Tulossa

Tulossa

275 m2

ASUINPINTA-ALA

1 650 481 €

MYYNTIHINTA

2 212 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Haukilahti

KAUPUNGINOSA

1969

RAKENNUSVUOSI

Villa Elegance - Upea omakotitalo kokonaisuus arvostetussa ja halutussa Espoon Haukilahdessa

Särkitie 16, 02170 Espoo

Omakotitalo | 7 huonetta, keittiö + 1 huone, kk, kph sekä autotalli

Kuvaus

Vain harvoin on tarjolla näin tasokkaasti ja pieteetillä saneerattua omakotitaloa. Moderniksi ja nykyaikaiseksi 2022-23 saneerattu talo täyttää vaativammankin ostajan unelmat. Kokonaisuus soveltuu ratkaisuiltaan monenlaisiin tarpeisiin; tilaa arvostavalle pariskunnalle, lapsiperheen kodiksi, loistavasti myös edustusasunnoksi.

Talon sisääntulo ihastuttaa avaruudellaan ja valoisuudellaan. Eteisen valtaisa, valaistu pyöreä peili toivottaa asukkaat tervetulleeksi kotiin. Suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat luovat ylellistä?, akvaariomaista tunnelmaa. Persoonalliset mustaruutuiset lasiseinät tuovat puolestaan avaraan tilaan persoonallisuutta.

Talon sydän on auringon valossa kylpevä n.80 m2:n kokoinen atriumpiha / terassi, joka kutsuu niin asukkaita kuin vieraitakin viihtymään ja nauttimaan ulkoilmasta.

Atriumpiha näyttäytyy asukkailleen talon kaikista ikkunoista.

Suojaisalla, naapureiden katseilta piilossa olevalla atriumpihalla rentoudutaan ulkoporealtaassa ja nautitaan syysilloista ulkotakan loimussa.

Terassilta on käynti alakerroksessa sijaitsevalle Spa- / saunaosastolle.

Pergolan suojassa on tilaa kesäkeittiölle, omalle yrttitarhalle ja istutuksille.

Atriumpihalla on myös äänentoisto.

Talon asuintilat muodostuvat kolmesta asuintasosta. Vain muutamat porrasaskelmat erottavat tasot toisistaan. Sisääntulo- kerroksessa on erillinen, tilava tv huone. Avara, valossa kylpevä olohuone, suuri saarekkeellinen avokeittiö ja ruokailutila muodostavat yhdessä ylellisen tilan suurempiinkin juhliin ja edustustilaisuuksiin.

Tilassa on kaunis ja tunnelmallinen käyttökunnossa oleva avotakka.

Sisääntulokerroksessa, eteisen yhteydessä on myös erillinen vaatehuone ulkovaatteille ja kengille sekä tilava, ikkunallinen wc-tila.

TV huoneessa, keittiössä sekä olohuone- ruokailutila-alueella on sisäänrakennettu äänentoisto, jota ohjataan puhelimella (HEOS).

Sisääntulo- kerroksessa on erillinen yksiö (23m2), joka on omilla osakekirjoilla. Yksiöön on kulku asunnon eteistilasta sekä talon sivulta, omasta sisäänkäynnistä.

Yksiössä on pieni eteistila, avokeittiö (jk, apk) ja kylpyhuone/wc.

Asunnon yhteydessä oleva yksiö luo monenlaisia mahdollisuuksia.

Tila soveltuu hyvin toimistoksi, vierashuoneeksi, nuoren omaksi valtakunnaksi, lasten-/kodinhoitajan asunnoksi tai vaikkapa ulos vuokrattavaksi.

Talon ylätasolla on kolme makuuhuonetta ja kaksi ylellistä kylpyhuone- / wc tilaa.

Yläkerroksessa on myös avoin työtila, joka on tarvittaessa erotettavissa omaksi huoneeksi.

Päämakuuhuoneen yhteydessä on huoneen levyinen, atriumpihalle, aamu auringon suuntaan avautuva parveke. Makuuhuoneen yhteydessä on myös pukeutumistila sekä oma ylellinen, ikkunallinen kylpyhuone/ wc.

Kahta pienempää makuuhuoneetta palvelee käytävällä oleva kylpyhuone / wc-tila.

Tästä talosta ei kauniita ja ylellisiä kylpyhuoneita ja wc tiloja puutu. Kaikkiaan kylpyhuoneita on neljä ja wc-tiloja yhteensä 6kpl.

Kaikissa kylpyhuoneissa on suuret marmoripintaiset kivilaatat ja Tapwellin värikoordinoidut suihkut, hanat ja pyyhekoukut. Wc ja kph kaapistojen tasot on Tulikiven kivitasoja.

Olohuonetilasta kuljettaessa kattoikkunallisen portaikon kautta alakertaan, avautuu tunnelmallinen ”viinibaari”, joka voi toimia hyvin myös kirjastona tai muuna oleskelutilana.

Portaiden alaosaan, lasiovien takana on tilaa viiniharrastelijan kokoelmille. Viinibaarissa on puhelimella ohjattava äänentoisto.

Viinihuoneesta siirrytään ylelliselle Spa-osastolle, joka vastaa tunnelmaltaan ylellisen hotellin kylpyhuone- / saunaosastoa. Tilassa on myös kylpyamme.

Saunaosaston valaistus on toteutettu taidokkaasti erilaisilla epäsuorilla valaoilla, tähtitaivailla, seinä-, lattia ja katto valaisimilla. Osa valaistuksesta on myös himmennettävissä.

Kylpyhuoneen pinnat on marmoripintaista suurta 600×1200 kivilaattaa, tehosteseinillä kiiltelee upea lasilaatta.

Spa osastolta on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat- ja käynti atriumpihalle ja ulkoporealtaalle. Kylpyhuonetilassa on ylelliset kultaiset sadesuihkut ja ammeelle erillinen suihkuhana.Lasiseinällä erotettu wc-tila palvelee saunojien lisäksi myös märkiä atriumpihan porealtaassa kylpijöitä.

Talon alakerrassa on lisäksi ikkunallinen kuntosali, joka muuntuu tarvittaessa arkieteiseksi tai muuksi harrastehuoneeksi. Kuntosalin yhteydessä on myös wc-tila.
Tilasta on kulku ulos säältä suojassa olevaan katokseen sekä takapihan nurmialueelle.

Ulko-oven välittömässä läheisyydessä on perhe-elämän sujuvuutta palveleva tilava kodinhoitohuone.

Talon lämmitysmuoto on saneerauksen yhteydessä vaihdettu. Edullisena ja nykyaikaisena energiamuotona toimii ns. ilmasta veteen, ilma/vesi/lämpö- kokonaisuus, joka vastaa nykyisiä laatu- ja energiavaatimuksia.

Talon suuri autotalli (29,5m2) on omilla osakekirjoilla ja täydentää tasokasta asumista. Autotallin nosto-ovi aukeaa kaukosäätimellä. Autotallissa on varaus myös sähköauton lataukselle ja vesipisteelle.

Autotallin eteen etupihalle mahtuu hyvin kaksi autoa.

Kiinteistöä ympäröi hyvin hoidettu, vanha puutarha istutuksineen ja nurmialueineen.
Takapihalla on nurmikkoa ja talon edustalla kivetystä ja myös näkösuojana toimivat istutusaltaat.Talon sivulla on erillinen roskakatos sekä ulkovarasto. Ulkovalaistukseen sekä pihakivetyksiin ja kulkuväyliin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Omakotitalo on osakemuotoinen ja koostuu kolmesta erillisestä osakekirjasta (asunto, yksiö, autotalli). Osakemuotoisuutensa johdosta varainsiirtovero on vain 1,5%.

Esittelemme kodin yksityisnäytöin, esittelyvaraukset – Osakas Kenneth Katter KTM + 358 45 8648062 ja asuntomyyjä Nina Wagello KiLAT +358 40 637 5667

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

1 650 481 €    5 307,01 €/m2

Velkaosuus

561 519

Velaton myyntihinta

2 212 000 €    7 112,54 €/m2

Voiko lainan maksaa

Ei

Hoitovastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Rahoitusvastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Huoneistotiedot

Osake No:t

1-100

Kunto

Erinomainen

Ikk.suunta / näköala

Kaikkiin ilmansuuntiin

Keittiö

Kaapistot on Novart- Ala Carte, korkeakiiltoinen valkoinen, suuri (n.3m x 1,5m) saareke / baaritaso, jossa kaapit molemmin puolin. Aamiaiskaappi, jossa yläkaapit sekä upotettu mikroaaltouuni, taso ja sähköt kodinkoneille. Mielen integroidut kodinkoneet: jää-/viileäkaappi sekä jääkaappi ja pakastin, jossa jääpalakone, kahvikone. Induktioliesi, jossa sisäänrakennettu, huoneilmaan palauttava liesituuletin (aktiivihiili). Astianpesukone, uuni ja viinikaappi. Keittiössä vaalea Tulikiven (Calcatta SA) korkeakiiltoinen marmorikuvioinen (valk/beige) keraaminen taso.Yksiön keittiö tilassa on Mielen tason alle asennettu, ulosvedettävä integroitu jääkaappi, integroitu astianpesukone, allas ja suihkuhana (Tapwell/ matte black). Keittiön takaseinä on peiliä. Peiliin on upotettu paikat seinävalaisimille (2kpl). Peiliseinällä on kiinteät lasiset avohyllyt.

