Tulossa

Tulossa

65 m2

LIVING AREA

89 m2

KOKONAISALA

298 000 €

MYYNTIHINTA

Sunnanvik

KAUPUNGINOSA

7 840 m2

TONTIN PINTA-ALA

Maalaisidylliä ja rauhaa puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudulta

Sunnanvik 68 B, 02580 Siuntio

Huvila | Tupakeittiö/oh, mh, veranta, pukuhuone/mh, ph, s, wc

Kuvaus

Tarjouskauppa, suurin tarjous: .Oletko etsinyt vapaa-ajan tai vakituisen asumisen paikkaa, joka sijaitsee luonnon rauhassa, kauniilla puutarha- ja rinnetontilla, kaukana kaupungin melusta, mutta kuitenkin vain runsaan puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Jos näin, niin tämä ympärivuotiseen käyttöön soveltuva mökki ja ison omakotitalon rakennuspaikka reilulla tontilla voi olla sinun.

Tätä 60-luvulla rakennettua taloa ympäröi viehättävä ja hyvässä kunnossa pidetty puutarha omenapuineen, marjapensaineen ja kasvimaineen. Nurmikkotilaa jää kuitenkin riittävästi erilaisiin kesäpäivien aktiviteetteihin, ja mikä ettei vaikka uima-altaan rakentamiseen. Pihapiiristä löytyy iso kaksiosainen ja siistissä kunnossa oleva liiteri, kuin myös melkeinpä oma pieni mökkinsä – kesäkeittiö, takkatupa, päiväunien unelmapaikka – mihin tätä rauhan majaa sitten haluaakin käyttää.

Mökkiä on remontoitu kattavasti 2000-luvun puolella ja yleisilme on siistin moderni, mutta kuitenkin tunnelmallista ja rakennusaikakauden henkeä huokuva. Mökki majoittaa 4-6 henkeä, ja vakituisen asumisen päätalolle on vielä reilusti rakennusoikeutta jäljellä. Erikoisuutena on lyhyen ajomatkan päässä sijaitseva rantatontti, jossa tämän tontin omistajalla on osakkuus. Tälle tontille ollaan parhaillaan rakentamassa kulkusiltaa ja laituria, joka mahdollistaa uimisen, kalastamisen, veneilyn pienellä veneellä tai kanootilla – ja kesäpäivistä nauttimisen rantaan suunnitellulla laavulla ja oleskelutilalla.

Lähiympäristöstä löytyy hevostallit, 51-tien toiselta puolelta upea hiekkakuoppauimaranta, ja tietty Pickalan golf-kentät uusine padel-kenttineen ja talven hiihtolatuineen. Merenranta ja venepaikat ovat niin ikään lyhyen matkan päässä Pickalan kupeessa.

Jos sinusta tuntuu, että tämä leppoisa rauhan tyyssija on teidän perheen/ porukan uusi mökki tai koti, niin olethan yhteydessä. Kohteessa pidetään vain yksityisesittelyjä, joten varaathan oman aikasi esittelyyn. Nähdään pian!

Lisätiedot ja esittelyt

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
OTA YHTEYTTÄ

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

298 000 €    3 348,31 €/m2

Velkakiinnitykset

290 000

Kiinteistövero

365.78 €/v

Vesimaksu

24,17 €/kk

Isännöitsijä

50.00 €/v

Energialuokitus

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

755-464-4-51

Tontin pinta-ala

7 840 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Tila osittain tasamaata ja osittain rinnettä.

Kaavoitustilanne

Yleiskaava

Lisätietoja antaa

Siuntion kunta, www.siuntio.fi

Rakennusoikeus

784 m2 (Kokonaisrakennusoikeus 10% tilan pinta-alasta.)

Käyttövesi

Kunnan

Viemäri

Saostuskaivo

Lisätiedot

Kohteen yhteydessä myydään myös 1/5 omistusoikeus yhteiseen vesialueeseen (kiint. tunnus 755-464-876-3), johon rakenteilla kulkusilta ja laituri. Ranta vesijättöä. Rantaviivaa n.65m. Kulku polkua pitkin (tieoikeus on, ei rakenneta lähiaikoina) Yhteinen vesialue kuuden kiinteistön kesken. Kustannukset jaetaan omistajien kesken. Osuus myös venevalkamaan. Tontti 7840 m2, Kokonaisrakennusoikeus 10% tilan pinta-alasta. Omakotitalo, vapaa-ajan rakennus/sivuasunto max 120 m2 (mahdollisuus muuttaa sivuasunnoksi vasta kun päätalo rakennettu).

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

1966

Kerrosluku

1

Rakennusaine

Puu

Kattotyyppi/kate

Harjakatto/ pelti

Tilat/pinta-alat

Kesäkeittiö/ grillikatos rak.v. 2010, n. 20m2 (sähköt, avotakka, laattalattia).

Lämmitys

Sähkö, ilmalämpöpumppu, puu, sähköpatterilämmitys (mh), sähköinen lattialämmitys (veranta, pukuhuone/mh, pesuhuone, wc, kellari (osin)), uuni/takka.

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto: painovoimainen.

Keittiö

Jääkaappi/pakastin, kaasuliesi, liesituuletin/hormi/suodatin, astianpesukone. Lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: Lattia: maalattu lauta. Seinät: maalattu. Katto: puupaneeli.

Kph/WC

Lattia- ja seinäpinnoitteet: Lattia: laatta. Seinät: maalattu.

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: verhotangot, takka, varaava/ei varaava (varaava takka), lämminvesivaraaja, sälekaihtimet/rullaverhot, naulakko.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Palvelut

Ruokakaupat: s-market n. 4km, päiväkodit: siuntion keskusta n. 4km, koulut: siuntion koulukeskus n. 4km, joukkoliikenne: matkahuolto siuntio n. 4km, pickala golf n. 7 km, störsvik uimaranta n. 6km., Koulut: Siuntion koulukeskus n. 4km

Liikenneyhteydet

Matkahuolto Siuntio n. 4km