Tulossa

Tulossa

138,80 m2

ASUINPINTA-ALA

1 191 197,91 €

MYYNTIHINTA

1 325 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Etu-Töölö

KAUPUNGINOSA

1923

RAKENNUSVUOSI

Etu-Töölön halutuimmilla kaduilla, loistavapohjainen ja pieteetillä suunniteltu koti odottaa uusia asukkaita.

Dagmarinkatu 7 B, 00100 Helsinki

Kerrostalo | 5h, avokeittiö, eteishalli, kph, khh, eril. wc

Kuvaus

Tervetuloa ihastumaan tähän remontoituun, valoisaan ja selkeä pohjaiseen 4. kerroksen asuntoon Etu-Töölön halutuimmilla kaduilla.

Asunnon pohjapiirros on monipuolinen – muuntelukelpoisuutta löytyy eri elämäntilanteisiin edustuskodista lapsiperheelle. Kodin moderni keittiö, ruokailutila ja olohuone on harkitusti suunniteltu ja toteutettu. Kaunis tiiliverhoilu keittiössä antaa ryhtiä muuten niin vaalealle kokonaisuudelle ja samalla toistaa hienosti näkymää ikkunoista. Olohuonetta koristaa toimiva ja kaunis vaalea kaakeliuuni. Koko asuntoa koristaa kaunis Trinity massiivilankku, tuoden lämpöä kotiin.

Tyylikäs kylpyhuone ammeineen ja erillisine suihkutiloineen sekä erillinen wc ja kodinhoitohuone lisäävät asumismukavuutta. Säilytystilana löytyy kaksi kellarikomeroa. Valaistus on suunniteltu kauniisti upotetuin kattovalaisimin ja eteisessä kaunis yksityiskohta, jossa seinään upotetut epäsuorat valot.

Kaiken kruunaa jo aloitettu parvekehanke!

Hyvin hoidettu yhtiö, jossa käytännössä kaikki isot remontit on tehty, kuten esimerkiksi linjasaneeraus 2022, pihanpuoleisen peltikaton uusiminen 2021, hissien peruskorjaus 2016, Ikkunoiden uusiminen 2000 jne.

Asumiskustannukset yhtiössä ovat maltilliset, koska taloyhtiö on hyvin hoidettu. Asumismukavuutta ja käytännöllisyyttä huoneistoon tuo sekä kaakeliuuni talvella että kaukokylmä (viilennys) kesällä.

Hissitalo.

Sijainti on aivan loistava Etu-Töölön sydämessä rauhallisella paikalla, kuitenkin kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta, puistoista ja rannoista. Kahvilat, kaupat ja ravintolat löytyvät kaikki tarvittavat alueelta.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

1 191 197,91 €    8 631,86 €/m2

Velkaosuus

133 802

Velaton myyntihinta

1 325 000 €    9 601,45 €/m2

Voiko lainan maksaa

Kyllä

Hoitovastike

520,50 €/kk    3,77 €/m2

Rahoitusvastike

888,32 €/kk    6,43 €/m2

Kok. vastike

1 408,82 €    10,20 €/m2

Muut maksut

Kaukokylmä 0,15EUR/m2 (per huoneistoneliö, joissa kaukokylmälaitteet)

Vesimaksu (hlö)

20.00 €/kk. Asukasluvun mukaan.

Huoneistotiedot

Osake No:t

991-1030

Kerrosluku

4/6

Kunto

Hyvä

Ikk.suunta / näköala

Etelä/ pohjoinen

Keittiö

Jääkaappi (täyskorkea), pakastinkaappi (täyskorkea, kapea malli), viinikaappi, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone. Lattia-, seinä- ja kattopinnoitteet: Trinity massiivilankku, maalatut pinnat.

Kph/WC

Suihku, suihkuseinä, amme, peili, kylpyhuonekaapisto, lattialämmitys (huom: vuotoilmaisimet kodinhoitohuoneessa ja makuuhuoneessa. Lattia- ja seinäpinnoitteet: laatta/kaakeli.

Yhtiössä sauna

Ei

Oma sauna

Ei

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: varaava takka (kaakeliuuni, toimiva), kiinteät valaisimet, huoneistokohtainen jäähdytyskone (jäähdytyskoneet kahdessa makuuhuoneessa). Lattialämmitys wc:ssä, kodinhoitohuoneessa, kylpyhuoneessa ja keittiössä lieden äärellä).

Taloyhtiölaajakaista Telia.Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Energialuokitus

Energialuokka

G2013

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Bostads Ab Tempelgatan 8

Kotipaikka

Helsinki

Isännöitsijä

Nico Torvela Pääovi Oy

Kiinteistönhoito

Kiinteistöhuolto Antti Hellemaa Oy

Tuotot

2.232,00 €/v

Pitkäaik. lainat

2 221 585,60 €

Lunastuspykälä (asunnot/muut)

14vrk

Lisätiedot yhtiöstä

Taloyhtiössä käytössä: kellari - Säilytystilat: Urheiluvälinevarasto. Lastenvaunuvarasto (Pyörävarasto).

Tontin omistus

Oma

Rakennusvuosi

1923

Kerrosluku

4/6

Rakennusaine

Tiili

Kattotyyppi/kate

Harjakatto

Lämmitys

Kaukolämpö

Asuinhuoneistoja

48

Antenni

Kaapeli-tv

Suoritetut korjaukset

1992 Tilikatto (kadun puoli) uusittu, 2000 Ikkunat uusittu, 2003 Kadunpuolen julkisivu kunnostettu, 2004 Tonttivesijohto ja viemäri uusittu, 2009 Kaukolämpökeskus, 2010 Jätekatos uusittu ja pihanpuolen katon- ja pihan kouruihin ja syöksytorviin laitatettiin saattolämmitykset, 2010 autopaikoille rakennutettiin sähkölämmitystolpat, 2013 Huoneistojen ja yleisten tilojen lukkojen sarjoitus, 2015 Tuuletusparvekkeiden kunnostus , 2016 Hissien peruskorjaus, 2020 Linjasaneerauksen hankesuunnitelma pihanpuoleisen peltikaton korjaustyösuunnittelu, 2021 pihanpuoleisen peltikaton uusiminen, linjasaneerauksen toteutussuunnittelu ja parvekkeiden kuntotutkimus , 2022 LVIS hanke sis. käyttövesiputkien uusimisen, viemäreiden uusiminen, ilmanvaihdon kunnostaminen, patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysverkoston tasapainoitus, kylpyhuoneiden uusiminen, sähkö- ja televerkon sekä keskuksien uusiminen, Pyörävaraston laajentaminen, kellarikomeroiden rakentaminen Troax- elementeillä, huoneisto-ovien uusiminen, porrashuoneiden huoltomaalaus ja lattioiden kivihionta, kaukokylmä järjestelmän rakentaminen ja huoneistokohtaiset konvektorit ovat osakas hankinta, sisäpihan valot uusittu ja rakennettu sähkölatausta varten valmiudet, liiketilat remontoitu kokonaisuudessaan.

Tulevat korjaukset

Taloyhtiön osuus on 2/10 osaa parvekeurakan suunnittelukustannuksista, koska huoneiston A21 parveke ja tuuletusparvekkeet kuuluvat yhtiölle. Osakkaiden osuuksia laskutetaan säännöllisesti urakan edetessä.Parvekeurakka n. 18 000-25 000

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunki: +358 9 310 1691