Tulossa

Tulossa

Tulossa

270 m2

LIVING AREA

2 480 000 €

MYYNTIHINTA

2 480 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Westend

KAUPUNGINOSA

0

RAKENNUSVUOSI

Omarantainen Lyökkiniemen helmi, neljän erillistalon yhtiössä

Lyökkikuja 3 B, 02160 Espoo

Erillistalo | 6 h + ask.h.+ takkah + k + 2 kph + 3 wc + autotalli

Kuvaus

Kaunis ja valoisa merenrantahuvila Lyökkiniemen Lyökkikujalla. Oma merelle aukeava piha etelään. Naapuritalon kanssa jaettu (2,5 m syväys) betoniponttoonilaituri (Marinetek) johon pääsee isommallakin veneellä, ja jossa ilmapumppu mahdollistaa avantouinnin.

Laadukkaasti vuosituhanteen vaiheessa rakennettu erillistalo on rakennettu pitkäaikaiseksi ja kestäväksi laatukodiksi ja sen tilat on tarkoin harkitut ja toiminnalliset.

Yläkerrassa sijaitsee iso olohuone, ruokasali ja keittiö josta avautuu upea merinäköala. Kaksi erillistä väljää makuuhuonetta ja työtila. Yläkertaan on myös erillinen sisäänkäynti pihan puolelta.

Yläkerrasta löytyy osin katettu tilava parveke, alakerran väljä katettu terassialue tarjoaa lumoavat merelliset tilat laskevan ilta auringon ihailuun.

Alakertaan on arkea helpottava sisäänkäynti, tilava eteinen, kodinhoitohuone, saunaosasto sekä erillinen takkahuone leppoisaa oleskelua varten. Kaksi makuuhuonetta ja huone askartelua varten.

Autokatos ja autotalli varastoineen täydentävät talon asumismukavuutta ja käytettävyyttä.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

2 480 000 €    9 185,19 €/m2

Velaton myyntihinta

2 480 000 €    9 185,19 €/m2

Hoitovastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Rahoitusvastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Muut maksut

Internetyhteysmaksu 224,- / vuosi roska-astia e/kk, valvontajärjestelmämaksu vakuutus 521,- EUR e/kk.

Vesimaksu (hlö)

45.00 €/kk. Vesimaksu vuodessa 540,- omalla mittarilla

Lämmityskustannukset

21,28 €/kk

Huoneistotiedot

Osake No:t

101-200

Kerrosluku

2/2/2

Kunto

Hyvä

Ikk.suunta / näköala

Merelle etelään sekä lisäksi länteen, itään ja pohjoiseen joista näkyvät katumaisemat ja yhtiön muut erillistalot sekä naapurikiinteistö

Keittiö

Jääkaappi (Miele), pakastekaappi (Miele), keraaminenliesi (Miele), erillisuuni ja -liesitaso (Miele), liesikupu (Miele), mikroaaltouuni (Miele), astianpesukone (Miele), lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: klinkkerilattia, Snaideron kaapistot, maalatut seinät, spot valaisimen.

Kph/WC

Poreallas, lattialämmitys (sähkökäyttöinen lattialämmitys kylpyhuoneissa ja muissa märkätiloissa)- lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: masterkylpyhuoneessa on suihku ja kahdet pesualtaat.

Yhtiössä sauna

Ei

Oma sauna

Kyllä

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: irralliset vaatekaapit (vaatehuoneissa olevat kaapit), lämminvesivaraaja, pyykinpesukone (miele), kuivauskaappi/-rumpu (miele), kiinteät valaisimet (vaatekaapit huoneissa ja päämakuuhuoneen vaatehuoneessa) - Pintamateriaalit: kodinhoitohuone: runsaat kaappi- ja säilytystilat käsittävässä kodinhoitohuoneessa on mielen pesukoneen ja kuivausrummun, askarteluhuone: erillinen askarteluhuone tai tarpeen mukaan 3 alakerran makuuhuone.

Energialuokitus

Energialuokka

D2018. 15.06.2020

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Merenpeili

Kotipaikka

Espoo

Isännöitsijä

Yhtiön edustaja HPJ Juha Mäkelä

Lisätiedot yhtiöstä

Taloyhtiössä käytössä: ulkovarasto.

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

2 718 m2

Rakennusvuosi

0

Kerrosluku

2/2/2

Rakennusaine

Kivi

Kattotyyppi/kate

Pulpetti/tasakatto peltikate

Lämmitys

Sähkölämpö

Asuinhuoneistoja

4

Antenni

Yhteisantenni

Autopaikat

Osakkailla 1 + 1

Muut yht tilat

Yhtiöjärjestyksen 5 §:ssä tarkoitettujen tonttikohtaisten yhteisten liikenne-alueiden kunnossapitovastuu jakautuu osakkaille siten, että tontilla 15 olevan alueen osalta vastuu on huoneistoja A ja B hallitsevilla osakkaillaYHTIÖJÄRJESTYS: Asunto Oy Espoon Merenpeili 06.12.2021 17:50:18 3(6) vastaavasti tontilla 14 olevan alueen osalta vastuu on huoneistoja C ja D hallitsevilla osakkailla. Kadun kunnossapitovastuu tonttialueiden ulkopuolella, sikäli kun se kuuluu kiinteistön omistajalle, jakautuu tonttikohtaisesti osakkaille siten, että tontin 15 osalta vastuu on huoneistoja A ja B hallitsevilla osakkailla ja tontin 14 osalta vastuu on huoneistoja C ja D hallitsevilla osakkailla. Yhtiön omistamalla vesialueella olevan laiturin korjaus- ja kunnossapitovastuu on yhteisesti huoneistoja A ja B hallitsevilla osakkailla.

Suoritetut korjaukset

Vuotuiset huolto- ja ylläpitotoimet Huoneistoista A ja B ei ole kuntoarvioita tai -tutkimuksia. Huoneistoista C ja D on tehty kuntoarvio/tutkimus.

Tulevat korjaukset

Yhtiö ei ole tehnyt yllä kuvattuja voimassa olevia päätöksiä eikä hallitus ole tehnyt voimassa olevia ehdotuksia niistä.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Westend, Haukilahti, Matinkylä ja Tapiola 500 m -1,5 km , 2,0 km 3,5 km., Koulut: Westendissä, Toppelundissa, Tapiolassa ja Matinkylässä runsaat päiväkoti, alakoulu- yläkoulu ja lukion palvelut.

Liikenneyhteydet

Alueella linja-auto 111, metro Tapiolassa ( n. 2 km).

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Espoon kaupunki