Tulossa

Tulossa

130 m2

ASUINPINTA-ALA

3 280 000 €

MYYNTIHINTA

3 280 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Ullanlinna

KAUPUNGINOSA

1889

RAKENNUSVUOSI

Arvostetun Grand Residence 21 yhtiön sisäpihan rakennuksen ylinkerros jossa iso terassi etelään ja länteen Johanneksen kirkolle

Korkeavuorenkatu 21 D, 00130 Helsinki

Kerrostalo | 4 h + kt + terassi + 2 kph + wc

Kuvaus

Tämä vuonna 2019 rakennettu asunto, on kaupungin Penthouse asuntojen ehdotonta eliittiä, täällä asut yksityisesti nauttien kattavista asumisen palveluista, Helsingin keskeisellä paikalla. Asunnosta ja terassilta aukeaa jumalaisen hienot näkymät etelään yli kattojen, kohti Johanneksen kirkon torneja. Asunnon noin 100 m2, kesäkeittiöllä varustetulla terassilla voit nauttia näistä upeista näkymistä lempeässä kesäillassa ja halutessasi pidempää käyttöaikaa terassille voit sen lasittaa. Terassin osittaiseen lasittamiseen (12,5 m2) on voimassaoleva rakennuslupa. Kulku asuntoon tapahtuu suoraan hissillä omalla avaimella, kätevästi alakerran Concierge palvelupisteen kautta.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta, kaksi erillistä kylpyhuonetta ja valtavan kokoinen olohuone jossa takka. Varustelutaso ja sisustus on vakaalla maulla rakennettu, moderni ja edustava. Hörningin klassinen ranskalainen Chevron savutammiparketti, laadukkaat Bianco Carrera ja Nero Marquina marmoripinnat. Isot ikkunat etelään ja länteen hyödyntävät erittäin kauniisti asunnon Penthouse näkymät kaupungin yli.

”Grand Residence 21 on nostanut kaupunkiasumisen Helsingissä kokonaan uudelle, ennen näkemättömälle tasolle. Ylelliset asuintilat yhdistyvät ainutlaatuisiin, kansainvälisen tason asumispalveluihin – huippulaatu ja tyyli kohtaavat nyt asumisen kaikissa ulottuvuuksissa: tilasuunnittelussa, asumispalveluissa ja mukavuuksissa.

Grand Residence 21 syttyi eloon talon tarinaa ja tyyliä vaalien ja sen ainutkertaista historiaa kunnioittaen; hienostunut design, taitava käsityö ja tinkimätön viimeistely luovat nyt puitteet ainutkertaiselle, tyylikkäälle kaupunkiasumiselle täysin vertaansa vailla olevassa ympäristössä.

Grand Residence 21 tarjoaa asukkailleen tarkoin räätälöidyt, taloyhtiön asukkaille tarkoitetut asumispalvelut, jotka nostavat kaupunkiasumisen mukavuuden Helsingissä ennen näkemättömälle tasolle. GR21 Concierge Service avaa sujuvan mahdollisuuden helpottaa ja muokata arjen kulkua tai täydentää ja maustaa juhlatilanteita.

Talossa tarjolla oleva palvelupaletti – automatisoidusta, lämmitetystä pysäköintijärjestelmästä tehokkaaseen siivoukseen ja taloudenhoitopalveluihin; catering-tarjoiluista Grand Residence 21 -klubitoimintoihin – luo viimeisen silauksen kaupungin upeimman kiinteistön uuteen elämään.

Elämisen tahti ja tarpeet vaihtelevat – tämän vuoksi GR21 Concierge Service -palveluiden käyttö on suunniteltu täysin vapaaksi. Palvelut eivät rasita yhtiövastiketta, ja niiden käytön voi suunnitella joustavasti kunkin elämäntilanteen mukaan.” Lähde Grande Residence 21

Myytävänä erikseen myös pysäköintijärjestelmän käyttöön oikeuttava osake, hp 150.000,-EUR.

Tiedustelut ja esittelyt, osakas Kenneth Katter KTM ja osakas Manna Satuli KTM LKV kenneth.katter@sothebysrealty.fi +358 45 864 8062 ja manna.satuli@sothebysrealty.fi +358 50 550 2638

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

3 280 000 €    14 260,87 €/m2

Velaton myyntihinta

3 280 000 €    14 260,87 €/m2

Hoitovastike

253,50 €/kk    1,10 €/m2

Rahoitusvastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Kok. vastike

253,50 €    1,10 €/m2

Huoneistotiedot

Osake No:t

4250-4379

Kerrosluku

Ullakko/5

Kunto

Hyvä

Parveke

Ei

Ikk.suunta / näköala

Etelä ja länsi

Keittiö

Keittiössä on Ergo kalusteet ja keittiösaareke, tasot ovat Aleksin Kiven Nero , lattia on Hörninge Classic French Chevron savutammiparkettia. Keittiön yhteydessä on ruokailutila sekä olohuone jossa Crea7ionEVO musta biotakka, ja toimiva hormi. Keittiöstä on kulku terassille, jossa kesäkeittiö ja grilli.Keittiön varustelu; Mielen jääkaappi, jääkaappi/pakastin, viinikaappi (Eurocave), erillisuuni ja -liesitaso, mikroaaltouuni/mikrohöyryuuni, astianpesukone.Seinät: maalattu valkoinen, katto /alakatto: maalattu valkoinen, keittiökalusteet: Ergo-kalusteet Oy: mdf maalattu musta tasot ja backsplashit: Aleksin Kivi oy nero marquina, matta hiottu vetimet.

Kph/WC

Asunnon kylpyhuoneiden ja muiden tilojen varustelusta erillinen sisustusluettelo.

Yhtiössä sauna

Kyllä

Oma sauna

Ei

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: Hälytys/valvontajärjestelmä (Verisure hälytysjärjestelmä), takka(takkasydän brunner), takan design Joarc, muuraus ja messinkityö erikoistilaus.Takassa on hormi, joten puita voi polttaa, mutta tällä hetkellä käytössä takkapesässä oleva irrallinen biotakka: (crea7ionevo), Huoneistokohtainen ilmanvaihtokoneKesäkeittiö - Röshult. 4 alakaappia, tiskiallas kylmä/lämminvesikytkennällä, butcher's block, kaasugrilli.

Energialuokitus

Energialuokka

Grand Residence 21 on suojelukohde, ja näin ollen energiatodistusta ei vaadita.

Energiatodistus

Ei ole

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

As Oy Grand Residence 21

Kotipaikka

Helsinki

Isännöitsijä

Juha Lunden Ardour Oy

Kiinteistönhoito

Kiinteistöhuolto Määttä Oy

Liikehuoneistoja

Liikehuoneisto 2 kpl 590m2, muita tiloja 2 kpl 33m2 ja toimisto 1 kpl 42m2

Tuotot

371.717,20 €/v

Pitkäaik. lainat

27 516 195,45 €

Lunastuspykälä (asunnot/muut)

On

Lunastuspykälä (autopaikat)

On Samassa saannossa

Lisätiedot yhtiöstä

Taloyhtiössä käytössä: kellari ja Koti Helsinki Oy kautta varattavissa sauna. - Säilytystilat: Urheiluvälinevarasto. Lastenvaunuvarasto.

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

1 705 m2

Rakennusvuosi

1889

Kerrosluku

Ullakko/5

Rakennusaine

Tiili

Kattotyyppi/kate

Harjakatto/pelti

Lämmitys

Kaukolämmitys

Asuinhuoneistoja

59

Antenni

Yhteisantenni

Autopaikat

33

Muut yht tilat

Väestösuoja.

Suoritetut korjaukset

Grand Residence 21:een on tehty täydellinen peruskorjaus 2019. Tällöin on uusittu katto, julkisivut. Ikkunat on kunnostettu/uusittu, rakenteet on kunnostettu/ uusittu, LVISAK-tekniikka on uusittu ja pysäköintijärjestelmä on rakennettu.2020 Ulkoaluerakenteet, -varusteet ja -kalusteet. Lipputangot, lipput, viirit, yhtiön nimikyltit. Piha-aidat, portit, ym. Ulkopuoliset rakenteet,Ikkunat ja ovet Sisäpuolisten rakenteet ja kalusteet, peruskorjaus. Yhtiön hallitsemien vuokra-liikehuoneistot LVI-järjestelmät. Ilmastointijärjestelmät, Hissit, ym. siirto-laitteet. Pysäköintilaitos. Sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmät. Sisäpuoliset lukostot, sulkijat, ym, Kaikki luetellut toimet 2020.

Tulevat korjaukset

Ei tiedossa olevia peruskorjauksia.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Kaartinkaupunki 300 m, Helsingin keskusta 1,0 km. Posti Kasarmitori., Koulut: Koulut; Kaartinkaupunki, Punavuori, Kaisaniemi.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu, linja-auto, metro, Rautatieasema.

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunki