Tulossa

Tulossa

375 m2

ASUINPINTA-ALA

481 m2

KOKONAISALA

4 950 000 €

MYYNTIHINTA

Kaskisaari

KAUPUNGINOSA

2 148 m2

TONTIN PINTA-ALA

Merenrantahuvila Kaskisaaressa paraatipaikalla

Kaskiauranpolku 8, 00340 Helsinki

Omakotitalo | Omarantainen huvila, 7 h, k, rt, 3 kph, sauna, autokatos ja autotalli

Kuvaus

Kaunis ja edustava omakotitalo omalla rannalla Kaskisaaren suojaisassa sisälahdessa Mustasaareen/Lauttasaareen päin. Koti on suunniteltu hyödyntämään kauniin merenlahden näkymiä ja se muodostaa viuhkamaisen kahden kerroksen pohjaratkaisun jonka asuintilat ovat varsin toimivat.

Omakotitalo on kauttaaltaan sisustettu ja modernisoitu 2021-2022 niin että huoneiden sisustusratkaisut ja materiaali, sähköjärjestelmä ja ilmanvaihto on kokonaisuudessaan uudistettu, ytimessä on Theben KNX kodintekniikka. Keskeiset laitevalmistajat ja sisustuksen toimittajat ovat Scavolini, Gaggenau, Theben ja Laattapiste. Vastaisuuden varalle on valmistauduttu kilpailuttamalla aurinkopaneelitoimittajia, ja myös talon julkisivun rappausta on harkittu ja siihen on otettu tarjoukset. Tyyli on laadukas, ajaton ja varsin kaunis.

Paraatikerroksen avara ja valoisa olohuone ja sen rinnalla toimiva ruokailutila ja keittiö, avautuvat kaikki kauniisti merelle. Kerroksessa myös talon vierashuone ja sauna suite jossa runsaat säilytys tilat, sauna-osasto ja mediahuone.

Yläkerroksessa on suuri arki-olohuone, jossa hyvin mahtuu isokin perhe viettämään vapaa-aikaa. Master makuuhuoneessa on iso vaatehuone sekä kaunis ja toiminnallinen kylpyhuone jossa erillinen suihku ja wc. Talon kahden pienemmän makuuhuoneen välissä on kylpyhuone ja lisäksi erillinen vieras wc. Iso parveke ja terassi tekevät talosta hyvin toimivan.

Alakerran olohuoneesta on kulku katetulle terassille jossa on ulkotakka. Saunan terassilla on poreallas. Helppohoitoisen puutarhan istutukset ovat ikivihreitä, ja muodostavat rantamännystön kanssa monta kaunista yksityiskohtaa, joita on korostettu valaisimin. Rannassa on oma kiinteä betonilaituri, ja talon vierustalla on myös veneenlaskupaikka merelle.

Talossa on lisäksi kahden auton katos, joka on lisärakennusoikeuden puitteissa katettavissa, autotalli, varastohuone sekä erillinen tekninen tila ja roskakatos. Automaattiohjauksella toimivat portit ja suojaisa oma aidattu piha mahdollistavat hyvin yksityisen asumisen. Koti on kauttaaltaan erittäin kaunis ja hyvin pidetty, ja Kaskisaaren naapurusto luo asumiselle arvokkaat ja laadukkaat puitteet. Helppo kulku Lauttasaareen, ja noin 15 minuutin kävelymatka Koivusaaren metroasemalle.

Lisätiedot ja esittelyt

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

4 950 000 €    10 291,06 €/m2

Velkakiinnitykset

201 184

Kiinteistövero

5500.00 €/v

Vesimaksu

70,83 €/kk

Isännöitsijä

500.00 €/v

Lämmityskustannukset

625 €/kk

Energialuokitus

Energialuokka

Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

91-31-204-1

Tontin pinta-ala

2 148 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Rantapenger ja rantamännikkö
Kaunis pengeretty ja istutettu piha ja puutarha, jossa ranikkomännystöä täydentää helppohoitoiset ja ikivihreät puutarha istutukset.

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin Kaupunki

Rakennusoikeus

e=0,25

Käyttövesi

Kunnan

Viemäri

Kunnan

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2002

Kerrosluku

2

Rakennusaine

Kivi, tiili ja puu

Kattotyyppi/kate

Harjakatto / betonitiili

Kunto

Erinomainen

Tilat/pinta-alat

Kokonaisalassa 481 k-m2 on laskettu mukaan autotalli, sekä erilliset tekniset tilat. Autokatoksesta voidaan tarvittaessa ja rakennusluvan puitteissa tehdä kahden auton sisä-autotalli. Lisärakennusoikeutta on 56 m2. Talon asuinhuoneet muodostavat kaikki omat kokonaisuutensa, joissa omat vaatehuoneet ja kylpyhuone. Ylhäällä on 3 mh ja alakerroksessa on vierashuone saunaosaston yhteydessä.

Lämmitys

Kaukolämpö ja lämmön talteenotolla, vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmalämpöpumput (4 kpl)

Ilmanvaihto

Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Keittiö

Avokeittiössä on taäysipuusta osin rakennettu keittösaareke, jossa ruokailutila ja jonka keittopuolessa on Scavolini keittiösaareke ja runsaasti säilytystilaa. Kaapistot keittiössä, kodinhoitohuoneessa ja kylpyhuoneissa ovat Scavolini. Tasot harmaata graniittia. Jääkaappi / pakastinlaatikko, viinikaappi, induktio liesi ja kaksi erillistä kaasuliettä ja erilliset uuni ja mikroaaltouuni, lautaslämmitin. Kaikki kodinkoneet ovat Gaggenau. Lattiat harmaata kivilaattaa 609x60 cm, seinät ja katot maalatut, upotetut Led valaisimet.

Kph/WC

Makuuhuoneiden yhteydessä on omat kylpyhuoneet. Master bedroomin yhteydessä on suihku ja erillinen wc ja pienempien makuuhuoneiden välisessä jaetussa kylpyhuoneessa suihku. Lisäksi kaksi erillistä vieras käyttöön tarkoitettua wc'tä. Saunan terassilla on erillinen Hotspring Grande poreamme.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rasitteet/ Oikeudet

Samalla omistajalla lainhuuto myös osuuteen yhteisvesialueesta 91-414-1-631 Kaskipaasi

Palvelut

Lehtisaari 0,5 km, Lauttasaari 3 km, Munkkiniemi 4.5 km, Koulut: Päiväkoti ja ala-aste Lehtisaari 0,5 km, Munkkiniemi yläaste, Lauttasaari ala-aste, yläaste ja lukio

Liikenneyhteydet

Linja auto, P5, 2 kertaa / vrk, metroon Koivusaari 15 min kävelymatka, oma vene ja oma auto