Tulossa

Tulossa

Tulossa

243 m2

ASUINPINTA-ALA

2 447 857,19 €

MYYNTIHINTA

2 480 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Kuusisaari

KAUPUNGINOSA

1968

RAKENNUSVUOSI

Avara, moderni, laadukas, suuri rivitalon päätyasunto upein merinäkymin

Kuusiniementie 19 C, 00330 Helsinki

Rivitalo | 8 h, k, iso harrastehuone, saunaosasto + autotalli

Kuvaus

Myynnissä kolmen osakkaan pienyhtiössä, Helsingin Kuusisaaressa, valoisa ja laadukas koti, jossa on hienoa Alvar Aalto-tyylistä arkkitehtuuria 60-70-lukujen taitteesta. Isoilla ikkunoilla ja avoimilla pohjaratkaisuilla modernisoidun asunnon takapiha avautuu merelle, auringonlaskun suuntaan.

Yhtiön omistuksessa ja käytössä on yksi isoimpia rantatontteja Helsingissä. Rannassa on uusi laituri ja ranta soveltuu veneilyyn (syvä, ruopattu ranta).

Huoneistossa on 4 makuuhuonetta, koko huoneiston levyinen parveke ja terassi, jonka kattamisesta on yhtiössä tehty suunnitelma ja haettu rakennusluvat. Huoneisto on uusittu ja muokattu nykymuotoonsa 2016. Silloin uusittiin mm. kodin keittiö- ja märkätilat kokonaisuudessaan, sekä avattiin porrashuonetta mahdollisimman paljon, luoden kodille valoisat, läpitalon näkymät. Valtavasta (melkein 180 neliön) avotilasta, jossa yhdistyy luxus-olohuone ja moderni avokeittiö, avautuu koko huoneiston levyinen merimaisema. Yläkerrassa on hienot industrial-tyylin kaiteet/palkit sekä kaunis design RAIS-takka ja myös toimistohuone. Katon alkuperäiset tammipaneelit toimivat akustisina elementteinä.

Keskikerroksen sisääntuloaulasta avautuvat 2 isoa makuuhuonetta. Isosta päämakuuhuoneesta on näkymät merelle ja pihalle. Samassa kerroksessa sijaitsee yhdistetty harrastus-/kodinhoitohuone. Keskikerroksessa on myös iso spa-alue, jossa takka, moderni jacuzzi, 2 suihkua ja tilava sauna, josta näkymä merelle.

Pohjakerros on ainutlaatuinen. Sinne on rakennettu kuntosali, viinikellari, iso varastotila, biljardihuone, erillinen WC sekä iso junior suite omalla sisäänkäynnillä.

Koti sopii edustamiseen tai isolle perheelle ja esitellään vain yksityisesittelyin.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

2 447 857,19 €    8 470,09 €/m2

Velkaosuus

32 142,81

Velaton myyntihinta

2 480 000 €    8 581,31 €/m2

Voiko lainan maksaa

Ei

Hoitovastike

1 641,22 €/kk    5,68 €/m2

Rahoitusvastike

851,20 €/kk    2,94 €/m2

Kok. vastike

2 492,42 €    8,62 €/m2

Muut maksut

35 eur autotalli

Huoneistotiedot

Osake No:t

487-729

Kerrosluku

2/2/2

Kunto

Erinomainen

Ikk.suunta / näköala

Länsi/pohjoinen Laajalahdelle sekä etelään Kuusisaareen

Keittiö

Keittiössä ja ruokasalin yhteydessä on kaksi erillistä keittiösaareketta, joista toinen toimii tarjoilua- ja ruoanlaittoa helpottavana. Keittiö on hyvin varusteltu, siinä on Mielen jääkaappi/pakasti jääpalakoneella, induktioliesi sekä liesituuletin, erillisuuni ja mikroaaltouuni, astioiden lämmitin sekä Espresso kahvinkeitin.

Kph/WC

Huoneistossa on kolme erillistä kylpyhuonetta ja sauna ja lisäksi 2 erillistä wc:tä. Kylpyhuoneet ovat custom designia ja varusteltu Hans Grohe hanoilla, valaistuilla peileillä, kauneilla tasoilla ja laadukkailla seinä ja lattialaatoilla.

Yhtiössä sauna

Ei

Oma sauna

Kyllä

Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Energialuokitus

Energialuokka

C2013. 16.02.2016

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kallis-Lahti

Kotipaikka

Helsinki

Isännöitsijä

Henrik Ylikoski A Yritys - ja isännöintipalvelut Oy Taloasema

Kiinteistönhoito

Kiinteistöpalveluyritys

Pitkäaik. lainat

42 857,00 €

Lisätiedot yhtiöstä

Yhtiöjärjestyksen kohta: 17 § Korjaus- ja kunnossapito Asunto-osakeyhtiölaista poiketen osakas on velvollinen pitämään kunnossa ja korjaamaan hallitsemansa huoneiston jäljempänä mainitut rakenteet ja rakenteen osat sekä vastaamaan kaikista niihin liittyvistä korjauskustannuksista: Parvekkeet: Parvekkeen kattojen ja lattioiden pintamateriaalit. Osakkeenomistajan jälkikäteen rakennuttamien huoneistokohtaisten parvekelasien ja markiisien kunnossapito/korjaukset sekä niistä aiheutuvat kustannukset sekä mahdolliset vahingot. Huoneiston sisätilat: Osakas vastaa kaikista sisäpuolisista rakenteista ja rakenteenosista mukaan lukien märkätilojen kosteus- ja vesieristyksen ja on velvollinen korjaamaan kaikki niiden puutteista aiheutuvat viat. Jos osakas tai huoneiston aikaisempi omistaja on laittanut huoneistoon uusia laitteita tai laitoksia, ne ovat osakkaan uusimis- ja korjaus- ja kunnossapitovastuulla. Jos osakas on muuttanut tai laajentanut huoneistossa olevaa laitetta tai laitosta, se on samoin hänen vastuullaan. Ovet: Huoneistojen ulko-ovet ja parvekeovi käsittäen myös uloimman oven. Postiluukku, huoneistojen ulko-oven painikkeet, kyltit, lukot, ovikello ja muut tarvikkeet. Ikkunat: Sisä- ja ulkopuoliset ikkunat sekä markiisit ja muut itse asennetut laitteet ja tarvikkeet. Vesi- ja viemäri- ja vesilämmityslaitteet: Huoneiston kaikki sisäpuoliset (myös rakenteiden sisällä olevat) vesi-, viemäri- ja vesilämmityslaitteet huoneistokohtaiseen sulkuun asti. Kunkin huoneiston osakas vastaa kokonaisvaltaisesti ja täydellisesti huoneistokohtaisesta tasakaton sadeveden poistoputkesta. Ilmanvaihto- ja hormisto: Huoneistokohtainen ilmanvaihto ja huippuimurit sekä takat kokonaisuudessaan. Osakkaan tulee huolehtia säännöllisestä ilmanvaihtojärjestelmän ja hormiston puhdistamisesta ja kunnostamisesta. Sähkölaitteet: Huoneiston sisäpuoliset (myös rakenteen sisällä) sähkölaitteet-, johdot- ja järjestelmät mukaan lukien kaikki varoketaulut-, mittarit ja muut sähkölaitteet. Asunto-

