Tulossa

Tulossa

108 m2

ASUINPINTA-ALA

169 m2

KOKONAISALA

1 640 000 €

MYYNTIHINTA

Spjutsund

KAUPUNGINOSA

5 270 m2

TONTIN PINTA-ALA

Modernin tyylikäs ja upeiden maisemien huvila Sipoon saaristossa!

Storuddintie 486, 06880 Sipoo

Huvila | Päärakennus 2mh, oh, rt, avok, kph, 2wc, s, lasiveranta, vierastupa, rantasauna, saunatupa, autotalli ja -katos/var, venesuoja/var.

Kuvaus

Lyhyehkön ajomatkan päässä Helsingistä, yksityistien loppumetreiltä, löytyy tämä vuonna 2018 valmistunut huvila, joka yllättää tulijansa-voiko tällaisen pikkutien päästä löytyä jotain näin modernia, toimivaa, huoliteltua ja huoletonta vapaa-ajanvieton paikkaa?

Huvila on täydellinen, jos näin voi sanoa, helpon tulemisen, olemisen ja lähtemisen ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon. Kaunis rinnetontti kunttamaastoineen, pengerrettyine tasoineen ja valaistuine portaineen on vuoden jokaisena ajankohtana kaunis katsoa, ja ihanan helppo hoitaa. Pihapiirin rakennukset; päärakennus, vierastupa, sauna- ja saunatupa, autotalli varastoineen ja katoksineen sekä venekatos/varastorakennus ovat niin ikään sekä rakenteellisesti, että teknisiltä yksityiskohdiltaan pieteetillä suunniteltuja ja rakennettuja, suoden omistajalleen mahdollisuuden vain nauttia ympäröivästä rauhasta ja kauniista maisemista.

Päärakennuksen isot merelle aukenevat ikkunat vangitsevat tulijansa katseen välittömästi taloon sisään astuttaessa. Päivän paahtava ja kirkas aurinko ei häiritse huvilassa sisälläoloa päivällä, mutta kesällä kauniista auringon laskusta saa nauttia viileämpinä iltoina sisällä merelle avautuvien lasiovien ja takkatulen äärellä tai lämpimän suloisina iltoina isolla terassilla tai lasiverannalla. Rantasaunan isojen merelle aukenevien ikkunoiden merimaisema, Drop- ulko-allas, ulkotakka, hiekkaranta ja vankka laituri tosin kutsuvat nauttimaan kesäilloista myös aivan veden äärelle.

Perhettä ja ystäviä mahtuu yöpymään tänne moderniin vapaa-ajan paratiisiin jopa n. 10 henkilöä, mutta paikka toimii loistavasti myös pienemmän, helppoa saaristolaiselämää arvostavan perheen tarpeisiin. Jos tämän huvilan idylli tuntuu teidän haaveeltanne, niin olethan yhteydessä lisätietoja kysyäksesi tai esittelystä sopiaksesi.

Lisätiedot ja esittelyt

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
OTA YHTEYTTÄ

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

1 640 000 €    9 704,14 €/m2

Velkakiinnitykset

1 450 000

Kiinteistövero

2182.04 €/v

Vesimaksu

60 €/kk

Isännöitsijä

192.00 €/v

Lämmityskustannukset

260 €/kk

Energialuokitus

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

753-430-4-48

Kiinteistön tilannimi

Strandvik

Tontin pinta-ala

5 270 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Rinnetontti
Rinnetontti, kunttaa, pengerrettyjä istutuksia.

Alueen käyttöraj.

1) Tieoikeus (Oikeutettu: 753-430-4-48 Strandvik), 2) Tieoikeus (Rasitettu: 753-430-4-48 Strandvik), 3) Yksityinen tie (Rasitettu: 753-430-4-48 Strandvik).

