Tulossa

Tulossa

Tulossa

550 m2

ASUINPINTA-ALA

3 280 000 €

MYYNTIHINTA

3 280 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Barösund

KAUPUNGINOSA

0

RAKENNUSVUOSI

Ainutlaatuinen saaristoparatiisi Estskär, Inkoon ulkosaaristossa Bogaskärin lähettyvillä, neljä erillstä vapaa-ajanasuntoa ja kaksi vierastaloa, oma pumppuasema ja vedenpuhdistamo sekä venevaja

Estskär, 10270 Inkoo

Huvila, Saari | Saaressa 4 vapaa-ajan huvilaa, jotka kukin 3-4 h + k + sauna. Lisäksi kaksi vierastaloa, savusauna ja venevaja

Kuvaus

Neljä erillistä huvilaa, kaksi vierastaloa joissa kussakin on oma sauna sekä savusauna, venevaja ja huvimaja. Kulku saareen joko Inkoon satamasta tai Långnäs alueen erillisestä venevalkamasta n 15 minuuttia.

Kiinteistöt kattavat kaikkiaan 3 erillistä saarta sekä joitakin luotoja, yhteensä 7,55 ha maa-alueita, sekä 28,48 ha vesialueen. Rakennuskannassa eteläisen saaren alueella on Estskärin päähuvila A, joka on kelohonkahuvila ja rakennettu 1978, sen yhteydessä sijaitseva maakellari ja erillinen sivurakennus sekä sen läntisessä kärjessä oleva savusauna. Huvilan yhteydessä on graniitista rakennettu huvimaja joka lämpiää isolla tulisijalla.

Estskärin kantasaaressa sijaitsee 4 erillistä rakennuskokonaisuutta, joista Estskärin länsikärjessä on hirsirunkoinen Huvila B. Huvilassa on kaksi erillistä makuuhuonetta, iso olohuone, jonka nurkkauksessa on tupakeittiö sekä oma erillinen huolto- ja sivurakennus. Huvilan yhteydessä on luonnonsatama, jonka kulussa on huvilan oma laituri.

Huvila C sijaitsee luonnonkauniilla kannaksella, ja sen ympäröi kaunis maasto ja kalliot. Huvilassa on kaksi erillistä makuuhuonetta, iso ja avoin olohuone ja tupakeittiö sekä oma sauna. Olohuoneen ja keittiön kruunaa iso ja varaava takka.

Saaren kolmas Huvila D on samankokoinen ja tyylinen kuin edellä kuvattu, ja nämä kaksi huvilaa jakavat keskenään erillisen kelluvan betoniponttoonilaiturin. Myös Huvilan D lähipiirissä on tekninen huoltorakennus, jossa puuliiteri, varastohuone sekä ulkokäymälä.

Estskärin kiinteistöt myydään KOy muotoisena kokonaisuutena, jossa yhtiöjärjestys ja sen mukaiset hallinta-oikeudet mahdollistavat myös useamman erillisen omistajan ja vapaa-ajanasukkaan samanaikaisen käytön.

Muut rakennukset muodostavat neljännen kokonaisuuden ja ne ovat yhtiön hallinnassa. Estskärin pumppuasemana toimii saaren korkeimpaan pisteeseen rakennettu hirsinen vierastalo, jossa makuutilat, olohuone ja keittonurkkaus ja sauna, sekä reilun kokoinen Loft tila vieraille. Estskärin kantasaaren itäkärjessä on yhteiseen käyttöön ja vierasmajaksi soveltuva sauna, joka sijaitsee omalla luonnonkauniilla niemenkärjellä.

Saaren palveluja, kulkua ja ankkurointia helpottaa suojaisassa sisälahdessa sijaitseva venevaja ja erillinen betoniponttoonilaituri. Syväys venevajalle ja myös muille rantautumispaikoille ja laitureille riittää isommankin veneen ankkurointiin.

Estskärin saarikokonaisuus rakennuksineen muodostaa poikkeuksellisen kauniin ja alkuperäisen ulkosaariston suojaisan oman paratiisinsa. Rakennusten välille on vuosien aikana muodostunut pieniä polkuja, mikä on suojannut saaren ainutlaatuista ja alkuperäistä maastoa. Muutoin maasto on pitkälti koskematonta.

Kohde esitellään yksityisesti sopimuksesta kevään ja kesän 2023 aikana ja kulusta saareen sovitaan taksivenekuljetuksesta erikseen.

Tiedustelut ja esittelyvaraukset, osakas Kenneth Katter KTM, kenneth.katter@sothebysrealty.fi ja + 358458648062.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

3 280 000 €    4 100,00 €/m2

Velaton myyntihinta

3 280 000 €    4 100,00 €/m2

Hoitovastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Rahoitusvastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Huoneistotiedot

Osake No:t

1-5

Kunto

Hyvä

Parveke

Ei

Ikk.suunta / näköala

Ikkunat kaikkiin ilmasuuntiin

Keittiö

Jääkaappi (Rosenlew), jääkaappi/pakastin (Rosenlew), sähköliesi (Electrolux), erillisuuni ja -liesitaso (puuhellat rakennuksisissa), mikroaaltouuni, astianpesukone (talossa A).

Kph/WC

Saunojen yhteydessä olevat peseytymistilat.

Yhtiössä sauna

Kyllä

Oma sauna

Kyllä

Lisätietoja

Taloissa on takat ja valurautakaminat sekä aurinkopaneelilla toimivat tuulettimet kosteuden poistoon rakennuksissa.

Energialuokitus

Energiatodistus

Ei ole

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Kiinteistö Oy Skabban

Kotipaikka

Inkoo

Isännöitsijä

Osakkaat itse

Lisätiedot yhtiöstä

Osakkaiden käytössä on erilliset omat varastorakennukset, kaksi vierashuvilaa sekä venevaja laitureineen.

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

75 500 m2

Rakennusvuosi

0

Kattotyyppi/kate

Harjakatto, huopa ja pelti

Lämmitys

Sähkö- ja puulämmitys

Asuinhuoneistoja

4

Suoritetut korjaukset

Sähkö saareen 1991, pikkusauna 1993 22 m2 Rantasalmi toimittaja 2005. Talossa A 2010 Kaakelointi ja ikkuna keittiössä + Astianpesukoneen asennus sekä 2015 sähköllä toimiva polttavan wc:n asentaminen. Vuotuiset korjaus- ja hoitotoimet yhdessä perheen käytössä olleen huoltomiehen kanssa.

Tulevat korjaukset

Erillisen venevalkamapaikan vuokra sovittavavissa, paikallisen maanviljelijän kanssa, kaudelle 2023 ei vapaita venepaikkoja. Inkoon kunnalla kiinteä veloitus venepaikoista Inkoon Satamassa, paikkoja on saatavilla.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Inkoon satama ja kauppa keskittymä, noin 15 minuuttia veneellä., Koulut: Inkoo, Siuntio, Vihti ja Kirkkonummi.

Liikenneyhteydet

Oma vene, taksivene kuljetukset.

Kaavoitustilanne

Rantakaava

Lisätietoja antaa

Inkoon kunta