Tulossa

Tulossa

153 m2

ASUINPINTA-ALA

153 m2

KOKONAISALA

1 190 000 €

MYYNTIHINTA

Turenki

KAUPUNGINOSA

4 704 m2

TONTIN PINTA-ALA

Etelä-Suomen järvimaiseman, hiljaisuuden ja puhtaan luonnon ympäröimä uuden ajan piilopirtti nyt myynnissä Turengissa!

Kyläniemi 78, 14200 Janakkala

Huvila | 5h, avok, rt, kph/wc, eril. wc x2, s, vh, ak 3:lle autolle

Kuvaus

Matka Helsingistä Turenkiin kestää vain runsaan tunnin, mutta lyhyt matka Turengista tänne rauhan tyyssijaan tuntuu hyvällä tavalla kestävän pidempään kuin kello näyttää. Tie muuttuu koko ajan pienemmäksi ja pienemmäksi, ja siinä samassa myös arkimaailman murheet tuntuvat jäävän kauemmaksi ja kauemmaksi taaksepäin.

Perillä hiekkatien päässä odottaa uuden uutukainen rakennustaiteen taidonnäyte, jossa on helppo ja huoleton viettää hyviä ja leppoisia vapaa-ajan hetkiä heti päivästä yksi. Pienen perheen tarpeisiin suunniteltu vapaa-ajan rentoutumispaikka tarjoaa elämisen keveyttä, helppoa yhdessäoloa ja järvimaiseman raukeutta ilman huolia pihatöistä tai rakennuksen ylläpitämisestä.

Ikkunat suuntaavat jokaisesta huvilan tilasta järvimaisemaan, ruoanlaitto-, ruokailu- ja oleskelutilat ovat kaikki harmonisessa yhteydessä toisiinsa, yhdessä avarassa tilassa, tilaratkaisut on mietitty pieteetillä toimiviksi, rakennustekniset yksityiskohdat ovat erinomaista laatua, valaistusta myöten. Kaikki tuntuu olevan tässä huvilassa kohdallaan, eikä mitään ole liikaa.

Tunnelmaa pimeneviin ja viileisiin iltoihin tuo olohuoneen katseenvangitsijana toimiva bioetanolitakka ja läpi vuoden kierron illat, tai mikä ettei päivät, kruunaa upeat löylyt maisemasaunassa ja hetket porealtaassa perheen tai ystävien kera. Pimeinä iltoina myös upeat revontulet eivät ole harvinaisuus tällä erityisellä magneettikentän alueella, missä ei myöskään ylimääräinen valon määrä häiritse näistä upeista luonnon näytelmistä nauttimista.

Jos olette etsineet paikkaa, missä hektisen elämän voi suhteellisen nopeasti ja helposti jättää taakseen ja missä vain olla, niin tämä Turengin ”piilopirtti” voisi kenties olla etsimänne. Olethan yhteydessä välittäjään lisätietoja kysyäksesi ja esittelystä sopiaksesi.

Lisätiedot ja esittelyt

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
OTA YHTEYTTÄ

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

1 190 000 €    7 777,78 €/m2

Velkakiinnitykset

1 100 000

Muut maksut

Varainsiirtovero 4%, kaupanvahvistajan kulut.

Kiinteistövero

2341.88 €/v

Energialuokitus

Energialuokka

D2018. Energiatodistuksen mukainen, D2018

Energiatodistus

On

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

165-412-1-195

Kiinteistön tilannimi

Pavilion Willow

Tontin pinta-ala

4 704 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Hiekka, Metsäpohja

Alueen käyttöraj.

Rasitukset: Tieoikeus (000-2021-K37018): Oikeutetut: 165-412-1-195 Pavilion Willow. Yhteinen vesialue 165-876-1-0 Harvialan yht. vesialue ja vesijättö

Kaavoitustilanne

Ranta-asemakaava

Lisätietoja antaa

Janakkalan kunta

Käyttövesi

Oma porakaivo

Viemäri

Umpisäiliö

Lisätiedot

Saostuskaivo harmaille vesille: 1 biopuhdistamo, josta puhdistettu vesi johdetaan kivipesään. Lämmitysjärjestelmä: Ilma-vesilämpöpumppu sekä poistolämpöpumppu Lämmön jakotapo/tila: Vesikiertoinen lattialämmitys, päärakennus. Sähköinen lattialämmitys, saunatilat.

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2022

Kerrosluku

1

Rakennusaine

Puu

Kattotyyppi/kate

Aumakatto, huopa.

Kunto

Erinomainen

Tilat/pinta-alat

Päärakennus 115m2, erillinen työhuone 21m2 ja sauna 17m2.

Lämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys (päärakennus), sähköinen lattialämmitys (saunatila), bioetanolitakka.

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto: koneellinen tulo, lämmön talteenotto, koneellinen poisto, viilennys, jäähdytys.

Keittiö

Jääkaappi/pakastin (LG:n valaistu kaappi, kolmiovijärjestelmä, energiansäästömalli), viinikaappi, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin (pöytämalli), mikroaaltouuni, astianpesukone.

Kph/WC

Suihku, suihkuseinä, peili, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet, lattialämmitys. Saunan pesuhuoneessa 2 suihkua.

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: bioetanoli-takka, lämminvesivaraaja (2 kpl). Etäohjattava lämmitysjärjestelmä. Saostuskaivo - 1 biopuhdistamo, josta puhdistettu vesi johdetaan kivipesään. Lämmön lähde: Ilma-vesilämpöpumppu sekä poistolämpöpumppu. Sähköauton latauspistoke. Säädettävät ja himmennettävät ledit katoissa (epäsuora valo). Koko rakennus: betonilattia, laattalattia märkätiloissa, seinät maalipinta (Tunto-struktuurimaali), laatta, efektipaneeleja.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rasitteet/ Oikeudet

Rasitukset: Tieoikeus (000-2021-K37018): Oikeutetut: 165-412-1-195 Pavilion Willow. Yhteinen vesialue 165-876-1-0 Harvialan yht. vesialue ja vesijättö

Palvelut

Lähimmät palvelut löytyvät Turengin keskustasta, jossa on mm. S-market, apteekki, kirjasto ja rautatieasema, n. 10km., Koulut: Turenki n. 10km