Tulossa

Tulossa

274 m2

ASUINPINTA-ALA

4 090 000 €

MYYNTIHINTA

4 090 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Munkkiniemi

KAUPUNGINOSA

1919

RAKENNUSVUOSI

Eliel Saarisen jugendlinnan uskomattoman upea kaksikerroksinen torniasunto

Hollantilaisentie 11 A, 00330 Helsinki

Kerrostalo | 5-6h, k, halli, 2*kph, s-os, khh, 2*wc

Kuvaus

Saarisen Kadettinakin tunnetun jugendlinnan sisätilat on suojeltuja osiaan lukuun ottamatta uusittu kokonaisuudessaan. Tämä Munkkiniemen tunnetuin maamerkki on juuri valmistunut asunnoiksi ja tarjolla on nyt sen suurin upea torniasunto.

Asunto on täysin poikkeuksellinen kokonaisuus. Se on kahdessa kerroksessa ja ylempi kerros on näyttävä Kadetin torni, josta on avoimet 360° näköalat merelle ja yli koko Munkkiniemen. Tänne mahtuu keittiön lisäksi isompikin juhlaseurue pitkään pöytään tai sohville takan äärelle.

Alakerrassa on mahdollisuus jopa 4 makuuhuoneeseen. Päämakuuhuoneessa on oma walk-in closet ja kylpyhuone sekä parveke Kadetin sisäpihalle. Saunaosasto ikkunoineen kylpyammeineen ja erikoisleveine lämpökäsiteltyine abassilauteineen kutsuu rentoutumaan.

Hissillä pääsee autotallista suoraan asuntoon asti. Omat autopaikat ovat kätevästi aivan hissin lähellä myös tallissa. Huoneistosta on porraskäytävän kautta kulku myös taloyhtiön kuntosalille, viinikellariin ja spa-osastolle.

Asuntoa esitellään ainoastaan yksityisesittelyin. Ota luottamuksella yhteyttä Osakas, KTM, LKV Manna Satuli 050 550 2638.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

4 090 000 €    14 927,01 €/m2

Velaton myyntihinta

4 090 000 €    14 927,01 €/m2

Hoitovastike

1 315,20 €/kk    4,80 €/m2

Rahoitusvastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Kok. vastike

1 315,20 €    4,80 €/m2

Vesimaksu (hlö)

25.00 €/kk. Asukasluvun mukaan.

Huoneistotiedot

Osake No:t

1445-1715

Kerrosluku

5-6/6

Ikk.suunta / näköala

Kaikkiin ilmansuuntiin

Keittiö

Italialainen Snaidero-keittiöMiele viinikaappi ja astianpesukone muut koneet Gaggenau: jääkaappi, jääkaappi/pakastin, kiinteä saareke, induktioliesi, erillisuuni/liesitaso, liesituuletin, mikroaaltouuni. Lattia parkettia (kalanruotokuvio), seinät maalattu.

Kph/WC

Lattia laatoitettu ja seinät kaakelia.

Yhtiössä sauna

Kyllä

Oma sauna

Kyllä

Lisätietoja

Yhtiöjärjestyksen mukaan 5H+K+HALLI+KPH+S-OS.+KHH 274 m2. Kauppaan kuuluvat seuraavat huoneiston varusteet: kiinteät valaisimet, yläkerrassa valmius sähköverhoille, takka (takkahuoneessa ja yläkerrassa), paikka pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle, huoneistokohtainen ilmanvaihtokone ja jäähdytys (Chiller), puusepäntyönä teetetyt patterisuojat (huoneiston tyyli huomioiden), valaistuksen himmennysmahdollisuus. Huoneistoon on yksityishissi. Huoneiston yhteydessä myydään viinikaappiosakkeet 2 kpl, hintaan 8 000 EUR / kpl ja kaksi autohallipaikkaa hissin läheisyydestä a 80 0000 EUR.

Koko huoneistossa on Chiller-viilennys ja puusepäntyönä teetetyt patterisuojat. Valaistuksen ohjaukseen on master-kytkin molempien sisääntulojen yhteydessä. Yläkerran lisäkaiteet asennettava ennen käyttöönottoa / muuttoa.

Energialuokitus

Energiatodistus

Ei ole

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Munkkiniemen Kadetti, Helsinki

Kotipaikka

Helsinki

Isännöitsijä

Kalle Alanen Astala Isännöinti Oy

Kiinteistönhoito

Huoltoyhtiö

Pitkäaik. lainat

25 844 000,00 €

Lunastuspykälä (asunnot/muut)

ei ole

Lunastuspykälä (autopaikat)

yhtiöllä ja osakkailla

Lisätiedot yhtiöstä

Uudiskohde. As Oy Munkkiniemen Kadetin hallinanluovutus on tekemättä, perustajaosakas Aalto Development Oy hallinnoi taloyhtiötä ja kiinteistöä siihen asti.Yhtiöjärjestyksen 6§ Huoneistojen perustasosta poikkeavat ratkaisut... Mikäli poikkeavista ratkaisuista aiheutuu kustannuksia yhtiölle, yhtiöllä on oikeus periä osakkeenomistajalta ne kustannukset, jotka ylittävät huoneistojen perustasoon toteuttamisesta aiheuttamat keskimääräiset kulut...

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

6 639 m2

Rakennusvuosi

1919

Kerrosluku

5-6/6

Rakennusaine

Tilli/betoni

Kattotyyppi/kate

Tiilikate

Lämmitys

kaukolämmitys

Asuinhuoneistoja

40

Antenni

Kaapeli-tv

Autopaikat

37

Muut yht tilat

Ulkoiluvälinevarasto, spa-osasto, klubihuone, kuivaushuone, uima-allas, talo pesula, kuntosali, pyörävarasto

Suoritetut korjaukset

Uudiskohde

Tulevat korjaukset

Uudiskohde

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Munkkiniemestä ja Munkkivuoresta löytyvät kaikki lähipalvelut. Ruokakauppa n. 300 m. Café Torpanranta (rantakahvila) reilu 100 metriä, Koulut: Munkkiniemen ruotsinkielinen ylä-aste n. 400 m. Munkkiniemen yhteiskoulu n. 600 m. Päiväkoti Kaartintorppa n. 300 m., Päiväkoti Ruusu n. 700 m.

Liikenneyhteydet

Bussit ja raitiovaunu 4 kulkevat lähellä.

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunki