Tulossa

Tulossa

73,50 m2

ASUINPINTA-ALA

443 050 €

MYYNTIHINTA

443 050 €

VELATON MYYNTIHINTA

KAUPUNGINOSA

2022

RAKENNUSVUOSI

Viiden tähden Ombria Resort Portugalin Algarvessa – laadukasta ja huoletonta asumista auringossa

Ombria Resort – Estrada do Olival Parcela, 8100-397 Loulé

Lomaosake, Loma­asunto ulkomailla | Yhden makuuhuoneen huoneisto, rakennuksen pohjakerroksessa.

Kuvaus

Suomalainen Pontos Group omistaa Portugalin Algarvessa luksuskohde Ombria Resortin. Hanketta on valmisteltu useita vuosia, ja valmiina ovat jo infra sekä golfkenttä. Rakentaminen on käynnissä, ja ensimmäisen vaiheen arvioidaan valmistuvan alkuvuodesta 2022. Ombria Resort käsittää täyden palvelun huoneistoja, hotellihuoneita, ravintoloita, span, kuntosalin sekä 18-reikäisen golfkentän klubitaloineen. Huoneistojen Suomen myynnin aloitimme 12.02.2020 pidetyssä lanseeraustilaisuudessa.

Ombria Resortin Viceroy Residences -huoneistoja on 65, ja niiden myynti käy vilkkaana. Niitä tulee hallinnoimaan amerikkalainen luksushotellioperaattori Viceroy, joka vastaa myös lomakylän 76 hotellihuoneen operoinnista. Huoneistot ja hotellihuoneet nivoutuvat yhdeksi 20 rakennuksen kokonaisuudeksi. Alueen kokonaispinta-ala on 153 ha. Rakentaminen on väljää ja matalaa, eikä aluetta ole aidattu tai muulla tavoin eristetty. Sen turvataso ja infra ovat kuitenkin huippuluokkaa. Ombria Resort tulee olemaan osa autenttista Algarvea.

Asunossa 2202 on yksi makuuhuone, n 25 m2 terassi sekä piha-alue. Rakennus 22 sijaitsee toisessa rakennusrivissä kohteen keskellä, ja siitä on näkymä sisäpihoille sekä etelään golfkentälle. Kussakin asunnossa on valmiina tarkoin harkittu ja suunniteltu täydellinen varustepaketti. Tämän huoneiston varustekokonaisuuden hinta on 43.050,- sisältäen alv:n. Varustekokonaisuus on eritelty erilliseen sisustus- ja varusteluetteloon.

Ombria Resortin toimintakonsepti takaa uuden huoneiston ostajalle 5 % vuotuisen nettovuokratuoton sen myyntihinnasta laskettuna. Hankittuasi huoneiston omistukseesi on omaan käyttöösi varattu vuosittain 10 viikkoa. Viceroy markkinoi ja vuokraa huoneistoa puolestasi jäljelle jäävät 42 viikkoa. Ombria Viceroy Residencies huoneistojen käyttäjät saavat käyttöönsä kaikki hotellin sekä muut kohteen palvelut erikoisehdoin.

Ombria Resortin täyden palvelun huoneistojen myynti ja esittely hoidetaan käytännössä kolmessa paikassa. Kohteeseen tutustutaan välitysliike Snellman Sotheby’s International Realtyn toimistossa Helsingin ydinkeskustassa. Tämän jälkeen matkustusrajoitteiden poistuttua on vuorossa Ombrian toimisto Loulén kaupungissa Algarvessa sekä itse kohde, jossa pääset näkemään myös mallihuoneen kaikkine yksityiskohtineen.

Varaathan ajan henkilökohtaiseen Ombria-hankkeen esittelyyn: Osakas Kenneth Katter +358 45 864 8062.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

443 050 €    4 520,92 €/m2

Velaton myyntihinta

443 050 €    4 520,92 €/m2

Hoitovastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Rahoitusvastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Muut maksut

Hoito- ja ylläpitokustannukset laskutetaan käytön mukaan. Osakkailla on oma edullisempi palveluhinnasto.

Huoneistotiedot

Osake No:t

2 202

Kerrosluku

Pohjakerros

Kunto

Erinomainen

Parveke

Ei

Ikk.suunta / näköala

Etelään sisäpihalle sekä golfkentälle

Keittiö

Keittiösyvennys, jääkaappi/pakasti, induktioliesi ja liesituuletin, yhdistelmä uuni jossa myös mikroaaltouuni sekä lisäksi astianpesukone

Kph/WC

Kylpyhuoneeseen kuuluvat mm kylpyamme, sivupöytä, pyyhkeet, sähköinen peili sekä taulu.

Yhtiössä sauna

Ei

Oma sauna

Ei

Lisätietoja

Terassilla lisäksi kaksi pöytää, neljä tuolia sekä kaksi lepotuolia ja aurinkovarjo.

Energialuokitus

Energiatodistus

Ei ole

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Viceroy Residences at Ombria Resort

Kotipaikka

Loulé

Isännöitsijä

Viceroy

Tontin omistus

Vuokratontti

Rakennusvuosi

2022

Kerrosluku

Pohjakerros

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Ombria Resortin alueella on mm. hotelli, useita ravintoloita, kylpylä, kuntosali ja golfkenttä. Loulén kaupunki sijaitsee n. 10 minuutin ajomatkan päässä.