Kaavoitustilanne

Osayleiskaava

Lisätietoja antaa

Sipoon Kunta

Käyttövesi

Vesiosuuskunnan osakas: Vesiosuuskunnan vesijohto ja paineviemäri (oma pumppaamo).

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2017

Kerrosluku

2

Rakennusaine

Puu / Betoni

Kattotyyppi/kate

Pulpetti, konesaumattu pelti

Kunto

Hyvä

Tilat/pinta-alat

Päärakennuksen tosiasialliset asuinhuoneet: 3h. Päärakennuksen asuintilat: 2mh, oh, rt, avok, kph, 2wc, s, lasiveranta. Muut kiinteistön tilat: vierastupa, rantasauna, saunatupa, autotalli ja -katos/var, tekn.tila, venesuoja/var.

Lämmitys

Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys (päärakennus, vierastupa, autotalli), sähköinen lattialämmitys (rantasauna ja venevajan varasto), varaava takka (oh).

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto: koneellinen tulo, lämmön talteenotto, koneellinen poisto, viilennys.

Laajakaista

Valokuitu

Keittiö

Jääkaappi (täyskorkea), pakastekaappi (täyskorkea), induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin (pöytätasosta nouseva malli), mikroaaltouuni, kahvikone, astianpesukone. Kaikki kodinkoneet Miele. Keittiökalusteet Noblessa.

Kph/WC

Päärakennuksessa 1kph, vierastuvassa 1kph. Päärakennuksessa 2 sadesuihkua, yksi käsisuihku. Vierastuvassa suihku, suihkuseinä, peili, allaskaapisto. WC tiloissa kylpyhuonekaapisto. Kylpyhuone- ja wc-tiloissa seinät ja lattiat mikrosementtiä.

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: hälytys/valvontajärjestelmä, takka, varaava (oh), ei varaava (ulkotakka saunan terassilla), lämminvesivaraaja (vierastupa 50L, autotalli 60L, saunakamari 30L), pimennysverhot makuuhuoneissa, yk mh moottoroitu rullaverho, pyykinpesukone, kuivausrumpu.Päärakennuksen takka on varaava injektoritakka Nunnauunin Genius. Saunan terassin takka on Focus Slimfocus. Päärakennuksen lämmin vesi tulee maalämpöjärjestelmästä, muissa rakennuksissa sähköllä toimivat lämminvesivaraajat. Päärakennuksessa viilennys ylä- ja alakerrassa. Päärakennuksessa Bluetooth kaiutinjärjestelmä ylä- ja alakerrassa. Kaikissa rakennuksissa Vanderbilt lukitus-ja hälytysjärjestelmä. Kohteessa myös kameravalvonta (4kpl). Lasikuistilla säteilylämmittimet (2kpl) ja himmennettävät valot. Ponttonilaituri n.13,5m2.Väylän syvyys kapeimmassa sisääntulokohdassa lahdelle n. 1,5m, sisälahdella syvin kohta n.9m.Lattiat hiottua betonia, katot valkovahattua paneelia kaikissa huoneissa.Lämmityskustannuksissa mukana myös käyttösähkö.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rasitteet/ Oikeudet

1) Tieoikeus (Oikeutettu), 2) Tieoikeus (Rasitettu), 4) Yksityinen tie (Rasitettu). 1) Yhteinen vesialue 753-430-876-2 VATTENOMRÅDE, 2) Yhteinen vesialue 753-430-876-3 VATTENOMRÅDE

Palvelut

Ruokakaupat: Söderkullan S-market, K-supermarket, Lidl n. 18km. Posti/palvelupisteet, terveysasemat, kirjasto: Söderkullan keskustassa. Nevas golf n. 11 km. HSL bussilinjan 996 pysäkki n. 4km., Koulut: Sipoon & Söderkullan keskustassa.

Lisätiedot

Väylän syvyys kapeimmassa sisääntulokohdassa lahdelle n. 1,5 m, sisälahdella syvin kohta n. 9 m.