Tulossa

Tulossa

110,50 m2

ASUINPINTA-ALA

885 000 €

MYYNTIHINTA

885 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Töölö

KAUPUNGINOSA

1937

RAKENNUSVUOSI

Messeniuksenkadulla täydellinen kaupunki- ja perhekoti huippusijainnilla Töölössä.

Messeniuksenkatu 5 B, 00250 Helsinki

Kerrostalo | 5 h + k

Kuvaus

Sinulle, joka kaipaat asumiseltasi laatua, tyyliä ja viimeisteltyjä yksityiskohtia, tervetuloa tutustumaan Päivärinnankadun ja Messeniuksenkadun kulmassa sijaitsevaan 2023 aikana täysin saneerattuun huoneistoon.

Tämän luksuskodin tunnelma kannattaa aistia ja kokea – valtava olohuone on kuin laivan komentosilta kauniine erkkereineen ja valtavine ikkunoineen. Huoneisto avautuu eduksensa kolmeen ilmansuuntaan pihalle ja kaduille. Tämä koti on muuttovalmis ja HETI vapaa.

Huoneisto ja tilaratkaisut on rakennettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti täysin uudelleen. Avarat valoisat huoneet ja loistava pohjaratkaisu on saatu aikaan purkamalla kaikki alkuperäiset seinät, lattiat ja alakatot. Täydellisessä saneerauksessa on toteutettu: kaikki pinnat, äänieristykset, lattiat, lattiarakenteet, sähköistys, vesijohdot, viemärit, vesikalusteet, ovet, kiintokalusteet jne. laadusta tinkimättä.

Toisen kerroksen huoneistossa on kolme makuuhuonetta, olohuone, ruokailutila, keittiö, kodinhoitohuone, aula, ison kylpyhuoneen lisäksi erillinen toinen wc ja hämmentävän runsaasti säilytystilaa: kaksi vaatehuonetta ja neljä kaapistoa.
Huoneiston käyttöön on varattu myös kaksi isoa ullakkovarastoa sekä ulkoiluvälinevarasto kellarikerrokseen.

Puistot, kulttuuri ja urheilupalvelut sekä hyvät kulkuyhteydet keskustaan ovat käden ulottuvilla.

Asunnon on suunnitellut mm. Haven-, Lilla Roberts-, F6, U14 ja Grand Central hotellit sekä Kesäkatu 2:den ja Katajanokan Jungmannin suunnitellut arvostettu sisustusarkkitehti Jaakko Puro.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

885 000 €    8 045,45 €/m2

Velaton myyntihinta

885 000 €    8 045,45 €/m2

Hoitovastike

552,50 €/kk    5,02 €/m2

Rahoitusvastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Kok. vastike

552,50 €    5,02 €/m2

Vesimaksu (hlö)

9.00 €/kk. Asukasluvun mukaan.

Huoneistotiedot

Osake No:t

588-624

Kerrosluku

2/6

Kunto

Erinomainen

Parveke

Ei

Ikk.suunta / näköala

Ikkunat kolmeen suuntaan pihalle ja kadulle etelään, länteen ja pohjoiseen

Keittiö

Jääkaappi, jääkaappi/pakastin (ikea), lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: kaapisto: ikea metod musta petsi liesituuletin: ikea mattradition musta jääkaappi-pakastin: ikea tinad astianpesukone: ikea diskad taso: massiivitammi restamaster allas: ikea kilsviken musta/kvartsikomposiitti hana: hansgrohe focus m41 keittiöhana, kromi.

Kph/WC

Suihku/suihkukaappi/-seinä (suihku: hansgrohe croma 160 showerpipe, kromi suihkuseinä: hietakari), peili, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (märkätiloissa) - peilikaapit: ikea godmorgon allastaso: massiivitammi restamaster. - lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: eteinen ja kylpyhuone laatta: saime cave portovenere 30x60, kiiltävä musta. allashanat: hansgrohe rebris s bidette allashana, kromi suihku: hansgrohe croma 160 showerpipe, kromi suihkuseinä: hietakari peilikaapit: ikea godmorgon allastaso: massiivitammi restamaster.

Yhtiössä sauna

Kyllä

Oma sauna

Ei

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: irralliset vaatekaapit (makuuhuoneiden kaapistot), kiinteät valaisimet (himmennettävät led spottivalot wever & ducré, 9w 2700k) - Pintamateriaalit: kodinhoitohuone: kaapisto: ikea metod valkoinen taso: massiivitammi allas: ikea vresjön ruostumaton teräs hana: hansgrohe focus m41 keittiöhana, kromi.

Energialuokitus

Energialuokka

E2018

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Messilä

Kotipaikka

Helsinki

Isännöitsijä

Kai Nokelainen Retta Services, Retta Management

Kiinteistönhoito

Tapiolan Lämpö Oy

Lisätiedot yhtiöstä

Taloyhtiössä käytössä: kellari, vinttikomero - Säilytystilat: Urheiluvälinevarasto. Lastenvaunuvarasto.

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

1 225,80 m2

Rakennusvuosi

1937

Kerrosluku

2/6

Rakennusaine

Betoni

Kattotyyppi/kate

Aumakatto / Huopakate

Lämmitys

Vesikeskuslämmitys

Asuinhuoneistoja

57

Antenni

Yhteisantenni

Autopaikat

Katupaikoitus

Muut yht tilat

Talopesula. Väestösuoja. Kuivaushuone.

Suoritetut korjaukset

Isännöitsijän todistuksessa ilmenevät toimenpiteet

Tulevat korjaukset

Yhtiön päättämät tai hallituksen ehdottamat korjaukset ja muutokset sekä yhtiökokouksen jälkeen ilmenneet korjaustarpeet, jotka voivat olennaisesti vaikuttaa osakehuoneistojen käyttöön tai käyttökustannuksiin - kvv-kuntotutkimus 2022 - kiinteistön kuntotutkimus 2022 - piha-alueen vedenpoiston parantaminen ja asfaltointi 2022 - pieni terassi ulkokalusteille 2022 - lämmönvaihtimien uusinta 2022 - katutason porrashuoneiden kunnostus (A.Nieminen) 2022Suoritetut kuntoarviot ja -tutkimukset - Energiakatselmus (Tekmanni Service Oy) 2005 - PTS 2008-2017 2008 - Vesikaton kuntotarkastus (Raksan Konstit Oy) 2009 - Energiatodistus (Sakari Räntilä/SATO Oyj) 2012 - LVV-kuntotutkimus (Inspecta Oy) 2015 - Tietoliikenneverkon ja talojakamonkatselmus (Empower TN Oy) 2016 - Hissien kuntoarvio (Uudenmaan Hissimeklarit Oy) 2017 - Vesikatto ja sen varusteiden kuntokartoitus (Katelinja Oy)2018 - kiinteistön kuntoarvio 2020 (YIT Rapido Kiinteistöpalvelut Oy)

Muut tiedot

Vapautuu

Heti vapaa

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Lähiruokakaupat tullinpuomi ja töölö, töölön tori noin 1,0 km., Koulut: Koulut ja päiväkodit Töölössä, sekä suomen että ruotsinkieliset ala-aste, peruskoulu, yhteiskoulu ja lukiot sekä Sibelius Akatemia ja Töölön musiikkiopisto

Liikenneyhteydet

Mannerheimintien ja Topeliuksenkadun hyvät raitiovaunu ja linja-autoyhteydet

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunki