Tulossa

Tulossa

302 m2

ASUINPINTA-ALA

4 950 000 €

MYYNTIHINTA

4 950 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Kaivopuisto

KAUPUNGINOSA

1939

RAKENNUSVUOSI

Kaivopuistossa huippukuntoinen yli 300 neliöinen koko ylimmän kerroksen arvohuoneisto meri- ja puistonäkymin

Itäinen Puistotie 5 A, 00140 Helsinki

Kerrostalo | 6 h, 2 k, 2 vh, 2 kph, saunaosasto, khh, 2 wc, 2 parv. ja ransk. parv.

Kuvaus

Tässä 1939 rakennetussa kerrostalossa nyt tarjolla yli 300 neliön koko ylimmän kerroksen arvohuoneisto. Asunto sijaitsee Kaivopuiston ytimessä, jalopuiden ympäröimänä. Arkkitehti Kari Lappalainen on suunnitellut vuonna 2020 valmistuneen saneerauksen, jossa kansainvälisen tason luksushotellien ratkaisut on hienosti yhdistetty asunnon alkuperäiseen arkkitehtuuriin. Tilat ovat avarat, ja suurista alkuperäisistä tammipuitteisista ikkunoista avautuvat ainutlaatuiset puistonäkymät. Viimeistely, materiaalit ja tekniset ratkaisut ovat ensiluokkaisia. Asunto sopii mainiosti niin edustamiseen kuin elämiseen.

Sisääntulo on näyttävä. Koska asunto on korkealla, se on erittäin valoisa. Avarassa eteishallissa on ikkunallinen walk in -vaatehuone. Tästä asunto avautuu suureen olohuoneeseen ja ruokasaliin. Olohuoneessa on tilaa useammallekin sohvaryhmälle, ja huoneessa on myös kaunis alkuperäinen takka. Olohuoneen parketti on kaunista kiiltävää tammista kalanruotoparkettia friiseineen. Ruokasaliin mahtuu suuri ruokapöytä, ja ruokasalin viereisessä loungessa on asunnon suurin, iltapäivän auringossa kylpevä parveke Kaivopuistoon. Parvekkeelle mahtuu hyvin myös ruokailuryhmä. Pääkeittiö on tilava, ja hemmottelee kotikokkia kattavin varustein. Juhlien tai edustustilaisuuksien järjestämisessä auttaa toinen keittiö sekä molempiin keittiöihin johtava erillinen porraskäytävä ovineen ja hisseineen.

Asunnon uudella spaosastolla on suuri kylpyamme, ikkunallinen sauna ja kaksi suihkua. Kiiltävät laatat, valaistus ja käsityönä teetetyt korkeakiiltoiset erikoisvalmisteiset kalusteet vievät ajatukset loistohotelleihin. Lisäksi asunnossa on toinen kylpyhuone ja kaksi erillistä WC:tä.

Makuuhuoneita on nykyisellä pohjaratkaisulla kolme, joista kaksi on todella suuria. Toiseen on yhdistetty walk in -vaatehuone. Kiinteät kaapistot, valaistusratkaisut ja laadukkaat pintamateriaalit tekevät asumisesta laadukasta. Makuuhuoneiden määrää on mahdollista lisätä verraten yksinkertaisesti.

Asumismukavuutta lisää ilmastointi, joka on säädettävissä tilakohtaisesti. Asunnossa on Giran KNX-järjestelmä, jolla ohjataan laajaa kiinteästi asennettua valaistusta ja lämmitystä. Äänentoisto on toteutettu Bang & Olufsenin tasokkailla laitteilla.

Asunto on yhdistetty kahdesta eri huoneistosta, joihin on omat osakekirjat.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

4 950 000 €    16 390,73 €/m2

Velaton myyntihinta

4 950 000 €    16 390,73 €/m2

Hoitovastike

1 781,80 €/kk    5,90 €/m2

Rahoitusvastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Kok. vastike

1 781,80 €    5,90 €/m2

Huoneistotiedot

Osake No:t

1292-1673

Kerrosluku

4/4

Kunto

Erinomainen

Ikk.suunta / näköala

Meri– ja puistonäkymä

Keittiö

Jääkaappi (Gaggenau), jääkaappi/pakastin (2 kpl Gaggenau jääpalakoneilla), pakastekaappi (Gaggenau), induktioliesi (Gaggenau), kaasuliesi (Gaggenau), erillisuuni ja -liesitaso (3 Gaggenau uunia), liesituuletin/hormi/suodatin (Gaggenau), astianpesukone (3 kpl Gaggenau),lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: laatta/ seinät maalattu/ erinomainen kunto, kiinteät valaisimet (Iguzzi).

Kph/WC

Suihku, peili, amme, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (huom: väliovet korkeakiiltoiset teetetyt Kari Lappalaisen uniikkien suunnitelmien mukaan (eteisessä, aulassa, keittiössä, saunaosastolla, spassa, kylpyhuoneissa, wc: ssä sähköinen mukavuuslämmitys)- lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: laatta/ seinät laatta/ erinomainen kunto.

Yhtiössä sauna

Ei

Oma sauna

Kyllä

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: hälytys/valvontajärjestelmä (oma sopimus tehtävä), takka (ei varaava), sälekaihtimet, eteissäilytys, kiinteät valaisimet (Iguzzin, lisäksi runsaasti epäsuoraa lednauhoin toteutettua valaistusta), huoneistokohtainen jäähdytyskone (jäähdyttävä ilmastointi).

Osakkaan asentamat erikoisvarusteet: Bang & Olufsen monihuonemusiikkijärjestelmä, KNX-Gira sähkö- ja valaistusjärjestelmä, myös lattialämmitys ja kaukolämpötermostaatit yhdistetty. Etäohjattavissa.Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Energialuokitus

Energialuokka

E2018

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto-Osakeyhtiö Kotiturve Bostadsaktiebolag

Kotipaikka

Helsinki

Isännöitsijä

Risto Manni RTM-Group Oy

Kiinteistönhoito

Talonmies

Liikehuoneistoja

1 asunto

Tuotot

14.990,40 €/v

Pitkäaik. lainat

36 923,07 €

Lunastuspykälä (asunnot/muut)

ei

Lisätiedot yhtiöstä

Taloyhtiössä käytössä: - Säilytystilat: Urheiluvälinevarasto.

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

4 123 m2

Rakennusvuosi

1939

Kerrosluku

4/4

Rakennusaine

Tiili

Kattotyyppi/kate

Harjakatto/pelti

Lämmitys

Kaukolämpö

Asuinhuoneistoja

17

Antenni

Kaapeli-tv

Autopaikat

11

Suoritetut korjaukset

A-talon osittainen ulkopuolinen vedeneristys ja lämpöverkon säätö 2014-2015.

Tulevat korjaukset

Liite

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Ruokakauppa 100 m, kivijalkakaupat 5 min, useita ravintoloita lähialueella., Koulut: Päiväkoti Kaivopuisto n 150 m, Tehtaankadun ala-aste 500 m, Grundskolan Norsen 300 m,

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu Tehtaankadulta 100m

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunki