Tulossa

Tulossa

181,50 m2

ASUINPINTA-ALA

2 150 000 €

MYYNTIHINTA

2 150 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Lauttasaari

KAUPUNGINOSA

2015

RAKENNUSVUOSI

Valoa tulviva, edustava koti merellisessä Lauttasaaressa

Purjeentekijänkuja 13 B, 00210 Helsinki

Kerrostalo | 5-6h, k, rt, s, 2kph, vh, las.parveke, las. terassi

Kuvaus

Uskomaton valo. Edessä meri. Postikorttimaiset panoraamanäkymät horisonttiin. Upea koti Lauttasaaressa.

Tämän kodin ikkunoista siintävä meri on kuin alati muuttuva taideteos. Edessäsi avautuvat esteettömät näkymät Pihlajasaareen ja avomerelle sekä kantakaupungin siluettiin ja Jätkäsaaren kärkeen. Iltaisin sataman ja kaupungin valot loistavat kaukana Lauttasaarensalmen toisella puolella. Näihin näkymiin et kyllästy ikinä!

Tässä valoa tulvivassa kodissa on ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan. Poikkeuksellisen tilavat, avarat oleskelutilat kutsuvat viihtymään perheen ja ystävien kesken. Tyylikkäässä, modernissa keittiössä on laadukkaat Siemensin kodinkoneet ja työskentelytilaa useammallekin kokille. Ruokailutila on välittömästi keittiön yhteydessä ja se jakaa väljän olohuoneen omaksi alueekseen. Makuuhuoneita on neljä, viides helposti toteutettavissa.

Asuintilojen lisäksi asunnolle kuuluu huikeat 50 neliötä parveketta ja terassia. Lasitetulle eteläparvekkeelle pääsee kahdesta makuuhuoneesta sekä keittiöstä. Parvekkeella on lämmittimet ja siellä voi grillata ja ruokailla keväästä pitkälle syksyyn. Olohuoneen jatkeena on iso lasitettu terassi lämmittimin sekä avoterassi huikein 180 asteen näkymin.

Tämän kodin luksusluokan asumismukavuuksiin kuuluvat muun muassa huonekohtaisesti säädettävä, vesikiertoinen lattialämmitys, ja kesäisin tuloilman viilennys, joka toimii yhtiön oman merivesipumppaamon tuottamalla energialla. Asunto on varustettu energiaa säästävällä tulo- ja poistoilmanvaihdolla, joka on säädettävissä tilanteen mukaan.

Taloyhtiössä on reilusti varastotilaa, pesutupa, iso laituri ja leikkipaikka. Klubisauna ja oleskelutila merinäkymin on varattavissa vähän isommalle kaveriporukalle, sukujuhliin tai lastenkutsuille. Saunasta pääsee pulahtamaan mereen yhtiön oman uimalaiturin portaista.

Korttelipihasta löytyy myös yhteiskäytössä oleva, hyvin varusteltu kuntosali ja kajakkivarasto. Autohalli on pihakannen alla ja sinne pääsee kätevästi suoraan hissillä. Mahdollisuus ostaa yksi tai kaksi autopaikkaosaketta.

Näin valoisaa ja laadukasta asumista on Helsingissä harvoin tarjolla. Tervetuloa tutustumaan!

Esittelemme tätä ainutlaatuista kotia yksityisesittelyin.
Katsothan myös videoklipin maisemista ja sijainnista.

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:

Soile Goodall
Kiinteistönvälittäjä, LKV
040 5335533
soile.goodall@sothebysrealty.fi

Hakusanat: merinäköala, terassi, lasitettu parveke, esteetön, lattialämmitys, viilennys

Lisätiedot ja esittelyt

Soile Goodall

Kiinteistönvälittäjä, LKV
+358 (0)40 533 5533
soile.goodall@sothebysrealty.fi
OTA YHTEYTTÄ

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

2 150 000 €    11 878,45 €/m2

Velaton myyntihinta

2 150 000 €    11 878,45 €/m2

Hoitovastike

653,40 EUR/kk    3,61 €/m2

Rahoitusvastike

0 EUR/kk    0,00 €/m2

Kok. vastike

653,40     3,61 €/m2

Muut maksut

Autopaikasta maksettava vastike 21,60 euroa/kk (12m2 x 1,80euroa/m2)

Vesimaksu (hlö)

19.00 EUR/kk. vesimaksuennakko, tasaus mittarin mukaan.

Huoneistotiedot

Osake No:t

25706-27520

Kerrosluku

3/6

Kunto

Erinomainen

Ikk.suunta / näköala

Etelä-itä-pohjoinen. Esteettömät merinäköalat, Pihlajasaari, Jätkäsaari, Salmisaari

Keittiö

Puustellin moderni keittiö: valkoiset korkeakiiltokaapistot, kvartsitasot ja Siemensin integroidut kodinkoneet: 2xjääkaappipakastin, astianpesukone, uuni, 70cm induktiotaso, mikroaaltouuni, saarekeliesituuletin.

Kph/WC

Iso, ikkunallinen kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna ja hyvin tilaa vaatehuollolle. Kaksi suihkua, suihkuseinä, leveä allaskaappi, iso peilikaappi, wc, pk-liitäntä. Master bedroomin vieressä toinen kylpyhuone: suihku, wc, allaskaappi, peilikaappi.

Yhtiössä sauna

Kyllä

Oma sauna

Kyllä

Pintamateriaalit

Lattiat: Karelian mattalakattu valkotammiparketti kaikissa asuinhuoneissa, eteisessä vaalea iso laatta, pesutiloissa laatta. Seinät: asuintiloissa maalatut valkoiset, pesutiloissa laatta, saunassa seinäpaneelit. Katot: asuintiloissa maalatut, pesutiloissa ja saunassa puupaneloitu katto. Kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet.

Säilytystilat

Vaatehuone, runsaasti integroitua kaappitilaa kaikissa makuuhuoneissa ja eteisessä. Yksi makuuhuone nyt pukeutumishuoneena, siellä kahden seinän leveydeltä vaatekaappia. Irtaimistovarasto kellarissa, jonne suora yhteys hissillä.

Lisätietoja

Asunto sijaitsee B-portaan 3/4 kerroksessa, vain A-porras on 6-kerroksinen. Asunnon kanssa on mahdollista ostaa kaksi lämmityspistorasiallista autohalliosaketta (à 27.000euroa), jotka sijaitsevat lähellä käyntiä porrashuoneeseen.

Lisätietoja (vain esite)

Huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto, joka on varustettu lämmöntalteenotolla. Tuloilma on mahdollista viilentää kesällä huoneistokohtaisesti säädettävällä kiertoilmalaitteella, jonka lauhdutusenergia tuotetaan merivedestä. Laite on asennettu eteisen alakattorakenteeseen.

Energialuokitus

Energialuokka

A2007. Rakennusaikainen energiatodistus 20.4.2015: Heikki Laakso/Caverion Suomi Oy, Eeva-Liisa Elo-Lehtinen/Arkkitehdit NRT

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Jaakari

Kotipaikka

Helsinki

Isännöitsijä

Jesper Juvonen Talokompassi Oy

Pitkäaik. lainat

7.902.759,85

Lunastuspykälä (asunnot/muut)

Ei lunastusoikeutta

Lunastuspykälä (autopaikat)

Osakkailla (jos hallipaikka myydään erillään asunto-osakkeesta)

Lisätiedot yhtiöstä

Yhtiöllä käytössä taloyhtiöportaali, jonka kautta on mahdollista mm. seurata vedenkulutusta ja tehdä tilavarauksia. Merenkulkijanrannan korttelialueen yhtiöiden kesken on laadittu yhteisjärjestelysopimus koskien mm. autohallia, piha-alueita, yhteistiloja ja yhteisiä rakennelmia. D-portaassa sijaitsevat, vuokrattavat edustussauna- ja klubitilat ovat korttelin yhteiskäytössä. Kuntosali sijaitsee As Oy Helsingin Staagin tiloissa, kanoottivarasto As Oy Helsingin Jiinan tiloissa ja korttelisauna As Oy Helsingin Ruffin tiloissa. Kaupungin vesialueella sijaitseva laiturirakenne on yleisessä julkisessa käytössä liittyen tontin läpi kulkevaan, yleiselle jalankululle varattuun reittiin.

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

5 004 m2

Rakennusvuosi

2015

Kerrosluku

3/6

Rakennusaine

Betoni

Kattotyyppi/kate

Tasakatto, bitumi ja kalkkikivimurske

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys koko asunnossa, huonekohtaiset termostaatit.

Asuinhuoneistoja

51

Antenni

Kaapeli-tv

Autopaikat

63 autohallipaikkaa osakkeina

Muut yht tilat

Edustussauna ja klubitila, parkkihalli, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, irtaimistovarasto, talovarasto, väestönsuoja, laituri

Suoritetut korjaukset

Merkittäviä perusparannus- ja korjaustoimenpiteitä ei ole tehty, koska kyseessä on vuonna 2015 valmistunut yhtiö.

Tulevat korjaukset

Odotettavissa ei ole suuria korjaustarpeita. Seuraavan 5-vuotiskauden aikana tullaan lähinnä suorittamaan huoltokorjaustoimenpiteitä ja kiinteistön huoltokirjan edellyttämiä toimenpiteitä.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, (09) 310 1673