Tulossa

Tulossa

Tulossa

240 m2

ASUINPINTA-ALA

420 m2

KOKONAISALA

1 340 000 €

MYYNTIHINTA

Vihtjärvi

KAUPUNGINOSA

TONTIN PINTA-ALA

Monien mahdollisuuksien maatila ja ainutlaatuinen Ranch-tyylinen erittäin laadukas omakotitalo

Salmojantie 44, 03790 Vihti

Maatila | 6 h + k + s + autotalli + vierasmökki, navetta

Kuvaus

Tämän maatilan rakennukset on rakennettu laadukkaista materiaaleista poikkeuksellisen hyvällä maulla. Tilan keskipisteen muodostaa Ranch-tyylinen päätalo jonka kruunaa Suomen oloissa harvinaisen korkea ja edustava takka ja sitä ympäröivä uniikki olohuone. Jokainen tilan yksityiskohta on tarkoin harkittu ja rakennettu paikanpäällä osaavien timpurien toimesta. Kodissa on 4 – 5 makuuhuonetta jotka sijoittuvat mukavasti ja erilleen talon molempiin kerroksiin. Lämpimät rakennusmateriaalit, kauniit puu- ja luonnonkivi yksityiskohdat tekevät talosta kodikkaan ja erittäin edustavan. Talossa on kaksi erillistä kylpyhuonetta ja erillinen wc sekä iso avokeittiö jossa myös on takka sekä leivinuuni.

Aikaisempaan navettaan on luotu tunnellmallinen takka- / olohuone. Yläkerroksessa sijaitsee iso avotila jonka suurista pääovista ylistä voi käyttää työ-/harrastustilana ja ateljeena. Yläkerrassa on lisäksi useampi työ tai varastotila.

Pihapiirin täydentävät kahden auton iso autotalli, vierastalo, savusauna, grillikatos / kesäkeittiö sekä leikkimökki. Tilan läpi soljuu luonnon kaunis joki jossa esiintyy tammukoita.

Tila on aidattu ja suljettu sähkökäyttöisellä portilla ja naapuritilat sijaitsevat reilun matkan päässä joten omassa rauhassa tilaa voi kehittää ja jalostaa kaikenlaiseen harrastustoimintaan. Peltoja ja tasamaita on viljely tai laidunmaiksi noin 6-7 ha mikä esimerkiksi mahdollistaa oman hevostallin perustamisen. Ympärillä sijaitsee lisäksi satumainen metsä jonka läpi soljuu kaunis luonnonvarainen puro.

Tilaa esitellään vain yksityisesittelyin ja ajanvarauksella. Lisätiedot ja esittelyvaraukset, osakas Kenneth Katter KTM, kenneth.katter@sothebysrealty.fi ja 045-8648062

Lisätiedot ja esittelyt

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

1 340 000 €    3 190,48 €/m2

Velkakiinnitykset

1 050 000

Kiinteistövero

400.00 €/v

Sähkölämmitys

4500 €/v

Isännöitsijä

250.00 €/v

Lämmityskustannukset

375 €/kk

Energialuokitus

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

927-452-7-19

Tontin omistus

Oma

Kaavoitustilanne

Yleiskaava

Lisätietoja antaa

Vihdin Kunta

Rakennusoikeus

2 008

Käyttövesi

Oma kaivo

Viemäri

Umpisäiliö

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2006

Kerrosluku

2

Rakennusaine

Hirsi, puu, kivi ja pelti

Kattotyyppi/kate

Harjakatto ja pelti

Kunto

Hyvä

Tilat/pinta-alat

Navetta / työtila, autotalli, grillikatos, vierastalo/leikkimökki, savusauna. Ulkorakennus/ navetta on täysin uudistettu (mm. lämmöneristys), vesikiertoinen ilmalämpöpumppu mm. takkahuone vesikiertoinen lattialämmitys, varaava avotakka, viileä viinikellari ja runsaat työ tilat.

Lämmitys

Sähkö, puu (talossa viisi erillistä tulisijaa), vesikiertoinen lattialämmitys (navetassa vesilämpöpumppu), sähköinen lattialämmitys, uuni/takka.

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto: lämmön talteenotto, viilennys, jäähdytys.

Keittiö

Jääkaappi (electrolux), pakastekaappi (electrolux), viinikaappi (viileä viinikellari ulkorakennuksessa), induktioliesi (electrolux), erillisuuni ja -liesitaso (electrolux), liesikupu (electrolux), mikroaaltouuni (kenwood), astianpesukone (electrolux), lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: keittiössä, olohuoneessa, alakerrassa, hiekkakivilaatta.

Kph/WC

Suihku/suihkukaappi/-seinä, amme, poreallas (poreallas makuuhuoneiden välisessä ala kph - westerbergs), pesukoneliitäntä- lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: masterhuoneisden välissä jossa poreallas, isommassa kylpyhuoneessa on sauna ja suihku ja kulku terassille.

Vallintajrajoitus asianumeroissa MML/ 57596/74/2019 , MML/ 57669/74/2019 ja MML/593821/74/2020

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: verhotangot (valurautaiset verhotangot), hälytys/valvontajärjestelmä, lämminvesivaraaja (jäspi), pyykinpesukone (samsung - uusittu 2018), kuivauskaappi/-rumpu (electrolux) - Pintamateriaalit: askarteluhuone: navetta rakennuksessa on puuverstas ja takkahuone, sekä runsaat varasto ja työtilat.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Palvelut

Ruokakaupat: ööke - noin 15 km, posti/palvelupisteet: 5 km - matkahuolto ja posti - vihtjärvi, terveysasemat: vihti, koulut: haimoo ja vihtjärvessä - noin 5 km, joukkoliikenne: oma auto, kirjasto: vihti., Koulut: Haimoo ja Vihtjärvessä - noin 5 km

Liikenneyhteydet

Oma auto

Lisätiedot

Täysin omarauhainen tila, joka on omistajan hallinnassa, tilan maille ei kohdistu käyttöoikeuksia tai rasitteita. Vihtijoen alkupää kulkee tilan läpi, ja siinä on sekä rapuja, tammukoita ja muitakin kaloja. Joki liittyy loppupäässä Lohjan järveen.