämpö ja lämmön talteenotolla, vesikiertoinen lattialämmitys.

Ilmanvaihto

Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Keittiö

Avokeittiössä on keittösaareke ja runsaasti säilytystilaa, Siemens jääkaappi / pakastin jossa jääpalakone, keraaminen liesi ja erilliset uuni ja mikroaaltouuni. Kodinkoneet ovat enimmäkseen Mielen, joiden lisäksi SMEG viinikaappi.

Kph/WC

Pääkerroksessa on iso sauna osasto, jossa tuplasuihkut, ja saunassa sekä sähkölämmitteinen kiuas, että perinteinen Aito kiuas joka lämpiää puulla. Makuuhuoneiden yhteydessä on omat kylpyhuoneet. Master bedroomin yhteydessä on suihku ja pienempien makuuhuoneiden välisessä kylpyhuoneessa on poreallas ja suihku. Lisäksi kaksi erillistä vieras käyttöön tarkoitettua wc'tä. Saunan terassilla on erillinen Hotspring Grandee poreamme.

Lisätietoja

Pintamateriaalit: Talon lattiapinnat ovat vaaleatat punatammiparkettia, seinät ovat maalatut. Märkätilojen lattiat ja seinät ovat vaaleata laattaa ja kiveä.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rasitteet/ Oikeudet

Oikeus yhteiseen vesialueeseen 91-414-876-1 ja puistoalueeseen 91-414-878-1

Palvelut

Lehtisaari 0,5 km, Lauttasaari 3 km, Munkkiniemi 4.5 km, Koulut: Päiväkoti ja ala-aste Lehtisaari 0,5 km, Munkkiniemi yläaste, Lauttasaari ala-aste, yläaste ja lukio

Liikenneyhteydet

Linja auto, P5, 2 kertaa / vrk, metroon Koivusaari 15 min kävelymatka, oma vene ja oma auto