Tulossa

Tulossa

Tulossa

83 m2

ASUINPINTA-ALA

278 000 €

MYYNTIHINTA

278 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Latokaski

KAUPUNGINOSA

1987

RAKENNUSVUOSI

Ihastuttava koti erinomaisella sijainnilla, älä menetä tilaisuutta!

Kaurakaski 6 as, 02340 Espoo

Paritalo | 4h, avok, kph, erill.wc, s

Kuvaus

Latokaski on arvostettu ja vehreä pientaloalue. Puistomainen alue ja keskuspuiston läheisyys houkuttavat luonnossa liikkuvia ja lapsiperheitä.

Asunto sijaitsee rauhallisella paikalla, tien päässä ja tontti rajoittuu Kantokaskenkallion virkistysalueeseen, josta pääsee kätevästi ulkoilemaan.

Nyt myynnissä olevassa kodissa on erinomainen pohjaratkaisu. Toisessa kerroksessa sijaitsevat makuuhuoneet, josta yhdestä kulku parvekkeelle. Erillinen wc. Yläkerran aula on valoisa, portaikossa olevien isojen ikkunoiden ansioista.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat yhteiset oleskelutilat sekä kylpyhuone ja sauna. Iso muutos tehtiin 2014 kun keittiö uusittiin, samalla purettiin seinä ja tällä saatiin enemmän tilantuntua. Olohuoneesta kulku isolle terassille, ihana paikka viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Terassilta pääsee myös kätevästi taloyhtiön leikkipaikalle. Ilmalämpöpumpun ja takan ansioista sähkökulutus on nykyisillä asukkailla pieni.

Autopaikka heti talon vieressä.

Ota yhteyttä mikäli kiinnostuitte, sovitaan näyttö.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

278 000 €    3 349,40 €/m2

Velaton myyntihinta

278 000 €    3 349,40 €/m2

Hoitovastike

160 €/kk    1,93 €/m2

Rahoitusvastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Kok. vastike

160 €    1,93 €/m2

Vesimaksu (hlö)

10.00 €/kk. vesimaksu kulutuksen mukaan

Huoneistotiedot

Osake No:t

501-600

Kerrosluku

1-2/2

Kunto

tyydyttävä

Ikk.suunta / näköala

itä - länsi

Keittiö

Keittiö on remontoitu 2014. Materiaalien valinnat ovat onnistuneet hyvin ja lopputulos on tyylikäs ja viihtyisä. Siistit vaaleat kalusteet ja tummempi välitila näyttää hyvältä, myös laskutilaa on paljon. Varusteet: jääkaappi/pakastin, induktioliesi (pieni halkeama), liesituuletin, astianpesukone. Tammiparketti ja osittain laminaattia.

Kph/WC

Alakerrassa kylpyhuone/sauna.

Yhtiössä sauna

Ei

Oma sauna

Ei

Keittiöremontin yhteydessä tehtyjen muutoksien takia on olohuoneen/keittiön lattia tammiparkettia/laminaattia. Myyjällä on mahdollisuus vaihtaa laitta yhtenäiseksi, tästä sovitaan erikseen.

Energialuokitus

Energialuokka

E2013

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kaurakaski 6

Kotipaikka

Espoo

Isännöitsijä

Isännöitsijä Mika Hokajärvi

Kiinteistönhoito

Omatoiminen

Pitkäaik. lainat

7.500,00

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

3 243 m2

Rakennusvuosi

1987

Kerrosluku

1-2/2

Rakennusaine

Puu

Kattotyyppi/kate

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Suora sähkölämmitys

Asuinhuoneistoja

10

Antenni

Yhteisantenni

Autopaikat

20

Suoritetut korjaukset

2021: talojen ulkovaippojen lämpökuvaus, märkätilakartoitus, -20: ulkovalaistuken vikaantuneen maakaapelin uusinta, ilmanvaihtokanavien nuohous, -17: leikkipaikan keinun uusiminen, loppujen ulkovalojen uusinta, -16: antennivastaaottimen uusinta, -15: uusi leikkipaikka, ulko-ovien ja lukitusten uusinta (etuovet, terassinovet ja pervekeovet), ulkovalojen uusinta, ulkovarastojen ja etupihojen aitojen maalaus, -14: parvekelaudoituksen uusiminen (metalliosien hionta ja maalaus ja puuosien uusinta), -13: raja-aidan uusiminen, lisälumiesteen, -12: ilmastointikanavien nouhous, kattoremontti (uusi vesikate, sadevesikourut, yläpohjan lisälämmöneristys), pattereiden termostaattien uusinta, -11: takapihojen tervassien aitojen peruskunnostus (metalliosien hionta ja maalaus ja puuosien uusinta), -08: hiekkalaatikon uusiminen, -07: asuntojen 5-10 pihavalojen korjaus, -06: seinätikkaiden uusinta, -06: antenniremontti (digivalm.)

Tulevat korjaukset

5 vuotis- suunnitelma - Asuntojen lämmityspatterien uusiminen 2021-2026 välillä - Asuntojen ilmasulkujen korjaaminen osakkaiden omatoimisten remonttien yhteydessä 2021-2031

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

K- market Latokaski, S- market ja K-supermarket Malminmäellä, Entressen palvelut Espoon keskuksessa, Espoonlahdessa Pikkulaiva., Koulut: Kantokasken koulu, Latokasken koulu, useita päiväkoteja alueella

Liikenneyhteydet

bussit

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Espoon kaupunki p. 09 816 21