Tulossa

Tulossa

268 m2

ASUINPINTA-ALA

3 480 000 €

MYYNTIHINTA

3 480 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Westend

KAUPUNGINOSA

2019

RAKENNUSVUOSI

Lyökkiniemi 22 B - Playing with Boxes - Laatikkoleikki by Anu Puustinen and Ville Hara

Lyökkiniemi 22 B, 02160 Espoo

Erillistalo | 5 h, k, sauna, 2 kph, 3 wc, vaatehuone, kodinhoitohuone, varasto, tekninen tila, kattoterassi

Kuvaus

Arkkitehtuurikilpailuun perustuen tontin ja kahden erillistalon rakentamiseen valikoituivat Avanto Architechts arkkitehdit Anu Puustinen ja Ville Hara, jotka tunnetaan mm. Löylyn suunnittelijoina.

Talossa on paikalla valettu teräsbetonirunko. Tämä lähinnä julkisrakentamisessa käytetty ratkaisu on mahdollistanut talon poikkeuksellisen arkkitehtuurin 5 metrin ylityksineen, joka ei olisi ollut toteutettavissa rakennusteollisuuden standardielementeillä kuten harkoista tai betonielementeillä. Lopputulos on samalla poikkeuksellisen kestävä. Talon ulkovaippa on muurattu Hollannissa arkkitehdin valitsemista väriin kaksoispoltetuista kapeista ja pitkistä tiilistä.

Yksi hienoimmista aspekteista talossa on tontti itse, sen sijainti ja arkkitehdin tekemä onnistunut massoittelu, jossa kaksi taloa yhdistyvät kauniiksi kokonaisuudeksi. Alkuperäiset 50-luvun kivimuurit ja alkuperäinen vanha kaunis mäntypuusto on tontilla säästetty ja talojen tiilet poltettu niihin sopivaan sävyyn.

Koko talon kiintokalustus on arkkitehdin juuri tähän taloon suunnittelema kokonaisuus. Keittiön kalusteet, kaapistot kaikissa huoneissa, kirjahyllyt, liukuovet ja erityiskorkeat väliovet on kaikki valmistettu käsityönä mittojen mukaan arkkitehdin suunnitelmien perusteella. Kaikki kaapistorungot on tehty kotimaisesta vanerista, ja koko talossa ei ole käytetty MDF-levyä missään.

Lukuisat kauniit yksityiskohdat, valtavan kokoinen terassi sekä iso autotalli tekevät tästä talosta erittäin laadukkaan, kauniin ja toimivan kodin.

Esittelemme taloa vain yksityisnäytöin, esittelyvaraukset ja lisätiedustelut, osakas Kenneth Katter KTM, kenneth.katter@sothebysrealty.fi ja +358458648062.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

3 480 000 €    12 985,07 €/m2

Velaton myyntihinta

3 480 000 €    12 985,07 €/m2

Hoitovastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Rahoitusvastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Muut maksut

Sähkönkäytön kokonaiskustannus on noin 450,- EUR / kk tasaeräinen kokonaissähkön kulutus. Sopimus perustuu kiinteähintaiseen ja määräaikaiseen sopimukseen n 8 senttiä. Kokonaiskulutus n 35.000-37.000 kwh vuodessa.

Huoneistotiedot

Osake No:t

44-86

Kunto

Erinomainen

Parveke

Ei

Ikk.suunta / näköala

Talo katsoo Etelään/Luoteeseen merelle ja se sijoittuu Löykkiniemen meren puolelle ja poispäin Länsiväylän liikenteestä. Talo on myös yksi ainoastaan muutamasta kymmenestä talosta Espoossa, jossa rantaraitti ei kulje talon ja meren välissä.

Keittiö

Puusepän rakentamat keittiökalusteet, kaapistot ja valtavan kokoinen ja toimiva keittiösaareke kuuluvat kauppaan kuten myös saarekkeen yläpuolella oleva kiinteä valaisin. Kivitaso on ABL luonnonkivijäljitelmä, joka kestää lämpöä ja kosteutta. Keittiössä ja ruokasalissa on mikrosementti lattia.

Kph/WC

Molemmissa kerroksissa on omat kylpyhuoneet. Isot harmaat kivilaatat lattiassa ja seinissä, mustat Tapwell vesikalusteet.

Yhtiössä sauna

Ei

Oma sauna

Kyllä

Lisätietoja

Koko talon kiintokalustus on arkkitehdin juuri tähän taloon suunnittelema kokonaisuus. Keittiön kalusteet, kaapistot kaikissa huoneissa, kirjahyllyt, liukuovet ja erityiskorkeat väliovet on kaikki valmistettu käsityönä mittojen mukaan arkkitehdin suunnitelmien perusteella. Kaikki kaapistorungot on tehty kotimaisesta vanerista, ja koko talossa ei ole käytetty MDF-levyä.Muuta huomioitavaa;Maalämpö, jota varten rakennuksella on peräti kaksi omaa maalampökaivoa.Konvektorijärjestelmä; Koko talossa olevan lattialämmityksen ja ilmastoinnin lisäksi talossa on Purmon konvektorijärjestelmä pitämässä suuren ikkunapinnat lämpiminä talvella ja viileinä kesällä.Koko talossa on ohjelmoitava KNX taloautomaatio ja Schucon avaimeton sormijälkitunnistimilla toimiva lukitusjärjestelmä. Talossa on akustiikkakatto.Kaikki valaistus talossa on ohjelmoitavissa, verhot toimivat valo/lämpöantureilla automaattisesti.Talossa on kahden auton autotalli jossa on ilmanvaihto, pohjakaivo, lattialämmitys kaksi Enston pikalaturia sähköautoja varten.

Energialuokitus

Energialuokka

B2013

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Lyökkiniemi 22

Kotipaikka

Espoo

Isännöitsijä

HPJ Timo Toikkanen

Lisätiedot yhtiöstä

Yhtiön tilinpäätöstiedot 2022 toimitetaan sen valmistuttua.

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

1 816 m2

Rakennusvuosi

2019

Rakennusaine

Paikalla valettu teräsbetoni, Hollannissa arkkitehdin valitsema väriin kaksois

Kattotyyppi/kate

Tasakatto / huopa

Lämmitys

Maalämpö

Asuinhuoneistoja

2

Antenni

Kaapeli-tv

Autopaikat

2 kpl / asunto

Suoritetut korjaukset

Rakennukset rakennettu 2019, ei tehtyjä korjauksia.

Muut tiedot

Vapautuu

Sopimuksen mukaan ja 30.06.2024 mennessä

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Lähikauppa Alepa 400 m, Tapiolan palvelut kuten metro ja kauppakeskus Ainoa n. 1 km, uimaranta 400 m. Westendinpuiston koulu noin 200 m, lukuisia lastentarhoja. Lukiot Tapiolassa ja Matinkylässä., Koulut: Westendinpuiston koulu 200m, sekä suomenkielinen että ruotsinkielinen. lastentarha 400m. Lukio Tapiolassa 1 km ja Matinkylässä 3 km.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki 50 m, metro kauppakeskus Tapiolassa noin 1 km.

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Espoon kaupunki