Tulossa

Tulossa

197,50 m2

ASUINPINTA-ALA

257 m2

KOKONAISALA

1 995 000 €

MYYNTIHINTA

Kalasatama

KAUPUNGINOSA

117 m2

TONTIN PINTA-ALA

Harvinainen Townhouse myynnissä Kalasatamassa

Arcturuksenkatu 33, 00540 Helsinki

Omakotitalo | 4h, k, 2 kph, wc, s, parv., ransk. parv., 2 kattoterassia, piha, 2 vh, 2 varastoa, autotalli

Kuvaus

Kalasatamassa on aivan meren ja Mustikkamaan läheisyydessä tarjolla upea loft-tyylinen townhouse. Asunnossa on valtavasti avaruutta ja korkeat huoneet. Talo on neljässä kerroksessa ja sisään voi tulla joko autotallin kautta tai kadulta ykköskerroksesta tai sisäpihan kautta suoraan kakkoskerrokseen.

Pääsääntöiset asumiskerrokset ovat toinen ja kolmas kerros, neljännen kerroksen ollessa spa-osasto. Taloon on toki haluttaessa mahdollisuus teetättää hissi. Hissikuilu on jo valmiina. Koti on aivan upeasti modernisti ja industrial-henkisesti sisustettu.

Kodin olohuone ja keittiö sijaitsevat toisessa kerroksessa. Asunnossa on erittäin korkea huonekorkeus ja avarat oltavat. Keittiössä on hyvin tilaa ruoanlaittoon ja sivussa on hyvin tilaa ruokapöydälle. Olohuoneeseen mahtuu iso sohva, ja sen sivussa on terassi, jossa voi kesäisin hyvin grillailla.

Kerrosta ylempänä löytyy kodin kaksi makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa on oma parveke, ja toisessa makuuhuoneessa on ranskalainen parveke. Päämakuuhuone on myös helppo jakaa kahdeksi erilliseksi makuuhuoneeksi. Kerroksen keskellä on isokokoinen kylpyhuone ja erillinen kodinhoitohuone.

Ylimmäisessä kerroksessa sijaitsee kodin spa-osasto. Siellä on sauna, kylpyamme ja suihkutila. Saunassa on ikkunat ulos ja sieltä pääsee helposti valtavalle kattoterassille, johon mahtuu hyvin tilaa grillille, ruokailutilalle ja aurinkotuolille. Toisella puolella on pienempi terassi josta on merinäköala.

Pohjakerroksesta löytyy kahden auton oma autotalli, joka on osa isompaa hallia. Tallissa on hyvin myös varastotilaa, mutta sen lisäksi huoneistossa on iso varastohuone alakerrassa. Alakerrassa on myös erillinen wc.

Lisätiedot ja esittelyt

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

1 995 000 €    7 762,65 €/m2

Velkakiinnitykset

1 116 200

Kiinteistövero

610.00 €/v

Vesimaksu

40 €/kk

Lämmityskustannukset

250 €/kk

Energialuokitus

Energialuokka

B2007

Energiatodistus

On

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

91-10-590-6

Tontin pinta-ala

117 m2

Tontin omistus

Vuokratontti

Vuokra-aika (pvm. asti)

31.12.2042

Kiinteistön vuokranantaja

Helsingin Kaupunki

Alueen käyttöraj.

