Tulossa

Tulossa

Tulossa

750 m2

ASUINPINTA-ALA

1 200 m2

KOKONAISALA

6 800 000 €

MYYNTIHINTA

KAUPUNGINOSA

69 350 m2

TONTIN PINTA-ALA

Myydään entinen luotsitila ja merivartioasema , Boistön saari

Tallbackavägen 133, 07900 Loviisa

Huvila, Maatila, Saari | Boistön saari noin 7,0 Ha

Kuvaus

Erittäin harvoin myynnissä perinnerikas Boistön saari rakennuksineen ja irtaimistoineen. Boistön saarella on yhteensä noin 10 rakennusta, joista tärkeimmät ovat laajennettu luotsitalo jossa 6 majoitushuonetta, merenvartijaintalo jossa 8 majoitushuonetta ja ranta sauna jossa on majoitustilat neljälle henkilölle.

Saarella sijaitsevat lisäksi käytöstä poistettu tulenjohto torni ja 3 pienempää teknistä rakennusta. Koko saari on 6.9350 ha ja on nyt myynnissä irtaimistoineen ja toiminnallisen varusteineen. Irtaimistoon kuuluvat mm. saaren yhteysalukset sekä saarella oleva kuljetuskalusto kuten mönkijä. Boistön saari on toiminut vapaa-ajankeskuksena sekä korkeanluokan kokouspalvelutilana, toimintaa jota jatkossakin sopii harjoittaa saarella.

Saari sijaitsee Myssholmsfjärdenillä matkalla Orrengrund merivartioasemalle, noin 15 minuutin venematkan päässä Tallbakan satamasta, jossa yhdysaluksella on satamapaikka.

Boistö soveltuu laadukkaiden kokoontumisten ja juhlien pitopaikaksi, ja se on myös varsin yksityinen ja ylväs isommankin perheen vapaa-ajan koti.

Boistön saarta esitellään vain yksityisnäytöin ja ennakkovarauksin, tarkemmin asiasta;

Kenneth Katter 045-864 8062

Lisätiedot ja esittelyt

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

6 800 000 €    5 666,67 €/m2

Velkakiinnitykset

0

Kiinteistövero

0 €/v

Energialuokitus

Energialuokka

Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

434-485-9-1

Kiinteistön tilannimi

Boistö

Tontin pinta-ala

69 350 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Saaristo maasto, jossa känty ja havupuita, sekä etleälounaisosassaan myös saaristolehto, jossa tervalepp ja kataja kasvustoa
Kalliosaari, havu ja lehtipuita sekä kanervikkoa

Kaavoitustilanne

Yleiskaava

Lisätietoja antaa

Loviisan kaupunki

Rakennusoikeus

850

Käyttövesi

Makeavesiputki,makeavesilaite

Viemäri

Saostuskaivo

Lisätiedot

Noin 15 min venematkan päässä mantereelta

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

0

Kerrosluku

2

Rakennusaine

Hirsi, puu, lasi ja pelti

Kattotyyppi/kate

Harja / pelti

Kunto

Hyvä

Tilat/pinta-alat

Entisessä luotsitalossa on saaren pääkeittiö ja ruokasali, sekä 6 erillistä makuuhuonetta. Kahdessa pääty makuuhuoneessa on omat kylpyhuoneet, ja talon itäpäädyssä on terassi. Merivartiaintalo on kahdessa kerroksessa, yläkerroksessa on iso luentosali, keittiö ja 8 erillistä makuuhuonetta. Talon alakerrassa on saunaosasto ja iso takkahuone sekä talon tekniset tilat, kodinhoitohuone/pesula ja vedenpuhdistamo ja pannuhuone. Rantasaunassa on ulkoa lämmitettävä tunnelmallinen sauna, pesu-ja pukeutumishuone sekä erillinen makuuhuone ja kabyssi noin 4 henkilölle. Rantasaunan olohuone on varsin näyttävä ja sen ydin on korkea yhteinen takkahuone, joka on sisustettu ajan henkeen kuuluvin varustein. Saunasta on kulku rantalaiturille ja ulkokatoksen alla on ruokailutila. Rantapenkereellä on palju ja ulkoruokailutila, sekä avarat ja kauniit näkymät pohjoiseen ja länteen. Rakennuskantaa täydentävät satamassa olevat vene- ja verkkovaja joka on muutettu vieraiden vastaanoton ja illanviettoon sopivaksi tunnelmalliseksi sisätilaksi. Rannan rakennuksia ovat myös varasto, rantasaunan tekniset tukitilat kuten puuliiteri ja tekninen varasto. Saaren kiintokalusteisiin kuuluvat aikaisempi tulenjohtotorni, sekä kulkusilloin ja opastein johdettu luontopolku, jonka varrelta saaren monimuotoinen luonto ja kauniit maisemalliset yksityiskohdat avautuvat.

Lämmitys

Bositön lämmönlähtenä on öljylämmitys ja sähkölämitys, ja erillisissä rakennuksissa on myös takat.

Ilmanvaihto

Painovoimainen ja merenkulijaintalossa koneellinen ilmanvaihto

Keittiö

Luotsitalossa on ravintolatasoinen keittiö jossa ammattikalusteet ja astianpesukone. Merivartiain talossa on kotikeittiötasoinen keittiö, jossa uuni ja keraaminen liesi, jääkappi / pakatsin sekä astianpesukone. Rantasaunassa on pentry jossa mikroaaltouuni, astianpesukone sekä jääkaappi.

Kph/WC

Luotsitalossa on 4 erillistä kylpyhuonetta sekä 2 wc'tä. Merivartiain talossa on iso sauna jonka yhteydessä takkahuone ja pukeutumishuone. Lisäksi teknisten tilojen yhteydessä erillinen wc. Rantasaunassa on ulkoa puulla lämmitettävä ja tunnellmallinen sauna, jonka yhteydessä on suihkutilat. Lisäski kaksi erillistä wc:tä.

Lisätietoja

Pintamateriaalit: Rakennusten lattiat ovat puuta, seinä maalatut tai hirttä ja sisäkattot ovati puupanelia.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan