Tulossa

Tulossa

Tulossa

48 m2

LIVING AREA

558 088,84 €

MYYNTIHINTA

638 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Ullanlinna

KAUPUNGINOSA

1906

RAKENNUSVUOSI

Huvilakadun Helmi!

Huvilakatu 20-22, 00150 Helsinki

Kerrostalo | 2h, avok, vh, kph (Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kk)

Kuvaus

Sijainti on erinomainen, vehreät puistoalueet, monipuoliset palvelut ja meren läheisyys mitä muuta voit kaivata?

Tämä asunto on kokenut ison muutoksen vuosina 2019-20, taloyhtiön linjasaneerauksen yhteydessä.

Avokeittiössä vaaleat kaapistot, kvartsitasot ja integroidut kodinkoneet. Pieni saareke, joka on siirrettävissä. Säilytystiloihin on panostettu; keittiössä ja eteisessä on runsaasti kaappitilaa. Ylellisyyttä tuo makuuhuoneen yhteydessä oleva iso vaatehuone.

Materiaalivalinnat edustavat kauttaaltaan tätä päivää, kaunis parkettilattia ja vaaleaan sävyyn maalatut seinät, lopputuloksena elegantti kokonaisuus.

Asumismukavuuteen vaikuttaa eteiseen asennettu kaukokylmälaite, jolla saat viilennettyä kotisi kesähelteellä.

Upeat näkymät ikkunoista kruunaavat kaiken. Ei hissiä

Ota yhteyttä ja tartu tilaisuuteen.

Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Max Hanhike, LKV 050 376 4433 tai max.hanhike@sothebysrealty.fi

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

558 088,84 €    11 626,83 €/m2

Velkaosuus

79 911,16

Velaton myyntihinta

638 000 €    13 291,67 €/m2

Voiko lainan maksaa

Kyllä

Hoitovastike

312 €/kk    6,50 €/m2

Rahoitusvastike

339,84 €/kk    7,06 €/m2

Kok. vastike

651,84 €    13,56 €/m2

Muut maksut

jäähdytysmaksu 34 €/kk

Vesimaksu (hlö)

25.00 €/kk. henkilöluvun mukaan

Huoneistotiedot

Osake No:t

12211-12750

Kerrosluku

4/4

Kunto

hyvä

Parveke

Ei

Ikk.suunta / näköala

länteen, sisäpihan näkymä Huvilakujalle

Keittiö

Keittiöremontti on valmistunut 2020. Tyylikkäät vaaleat kaapistot, työtasot ja kaappien välitila kvartsia, siirrettävä saareke ja parkettilattia. Varusteet: jääkaappi/pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni (13 ohjelman sis. mikroaaltouunin), liesituuletin, astianpesukone.

Kph/WC

Kylpyhuoneessa tehty linjasaneerauksen aikana muutoksia (kts. kohta lisätietoja) Laattalattia ja seinät kaakelia. Lattialämmitys. Varusteet: kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, peilikaappi, rättipatteri, bidesuihku, kiinteät valaisimet.

Yhtiössä sauna

Ei

Oma sauna

Ei

Lisätietoja

Myytävä huoneisto on liitetty kaukokylmäjäähdytysjärjestelmään, josta maksetaan jäähdytysmaksua 34 €/kk.

Linjasaneerauksen yhteydessä asunto remontointiin kauttaaltaan. Keittiö uusittiin täysin. Lattia uusittiin koko asunnossa tammiparketilla. Asunnon kaikki seinät maalattiin. Olohuoneen katto maalattiin ja levytettiin. Lisäksi tehtiin kevyitä väliseinämuutoksia vaate- ja makuuhuoneen osalta sekä sähkölisätöitä (vaate- ja makuuhuoneeseen lisättin sähköpistorasioita, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen lisättiin data/antennipisteet, eteiseen ja keittiöön sekä vaatehuoneeseen lisättiin kattoon valaisinkiskot, keittiön kattoon lisättiin valaisinpiste, kattoon lisättiin sähköverkkoon kytketty palavaroitin). Kylpyhuone uusittiin täysin. Huoneistoon asennettiin ulko-oven yläpuolelle kaukokylmäjäähdytyslaite. Äänieristyslevy laitettin olohuoneen päätyseinään.