-

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunki,

Käyttövesi

Kunnnan

Viemäri

Kunnan

Lisätiedot

Tontin osto-oikeus: Osto-oikeus on voimassa yhteensä 10 vuotta (5 vuotta + 5 vuotta) hakuohjeessa tarkoitetun maanvuokrasopimuksen mukaisen vuokra-ajan alkamisesta (1.5.2015) lukien. Ensimmäisen viiden vuoden aikana kauppahinta perustuu virallisen elinkustannusindeksi 'lokakuu 1951=100' pistelukua vastaavan asuinrakennusoikeuden yksikköhintaan 76 euroa/k-neliö. Tämän jälkeen seuraavan viiden vuoden aikana kauppahinta sovitaan erikseen sopija puolten välillä vastaamaan tontin sen hetkistä käypää arvoa kuitenkin siten, että kauppahinta on joka tapauksessa vähintään edellä mainittu yksikköhinta tarkistettuna viiden vuoden määräajan päättyessä julkaistulla elinkustannusindeksin pisteluvulla eli 1907/100 (toukokuu 2020) * 76* 191 = 276 820,12 eur ollessa minimihinta. Tontin vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin, jossa lokakuu 1951 on 100 siten, että perusvuosivuokra on 308 euroa. Kunkin kalenterivuoden vuodivuokra saadaan kertomalla edellisen vuoden keskimääräinen elinkustannusindeksi perusindeksillä 100.

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2015

Kerrosluku

1-4

Rakennusaine

Betonielementtirakenteinen tai kevytbetoni. Ulkoseinä: Betonielementti, yk puur

Kattotyyppi/kate

Tasakatto, huopakate

Kunto

Erittäin hyvä

Lämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys (koko talossa).

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto: koneellinen tulo, lämmön talteenotto, koneellinen poisto.

Keittiö

Jääkaappi (Siemens vesiautomaatilla), pakastekaappi (Siemens jääpala-automaatilla), erillisuuni ja -liesitaso (Siemens, Bora), liesituuletin/hormi/suodatin (Bora suodatinmallinen), astianpesukone (Siemens), lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: mikrobetonilattia, betoniseinät. Katto akustiikkalevyä. Kirsi Valanti-keittiö malli Loft.

Kph/WC

Suihku, peili, amme (Geberit poreamme), kylpyhuonekaapisto (mittatilauskaapistot Helsingin Mittapuu), pesukoneliitäntä - valettu betonitaso, integroitu pesuallas, Geberit, Steinberg hanat. - lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: tasot betonivalua, mikrobetoniseinät, laattalattia.

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: sälekaihtimet/rullaverhot (Screen-kaihtimet olohuoneessa ja makuuhuoneessa), pyykinpesukone (Siemens).

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rasitteet/ Oikeudet

Asemakaava(091-11780), Erillinen sitova tonttijako(091-12268).

Palvelut

Ruokakaupat: kalasataman kattavat palvelut lähellä. mm. redin kauppakeskus ruokakauppoineeen, posti/palvelupisteet: posti redi sijaitseen kauppakeskus redin yhteydessä n. 500m etäisyydellä, terveysasemat: julkisen sektorin ja yksityisen sektorin terveysasemat lyhyen matkan etäisyydellä, päiväkodit: kalasataman päiväkoti 100m. helsingin kaupunki päiväkoti pikkutylli 480 m helsingin kaupunki päiväkoti pääskylä 1410 m helsingin kaupunki päiväkoti kaisla 1440 m, koulut: koulut läheisyydessä. mm. kalasataman peruskoulu n. 100m etäisyydellä, joukkoliikenne: kattavat liikenneyhteydet. mm. linja-autopysäkki n. 150m & kalasataman metroaseman n. 600m, kirjasto: kirjasto alle kilometrin etäisyydellä, tulee rediin vuonna 2023, kerrosten ja kellarin välillä on hissivaraus., Koulut: Koulut läheisyydessä. Mm. Kalasataman peruskoulu n.100m etäisyydellä.

Liikenneyhteydet

Kattavat liikenneyhteydet. Mm. Linja-autopysäkki n. 150m & kalasataman metroaseman n.600m.

Lisätiedot

Arvioidiut kustannukset per kuukausi: tonttivuokra 500 EUR/kuukausi, kaukolämpö 250 EUR/ kuukausi, Sähkö 80 EUR/kuukausi, Vesi 40EUR /kuukausi, Jätehuolto 20 EUR/kuukausi. Pihahuolto 50EUR/kuukausi, Autohallihuolto 10 EUR/kuukausi. Tot. 950 EUR/kuukausi.