Tulossa

Tulossa

227 m2

ASUINPINTA-ALA

252 m2

KOKONAISALA

1 450 000 €

MYYNTIHINTA

Nauvo

KAUPUNGINOSA

22 670 m2

TONTIN PINTA-ALA

Ylväs Hongan Merikotka huvila asuntoalue kaavalla oleva ympärivuotinen vapaa-ajan asunto Nauvon keskustan läheisyydessä

Norrstrandintie 387, 21660 Parainen

Huvila | 5 h + k + sauna + khh + tornihuone, kirjasto, rantasauna ja autotalli sekä grillikatos

Kuvaus

Tämä upea Huvilakokonaisuus sijoittuu suojaiselle merenlahdelle, vain viitisen kilometriä Nauvon keskustasta ja venerannan palveluista, veneellä avomerelle 5 min.

Vuonna 2009 käyttöön otetun huvilan ja rantasaunan sisustuksen ovat suunnitelleet Päivi Kaivolan ja Riikka Haapasalo, jolloin Hongan kaunista huvilaa on laajennettu kattamaan isommankin seurueen vaativat vapaa-ajan viettoon kohdentuvat vaatimukset. Suuri osa kalusteista on valmistanut I.S. Mäkinen ja sisustusta on täydennetty italialaisilla huonekaluilla, laadukkaille esineillä ja itämaisella bambulla, lasilla ja kivellä.

Huvila, rantasauna ja autotallirakennus myydään kalustettuina, ja kauppaan kuuluu myös Flipper 605 WA vene jossa Mercury 125 hv perämoottori. Talo on korkeatasoisesti varusteltu, ja lämmityksestä ja viilennyksestä vastaavat maalämpökeskus, aurinkopaneelivoimala ja LG ilmalämpöpumput sekä tilalla oma porakaivo. Asuminen on näin hyvin käytännöllistä ja se perustuu myös kestäviin energiatalouden ratkaisuihin.

Lisätiedot ja esittelyt

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

1 450 000 €    5 753,97 €/m2

Velkakiinnitykset

850 000

Kiinteistövero

1320.25 €/v

Vesimaksu

20,83 €/kk

Sähkölämmitys

3600 €/v

Isännöitsijä

50.00 €/v

Energialuokitus

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

445-569-1-36

Kiinteistön tilannimi

Lahdenperä

Kiinteistön R.No

445-569-1-36

Tontin pinta-ala

22 670 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Saariston rantamaastoa ja kalliota, voittopuolisesti havupuita joiden lisäksi kauniit istutukset

Kaavoitustilanne

Yleiskaava

Lisätietoja antaa

Paraisten kaupunki

Käyttövesi

Omasta porakaivosta

Viemäri

Umpisäiliö

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2007

Kerrosluku

2

Rakennusaine

Honkarakenteen pyöreä lamellihirsi

Kattotyyppi/kate

Harjakatto, kaksinkertainen huopa ja tiili

Kunto

Hyvä

Lämmitys

Maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys, LG viilentävät ilmalämpöpumput, uuni/takka sekä Fronius Syno aurinkopanelit ja Fortum sähköpankki palvelu, joka myös tuottaa sähköä myyntiin.

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto: koneellinen tulo, koneellinen poisto, viilennys, jäähdytys.

Keittiö

Kaksi erillistä isoa Siemens jääkaappi/pakastinta keittiössä, viinikellari, induktioliesi kahdella erillisellä keittimellä ja kaasuliedellä, kaasuliesi, erillisuuni ja liesitaso (Siemens), liesituuletin (Siemens), mikroaaltouuni (Siemens), astianpesukone (Siemens). Keittiössä Advance kaapisto ja puutasot pähkinäpuuta.

Kph/WC

Huvilassa on sauna osasto, jossa Helon aina-valmis sähkökiuas ja vesiallas/hana saunassa, tupla suihkut ja Virata Spa poreallas lasitetulla terassilla. Suihkutilassa tuplasuihkut, valkoiset kaakeloidut seinät, ruskea 10x10 klinkkeri lattia, erikoisallas ja Hans Grohe Axor hanat.

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: Irralliset vaatekaapit, verhotangot, lämminvesivaraaja.Autotallirakennuksessa on erillinen varastohuone / työtila joka mahdollistaa monenlaista toimintaa. Autotalliossa on Crawford ultra sähköisesti avautuvat ovet, erillinen vesipiste, ja ovet aukeavat kaukoohjaimenlla.Vesihuollossa Softena vedenpuhdistusjärjestelmä, ja maalämpö on Thermia duo. Ilmalämpöpumput on LG, koneisto terassin alla vaimennettuna, ääni ei juurikaan kuulu. Aurinkopanelit sähköntuotantoon.Kaunis puutarha jossa marjapuupensaita, omenapuita ja syreenejä.

Muut tiedot

Vapautuu

Heti vapaa

Rasitteet/ Oikeudet

Tieoikeus 445-569-1-36 / 533-443-1-37 Gammelstu Talousveden ottaminen (000-2010-K31458)

Palvelut

Ruokakaupat: Nauvon keskusta - 5 km, Posti: Nauvon keskusta - 5 km, Terveysasemat: Nauvo ja Parainen, Kirjasto: Parainen, Alko 5 km, Gammegård paddel & pizza., Koulut: Nauvon keskusta - 5 km

Liikenneyhteydet

Linja-auto ja lossi yhteydet - Parainen - Nauvo

Lisätiedot

Autotallirakennuksessa on noin 20 m2 Fronius Syno Aurinkopanelit ja Fortum sähköpankki palvelu, joka myös tuottaa sähköä myyntiin.