Kph/WC

Päämakuuhuoneen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on lattia- ja seinäpinnoissa ylelliset, suuret 600x1200, valkoiset marmorikuvioiset kivilaatat, tehosteseinä vaaleaa lasilaattaa. Valaistu saippuasyvennys. Unidrain lattiakaivo, Tapwellin kattosadesuihku, käsisuihku, allashana ja erillinen bidee hana ja suihku (kromi). Kiinteä kirkas lasinen suihkuseinä, Ido seven D seinä-wc-istuin. Suuret peilipinnat, valaistu suurentava meikkipeili, kiinteät lasihyllyt, runsaasti laatikkotilaa (valk. korkeakiiltoiset ovet). Tapwellin pyyhekoukut ja wc paperiteline (kromi). Tulikiven kiiltävä valkoinen keraaminen kivitaso (Uni Ice). Kylpyhuoneessa on osittain himmennettävä valaistus, suihkutilassa epäsuora valaistus. Kph levyinen ylä-ikkuna (länsi). Lattialämmitys.

Yhtiössä sauna

Ei

Oma sauna

Kyllä

Lisätietoja

Valaistus; Olohuone/ruokailutilassa, tv-huoneessa, master mh:ssa ja sauna/spa osastolla on himmennettävä epäsuora valaistus. Viinibaari huoneessa, makuuhuone käytävällä sekä master mh:ssa on lattiavalot. Talon kaikki kattovalaisimet on himmennettävät (ei kuntosali, khh, kuntosalin wc-tila, tekniset tilat). Portaikossa on valaistut valkoiset kiviportaat sekä valaistu katto-ikkuna.Talon tehosteseinät; Tv huoneen ja yksiön yksi seinä sekä päämakuuhuoneen takaseinät on harmaaksi maalattua, hierrettyä hienorappauspintaa. Takkaseinä sekä alakerran viinibaari huone on samaa hienorappauspintaa mutta valkoiseksi maalattuna.Neuvoteltavissa; TV huoneen ja makuuhuoneen TV:t on neuvoteltavissa, samoin KHH:n pesukone ja kuivausrumpu.Ei kuulu kauppaan; Talon irtaimisto, valaisimet, huonekalut, terassikalusteet, kesäkeitto/grilli eivät kuulu kauppaan.

Kohteen lopputarkastusta ei ole vielä tehty. Lopputarkastus suoritetaan ennen kaupantekoa.

Energialuokitus

Energialuokka

B2018

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Haukilahden Särkitie 16

Kotipaikka

Espoo

Isännöitsijä

HPJ Thomas Grönholm

Pitkäaik. lainat

561 519,00 €

Lunastuspykälä (asunnot/muut)

Kyllä, yhtiöjärjestyksen § 16

Lisätiedot yhtiöstä

Lopputarkastus rakennuksen muutostöistä pidettiin 19.10.2023, ilman moitteita.

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

1 113 m2

Rakennusvuosi

1969

Rakennusaine

Tiili ja betoni

Kattotyyppi/kate

Tasakatto kaadolla, bitumi kate

Lämmitys

Ilmasta vesipumppu ja vesikiertoinen lattialämmitys

Asuinhuoneistoja

2

Antenni

Yhteisantenni

Autopaikat

1 autotalli

Suoritetut korjaukset

Kiinteistö on kokonaisuudessaan saneerattu 2022-2023.

Tulevat korjaukset

Ei

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Länsiviitta ostoskeskus Haukilahti 800 m, Iso omena n 3,0 km, Koulut: Toppelundin koulu (n. 0.8 km), Haukilahden koulu (n. 1,2 km), Mattlidens skola (n. 2,1 km). Haukilahden pa?iva?koti (n. 1,2km). S- market Haukilahti (n. 0,8 km)

Liikenneyhteydet

Metro Niittykumpu 2,0 km, linja-autot 105-111-114

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Espoon kaupunki