Energialuokitus

Energialuokka

E2007

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Huvilakoti

Kotipaikka

Helsinki

Isännöitsijä

Tom Siljamäki Isännöitsijätoimisto Siljamäki Oy

Kiinteistönhoito

Helsingin Kiinteistötekniikka

Liikehuoneistoja

Toimisto- ja varastotilaa piharakennuksessa yht 195m2 sekä toimistohuoneiston 5

Tuotot

34.233,60 €/v

Pitkäaik. lainat

1.523.137,75

Lisätiedot yhtiöstä

Yhtiökokouksen päätöksiä 2.6.21: - Valtuutettiin hallitus tarvittaessa perimään enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta, jos yhtiön rahoitusasema niin edellyttää. - Niillä osakkailla, joiden huoneistoihin ei ole asennettu viilennyslaitetta, on mahdollisuus milloin tahansa liittyä järjestelmään. Osakas maksaa viilennyslaitteen hankinta- ja asennuskulut. - Vahvistettiin uusi yhtiöjärjestys hallituksen ehdotuksen mukaisesti.

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

1 081 m2

Rakennusvuosi

1906

Kerrosluku

4/4

Rakennusaine

Tiili

Kattotyyppi/kate

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Keskuslämmitys

Asuinhuoneistoja

29

Antenni

Kaapeli-tv

Muut yht tilat

kellarikomerot, ullakko

Suoritetut korjaukset

2020: porrashuoneiden maalaus ja valaistuksen uusiminen, rakenne- ja kosteuskorjauksia huoneistossa A 10, peltikatteen saumojen tiivistyksiä ja tikkaiden asennus pihatalon, -19: linjasaneeraus ml, sähköt, tietoliikennejohdot ja jäähdytysjärjestelmä, -14: lämmönvaihtimen uusinta, -13: patteriventtiilien asennus ja lämpöverkon tasapainotus, julkisivurappauksen paikkakorjaus ja talon maalaus, lukituksen uusiminen, -12 piharakennuksen ulko-oven uusiminen,-11 piharakennuksen välikaton lämpöeristyksen lisääminen, sokkelin vedeneristyksen parantaminen (pää- ja piharakennus), piha-alueen vedenohjauksen parantaminen, lämmitysverkon perussäädön suunnittelu, -09: kaapeli TV- verkkoon liittyminen tutkiminen, kellarikäytävien maalaus, piharakennuksen peltikaton maalaus, päärakennuksen pihapuolen räystäspeltien vesikourujen korjaus ja pinnoitus, B 15-16 erotettu kahdeksi huoneistoksi; lisätty suihku komerotilaan ja vesipiste pienempään huoneeseen, pihapuolen ikkunoiden kunnostus 2-3 krs. -08: kellarin wc:n maalaus, pihapuolen ikkunoiden ja ovien maalaus 1 krs, -07: kellarin jäähdytys lopetettiin, piharakennuksen portaiden alapuolen korjaus, nimikilpien uusiminen, huoneistojen kosteiden tilojen kuntokartoitus, -05: C 26 huoneiston kylpyhuoneen kosteusvauriot ja uusiminen, parvekelaattojen ja -ovien korjaus, -04: antenniverkon muuttaminen digikelpoiseksi, -01: päärakennuksen peltikatteen tarkastus ja korjaus, 2000: koodilukkojen asennus kadunpuoleisiin pääoviin, kadunpuolen ulko-ovien porraskivien oikaisu, piharakennuksen etelä- ja pohjoisseinien paikkamaalaus, -98: piharakennuksen etelä- ja pohjoisseinien maalaus, pihan tukimuurin peruskorjaus ja puutarhan täydennysistutus, -93: katujulkisivun maalaaminen, -91: pihanpuolen julkisivun maalaaminen

Tulevat korjaukset

Kunnossapitotarveselvitys 2021-2025: Vuosittain peltikatteen saumojen tarkkailu ja tiivistäminen tarvittaessa (kustannusarvio 1000-5000EUR), 2021: pihaistutusten uusiminen tarvittavassa laajuudessa (ei kustannusarviota), julkisivun maalaustarpeen selvitys (kustannusarvio 3000EUR), 2022: peltikatteen ja kattorakenteiden kuntotutkimus ja korjaussuosituksen laatiminen (kustannusarvio 5000EUR), 2024: julkisivumaalauksen uusiminen (kustannusarvio ei tiedossa), kattorakenteiden ja pellityksen uusiminen (kustannus ja vuosiluku ei tiedossa), 2025: huoneisto-ovien mahdollinen vaihtaminen (kustannusarvio ei tiedossa)

Muut tiedot

Vapautuu

1 kuukausi kaupoista

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

alueella kattavat palvelut., Koulut: alueella

Liikenneyhteydet

bussit ja raitiovaunu

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunki