Tulossa

Tulossa

Tulossa

70 m2

ASUINPINTA-ALA

m2

KOKONAISALA

349 000 €

MYYNTIHINTA

Gamla Stan

KAUPUNGINOSA

1 296 m2

TONTIN PINTA-ALA

Tammisaaren vanhassa kaupungissa, kalatorin laidalla, monien mahdollisuuksien huoneisto.

Södra Strandgatan 12 A 1, 10600 Raasepori

Kerrostalo | 3 h + k + eteinen n. 70m2

Kuvaus

Asunto on läpikäynyt mittavan peruskorjauksen sekä entisöinnin, joka on toteutettu perinteistä rakennustapaa ja materiaaleja kunnioittaen. Huoneisto on viittä vaille valmis, odottaen vain uuden omistajan pintamateriaalien sekä kalusteiden valintaa. Sijainti kauniissa Tammisaaren vanhassa kaupungissa.

Julkisivu on maalattu vuonna 2019. Ulkoseinät on suoristettu ja väliin lisätty puhallusvillaa eristeeksi. Välikattoon on myös lisätty puhallusvillaa. Hirret ovat harjattu, hiottu sekä öljytty Ahlbeck- sarjan pellavaöljyvahalla. Hirsien välit tilkitty pellavanauhalla. Alapohja puhdistettu vanhoista eristeistä. Pohjaan tehty kapilaarikatko sepelillä. Tämän päälle on tehty betonivalu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Huoneiston lämmityksen lähteenä toimii maalämpö. Tämä mahdollistaa edulliset asumiskustannukset, mikä vanhassa kaupungissa on aika harvinaista. Kattolankut ovat höylätty, hiottu sekä maalattu Ahlbeck- sarjan pellavamaalilla. Kaikki sähkövedot ovat valmiina viimeisiä rasioiden asennuksia lukuun ottamatta. Alkuperäinen lankkulattia on vuodelta 1792. Se on irrotettu kuljetettu höyläykseen sekä hiottu. Lattia odottaa vielä uuden omistajan väritoiveita. Kokonaisuutena huoneisto odottaa vain uuden omistajan pintamateriaalien valintoja keittiön, hallin sekä märkätilojen osalta.

Asunto on osa Tammisaaren Södra Strandgatan 12 kiinteistöyhtymää joka käsittää 7 asuntoa. Kiinteistöyhtymä on todella hyvin hoidettu eikä rakennuksiin ole tulevaisuudessa tulossa suuria remontteja. Suunnitteilla oleviin pienempiin remontteihin löytyy vastikkeiden kautta kerätyt rahat. Kiinteistössä toimii aktiivinen yhteisö joka vuosittain huolehtii yhtymän piha alueiden huollosta talkoovoimin. Vierestä löytyy myös kaupungin laituripaikat joten venepaikan vuokraus on myös mahdollinen. Mahdollisuus ostaa myös naapurihuoneisto A 2 käsittäen n. 33 m2 kaksion, joka tällä hetkellä on vuokrattu.

Tule kokemaan ja ihastumaan vanhan kaupungin idylliin ja hanki itsellesi asunto parhaalta paikalta! Mahdollisuus saattaa kokonaisuus valmiiksi tai tehdä itse viimeistelytyöt.

Myynnissä kiinteistön 710-2-18-1 hallinnanjakosopimuksen määrä-osa 66/357.

Lisätiedot ja esittelyt

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

349 000 €    inf €/m2

Velkakiinnitykset

200 000

Kiinteistövero

0 €/v

Energialuokitus

Energialuokka

Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

710-2-18-1

Kiinteistön tilannimi

Gamla Stan

Tontin pinta-ala

1 296 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Barckens udde - Tammisaaren vanhan kaupungin hoidettuja sisäpihoja , rantamaastoa ja puistoa
Istutettuja sisäpihan puita ja kasveja

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Raaseporin kaupunki

Käyttövesi

Kunnan

Viemäri

Kunnan

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

1792

Kerrosluku

1/2

Rakennusaine

Hirsirunkoinen puutalo

Kattotyyppi/kate

Harjakatto ja pelti

Kunto

Remontoitava

Tilat/pinta-alat

Kauniisti entisöityjen ruokasalin, olohuoneen ja makuuhuoneen seiniä kiertävät puupaneelit, ja alkuperäiset hirret luovat asuntoon sen rustiikin tunnelman. Alkuperäiset puulattiat on asennettu valetun pohjan päälle.

Lämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys ja maalämpö

Ilmanvaihto

Painovoimainen ilmanvaihto

Keittiö

Keittiöön on suunnitteilla keittiösaareke, ja sen yhteydessä on reilusti tilaa ruokapöydälle tai pienelle ruokasalille.

Kph/WC

Märkätilojen runko on valmis, ja kylpyhuoneen kaakelit on hankittu ja nyt on oikea hetki päättää minkälaiset kylpyhuone kalusteet ja kaapistot huoneistoon halutaan.

Lisätietoja

Pihapiirissä sijatsee erillinen varastorakennus, jossa omistajalla on kylmä säilytystila, asunnon lämmityksen maalämpöpumppu sekä erillinen asukkaiden yhteiskäytössä oleva sauna.

Muut tiedot

Vapautuu

Heti vapaa

Palvelut

Tammisaaren keskusta 500 m, Koulut: Tammisaari 1 km

Liikenneyhteydet

Kävely, linja-auto, juna