Olen erikoistunut kaikkein korkeimman hintaluokan asuntoihin Helsingin kantakaupungissa.

Olen kotoisin Töölöstä ja asun nykyään Kaartinkaupungissa, muita asumiani ja erityisen tutuksi tulleita alueita ovat Katajanokka, Kruununhaka, Ullanlinna, Kamppi ja Westend.

Olen työteliäs ja positiivinen ja teen aina kaikkeni asiakkaitteni hyväksi, olen rehti ja rehellinen, suorapuheinen, periksiantamaton, inhimillinen ja luova. Rakastan kaupankäyntiä ja haasteita ja olen kiinnostunut ihmisistä.

Olen Hankenin KTM ja sen lisäksi olen suorittanut CEFAn ja LKVn ja opiskellut sisustussuunnitelijaksi.

Ennen kiinteistönvälittäjäksi siirtymistä työskentelin ammattisijoittajien kanssa sekä varainhoitajana että pankin treasuryssä diilerinä. Olin myymässä Suomen ensimmäistä ammattisijoittajille suunnattua asuntorahastoa ja tein 7 vuotta töitä kiinteistökehitysyhtiölle, jolloin sekä uustuotanto että arvoasuntojen saneeraus tulivat tutuksi. Samaan aikaan olen myös panostanut sisustamiseen ja kolme omaa kotiani on esitelty johtavissa kotimaisissa sisustuslehdissä.

Palvelen teitä arkisin 10:00 – 17:00 sekä muina aikoina sopimuksen mukaan.

Välitän seuraavia kohteita

Kutsu Manna arviokäynnille!

Oletko ostamassa? Oletko myymässä? Etsitkö sijoituskohteita?

Kerro miten voin auttaa, niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Sotheby’s & Sotheby´s International Realty®

  Vuonna 1744 perustetun, perinteikkään Sotheby’s huutokauppakamarin rinnalle perustettiin vuonna 1976 kiinteistönvälitysketju, jonka toiminnan kulmakivenä on tarjota laatutietoisille asiakkaille kiinteistömarkkinoilla yhtä vahvaa markkinaosaamista ja palvelutasoa kuin taiteen ja antiikin välityksessä, yksilöllisesti ja hienovaraisesti.

  Sotheby’s®
  Huutokauppakamari

  Lue lisää

  Sotheby’s
  International Realty®

  Lue lisää

  Tutustu
  henkilökuntaamme

  Ota yhteyttä

  Helsingin Toimipisteemme

  Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme tapaat joukon motivoituneita ja asiantuntevia välittäjiä, joiden päämääränä on tehdä unelmastasi totta.

  Toimistoamme ympäröi dynaaminen Kaartinkaupunki muotiputiikkeineen, fine-dine-ravintoloineen sekä korkeatasoisine hotelleineen.

  Kävelet toimistollemme vain muutamassa minuutissa Esplanadilta tai Senaatintorilta.

  Reittiohjeet