Tulossa

Tulossa

350 m2

ASUINPINTA-ALA

700 m2

KOKONAISALA

2 750 000 €

MYYNTIHINTA

Laajasalo

KAUPUNGINOSA

25 000 m2

TONTIN PINTA-ALA

Edustushuvila ja arvohuvila Helsingin Repossaaressa, oman sillan kautta kulku Huvilalle autolla

Repossaarentie 19, 00840 Helsinki

Huvila | Edustushuvila 8 h + k + veranta + sauna + vierastalo

Kuvaus

Historiallisesti merkittävä Repossaren tila ja sen edustushuvila sivurakennuksineen on nyt hiljaisessa myynnissä. Kauniiseen ja monimuotoisen omaan saareen kuljetaan Laajasalon golfkentän ja viheralueen keskeltä, omaa siltaa pitkin, ja niin saari kuin silta ovat valvottuja ja mahdollistava turvatun yksityisyyden.

Päähuvila on rakennettu vaiheittain, ja sen vanhimmat osat ovat 1880 luvulta. Huvilaa on ajan saatossa muunneltu ja muokattu, ensin 1910 luvulla ja sittemmin 1950 luvulla. Huvilassa on nyt kaksi pääkerrosta ja niitä tukevat parveke-, kuisti ja eteistilat sekä kaunis ja hyvin hoidettu pihapiiri istutuksineen ja kaunis puusto.Saareen pääsee myös pohjoisen puolen ponttoonilaiturista isollakin veneellä.

Pihapiirissä on tenniskenttä ja sen pukeutumistilat suihkuhuoneineen sijaitsevat aikaisemmassa ns. ajureiden talossa. Rantasauna palvelee kokonaisuutta ja sen moderni-ilmeiset huoneet kuten takkahuone, sauna ja suihku- sekä pukeutumistilat, antavat Repossaaren edustushuvilalle korkeatasoisen ja edustavan yleisilmeen.

Repossaaren jatkokehitystä on pohjustettu käynnistämällä selvitys saaren lisärakentamista, jossa kaavanmukaista saaren retkeily- ja virkistyskäyttöä lisätään harkiten. Repossaari on kytketty kunnallistekniikkaan, ja myös kunnallistekniikan vaihtoehtoja on äskettäin selvitetty.

Tutustuminen Repossaaren edustustilaan ja huvilaan tehdään yksityisesittelyin, osakas Kenneth Katter +358 45 864 8062 ja kenneth.katter@sothebysrealty.fi

Lisätiedot ja esittelyt

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

2 750 000 €    3 928,57 €/m2

Velkakiinnitykset

0

Kiinteistövero

6425.00 €/v

Vesimaksu

79,50 €/kk

Isännöitsijä

5000.00 €/v

Lämmityskustannukset

1 833,33 €/kk

Energialuokitus

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

91-412-1-12, 91-412-1-9

Kiinteistön tilannimi

Repoholm I ja II

Tontin pinta-ala

25 000 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Suomi
Saariston sekapuumetsää, jossa ylväitä mäntyjä, vahterapuita, koivuja ja kuusia

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunki

Rakennusoikeus

800 m2 käytetty - Noin 1540 kerros-alaa lisärakentamista selvitetty

Käyttövesi

Kunnan

Viemäri

Kunnan

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

1885

Kerrosluku

2

Rakennusaine

Hirsi, Puu, Tiili, Betoni, pelti

Kattotyyppi/kate

Harjakatto / Pelti

Kunto

Hyvä

Tilat/pinta-alat

Repossaaren päähuvila on noin 300 m2 huvila kahdessa kerroksessa, jonka ensimmäisessä kerroksessa isot yhteiset tilat, sali ja ruokasali, terassoitu eteinen sekä koks- ja juhlatoimintaan soveltuvat erillis wc't miehille ja naisille sekä iso ammattikäyttöön suunniteltu keittiö henkilökunnan tiloineen. Yläkerrassa on 3 erillistä huonetta sekä talon tekniikka, ja pohjoiseen katsova parveke. Ajurin talossa on 3 h + k ja pukeutumis- ja suihkutilat myös nämä erikseen miehille ja naisille. Rakennuksessa on kaksi erillistä terassia. Rantasaunassa on edustavat tilat isommalle saunaseurueelle, takkahuone ja pukeutumistilat sekä kaunis ja ilmeeltään moderni sähkölämmitteinen sauna. Lisäksi alueella käyttökiellossa oleva aikaisempi talonmiehen rakennus, erillinen saaristolaistyylinen pikkumökki, uimahuone, pumppuasema, tenniskenttä pihakalusteineen, kaksi erillistä laituria ja auto- tai konehalli. Saaren kiertää osin maastoutunut pengerretty kävelypolku.

Lämmitys

Sähkölämmitys

Ilmanvaihto

Koneellinen ilmastointi

Keittiö

Ammattikäyttöön rakennetussa keittiössä on teollisen keittiön keitto valmiudet, astianpesukoneet, uunit ja liesi, sekä isot kylmätilat ja pakastimet.

Kph/WC

Huvilassa ei varsinaista kylpyhuonetta ole.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Palvelut

Laajasalo - Herttoniemi - Jollas, Koulut: Laajasalo - Herttoniemi - Jollas

Liikenneyhteydet

Linja-auto , metro Herttoniemi, vesibussit