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

3 320 m2

Rakennusvuosi

1968

Kerrosluku

2/2/2

Rakennusaine

Betoni ja tiili

Kattotyyppi/kate

Tasokatto/ Bitumihuopa

Lämmitys

Maalämpö

Asuinhuoneistoja

3

Antenni

Kaapeli-tv

Autopaikat

Asuntojen edessä

Muut yht tilat

Irtaimistovarastot kellarissa

Suoritetut korjaukset

2000 Pihavalaistuksen parantaminen, Jäteaitauksen uusinta, 2001 Pannuhuoneen ilmanvaihtoritiläseinän kunnostus, 2003 Vesikaton lahden puoleisen tuulipellin korjaus, 2004 Puupaneleiden kunnostusvärjäys kadunpuoleisella julkisivulla, 2005 Puupaneleiden uusinta kadunpuoleisella julkisivulla, 2006 Pihalaatoituksen korjaaminen asunnossa A, 2007 Huoneiston C salaoja- ja sadevesiviemäröintityön käynnistys, 2008 Huoneiston C salaoja- ja sadevesiviemäröintityö, 2009 Katon kuntotutkimus, 2010 Uusien aitojen rakentaminen ja väliaitojen uusinta, aita Venekujalle, Ilmanvaihtokanavistojen puhdistus ja ilmamäärien säätö, 2012 Roskakatoksen suunnittelutyö, Aitojen pintakäsittely, villiviinien istutus, Laiturin rakentaminen ja rannan ruoppaus, 2014 Putkiston kuntotutkimus ja osittainen salaojien kuvaus, Elisa valokaapelin hankinta, 2015 Tikapuiden ja piipun sadehatun uusinta, Huoneiston C vesikaton korjaus, 2012 Lämmitysjärjestelmän muuttaminen maalämmöksi, 2016 Yhtiön vesikaton pinnoitteen uusimisen toteuttamissunnittelu, Parvekkeiden lasittaminen, Yhtiö vastasi suunnittelusta ja rakennusluvista, lasiterassien suunnittelu yhteistyössä Lumon kanssa, Yhtiön vesikaton bitumihuovan ja kattopeltien uusinta ja eristäminen, 2017 Katon sadevesijärjestelmän kuvaus, viemäreiden ja salaojien osittainen kuvaus, Laiturin sähköistyksen ja valaistuksen korjaus, 2018 Huoneistojen A ja C hormien nuohoaminen ja tarkistus, Huoneiston A salaoja kaivojen ja -kansien maanpinnalle nostaminen, salaojien sekä likaviemäreiden huuhtelu, B kosteusongelman tutkiminen ja ratkaisuvaihtoehdot, Pihavalot, Puita poistettu, 2019 huoneistojen ilmastointikanavien puhdistus ja ilmamäärien mittaus, 2020 Päävesijohdon runkoverkon sulkuventtiilien ja pyörävaraston sulkuventtiilien uusiminen, 2021 huoneistojen B ja C kosteuskartoituksen tilaaminen Raksystemsiltä, C-päädyn ulkopuolisten korjaustöiden suunnittelu ja tilaaminen, käyttöveden lämminvesijärjestelmän tutkiminen ja korjaus, salaojapumppaamon pumppujen ohjausreet.

Tulevat korjaukset

Yhtiökokous 13/10/22 päätti hallituksen esityksen mukaan edetä julkisivujen kokonaisvaltaisella uusimisella. Esityksen lähtökohtana on kiinteistön kustannustehokkaat ja oikea-aikaiset korjaukset rakennuksen pitkän elinkaaren kannalta. Energiatehokkuuden merkitys korostuu tulevaisuudessa energian hinnan jatkaessa nousuaan. Esitetyllä korjauksella saadaan ulkoseinissä todetut ongelmat kerralla kuntoon eikä päällekkäisiä korjauksia tai kustannuksia synny. Julkisivujen korjaustyön sisältö pääpiirteissään: -julkisivujen tiilimuurauksen , panelointien ja pellityksen purku sekä lämmöneristeiden purku sekä lämmöneristeidenpurku. Ulkoseinien betonirakenteinen sisäkuori säilytetään -Purkutöiden jälkeen sisäseinien ulkopintojen puhdistus, liittymien tiivistys -Uusien lämpöeristeiden asennus -uuden julkisivun asennus, vaihtoehtoina tiilimuuraus tai levyrappaus Kokonaiskustannusarvio: 400 000 eur Vuoden 2022 korjaustoimenpiteet ja kustannusarviot: Pihamuurien kuparipellitysten uusiminen (6000EUR), Ulkoseinärakenteen kunnostaminen/tiiveyskorjaus (100 000EUR), C-päädyn pihan kallistuksen korjaus ja sadevesien uudelleenohjaus (15 000EUR), taloyhtiön kellarin käyttövesi- ja lämmitysputkiston uusiminen, hankkeen alustava suunnittelu (2000EUR), laiturin peseminen ja pintakäsittely (1000EUR), kellarin oven Yale-sähkölukon hankinta ja asentaminen (500EUR), kellarin portaiden katoksen uusiminen (4000EUR). Kiinteistön pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelma (PTS) ja kustannus-arviot: 2023 Taloyhtiön käyttövesi- ja lämmitysputkiston uusiminen kellaritiloissa (20 000EUR), huoneistojen B ja C vesikaton sadevesiviemäreiden ja taloyhtiön viemäreiden sukituksen suunnittelu (3000EUR), maalämpöurakan jälkien korjaaminen taloyhtiön Venekujan päädyssä.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Lehtisaaressa Alepa kauppa, noin 1,5 km, Munkkiniemessä kaupat ja koulut noin 2,5 km., Koulut: Munkkiniemi, Munkkivuori

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunki