Tulossa

Tulossa

112 m2

ASUINPINTA-ALA

120 m2

KOKONAISALA

890 000 €

MYYNTIHINTA

Luonnonmaa

KAUPUNGINOSA

1 275 m2

TONTIN PINTA-ALA

Persoonallinen, upealla kallioisella tontilla sijaitseva, metsä-, pelto- ja merenlahtimaisemiin isot ikkunansa avaava Honkatalojen Wing talo

Venda 16, 21100 Naantali

Omakotitalo | 3h, avok, khh, s, ph, wc, autotalli

Kuvaus

Tämä Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen yksi vierailluimmista kohteista on moderni, ekologinen, ympäröivän luonnon kanssa harmoniassa oleva luksushirsitalo vailla vertaansa, joka täytyy nähdä ja kokea. Vasta tämän jälkeen ymmärtää mitä talon arkkitehti Janne Kantee on rakennusta suunnitellessaan ajatellut; luonnon ja meren läheisyydestä, luonnon valon ja varjon liikehdinnästä talossa, hirsipintojen ja lasipintojen harmonisesta käytöstä rakennusmateriaaleina sekä pienen mittakaavan tilojen pelkistämisestä.

Rakennuksen sisätilat tuntuvat olevan isojen ikkunoiden myötä yhtä ympäröivän luonnon kanssa, mikä luo tähän erityislaatuisten tilaratkaisuiden kotiin avaran ja tilavan tunnelman. Sisustuksessa on käytetty materiaaleina ja sävyinä luonnon toistantoa ja näiden kanssa sulaan harmoniaan yhtyy tämän päivän moderni teknologia korkealaatuisine kodinkoneineen, lämmitysjärjestelmineen, viilennyksineen, äänentoistolaitteineen sisällä ja terassilla, eikä vähiten markkinoiden johtavine lämmön ja valon sisäänpääsyä estävine ZIP-screen verhoineen talon ulkopuolella sekä terassin kääntyvine aurinkosuojapaneeleineen.

Jos talon ratkaisut tukevat tulevaisuuden ekologisuutta, teknologiaa ja elämisen hyvinvointia, niin näin tekee myös koko asuntomessuiksi rakennetun alueen ratkaisut. 200 metrin päässä rannassa sijaitsevassa satamassa on toteutettu aurinkoenergiapuisto aurinkopaneeleineen ja älymuuntamoineen, missä tuotetaan enemmän energiaa kuin mitä koko alueen infrastruktuurin ylläpitäminen vaatii.

Satamasta löytyy myös venepaikkoja, vuokrattavia saunoja sekä uintimahdollisuudet. Kuin myös koripallo-, beach volley- ja petanguekentät sekä ulkokuntosalilaiteet. Rannassa on myös yleinen grillipaikka. Pienen ajomatkan päässä sijaitsee Kultaranta- resort golfkenttineen, ravintoloineen, majoituspalveluineen sekä omine satama- ja rantaelämäpalveluineen.

Tänne moderniin ja kauniiseen idylliin ajat n. 20 min Turusta ja n. 2 h Helsingistä.

Jos sinusta tuntuu, että tämä erityinen kodiksi tai vapaa-ajanviettopaikaksi soveltuva moderni hirsitalo olisi sinun tai teidän unelmien täyttymys, niin olethan yhteydessä lisätiedoista tai esittelyajasta kysyäksesi.

Lisätiedot ja esittelyt

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
OTA YHTEYTTÄ

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

890 000 €    7 416,67 €/m2

Velkakiinnitykset

0

Muut maksut

DNA valokuitu n. 720€/v (sis. kaapeli TV, 400M internetyhteys)

Kiinteistövero

600.00 €/v

Vesimaksu

55,83 €/kk

Isännöitsijä

180.00 €/v

Energialuokitus

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

529-124-11-2

Tontin pinta-ala

1 275 m2

Tontin omistus

Oma

Alueen käyttöraj.

Asemakaava ( 529-Ak-358), Asemakaavaan sisältyvä sitova tonttijako ( 529-124001101). Rasitukset, käyttöoikeudet ja käyttörajoitukset: Kulkuyhteys asemakaava-alueella ( 529-2019-K8) / leveys 6m

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Naantalin rakennusvalvonta.

Käyttövesi

Kunnan

Viemäri

Kunnan

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2021

Kerrosluku

1

Rakennusaine

Kuusihirsi (patentoitu painumaton hirsirakenne)

Kattotyyppi/kate

Pulpetti, huopa

Kunto

Erinomainen

Tilat/pinta-alat

Päärakennuksen pinta-alat: huoneistoala 112m2, 3h+ K + Khh + S + Ph + wc (kerrosala 120m2). Muut pinta-alat: Terassi (68,5m2), Talousrakennus (kerrosala 31m2). Nämä rakennuttajan ilmoittamia pinta-aloja.

Lämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys.

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto: koneellinen tulo, lämmön talteenotto, koneellinen poisto, viilennys, jäähdytys.

Laajakaista

DNA Valokuitu 400M

Keittiö

Jääkaappi (täyskorkea), pakastekaappi, viinikaappi, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin (pöytämalli), mikroaaltouuni, astianpesukone (2kpl, laatikkomalli). Lattia- ja seinäpinnoitteet: tammiparketti, massiivihirsi.

Kph/WC

Suihku, suihkuseinä, pyyhekuivain. Lattia- ja kattopinnoitteet: laatta, laatta.

Lopputarkastusta ei ole vielä tehty. Myyjä tulee vastaamaan tämän loppuunsaattamisesta sekä kaikista tässä mahdollisesti huomioiduista puutteista tai korjaustöistä. Panttikirjojen kiinnitykset 1 250 000EUR.

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: takka (ei varaava), lämmön ja valon sisäänpääsyä estävät zip-screen moottoroidut verhot (talon ulkopuolella)), pyykinpesukone, lämminvesivaraaja, viilennyslaite.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rasitteet/ Oikeudet

Kulkuyhteys asemakaava-alueella ( 529-2019-K8) / leveys 6m.

Palvelut

Naantalin keskustassa kattavat palvelut, mm. ravintolapalvelut, satama, tenniskentät, kylpylä etc. Alueen läheisyydessä sijaitsee kultaranta golf n. 1,5km etäisyydellä. K-market 2 km., Koulut: 2-4,5km etäisyydellä useampi koulu. Mm. Kultarannan-, Kapivuoren-, Maijamäen koulu. Naantalissa useampi päiväkoti. Uusi koulukeskus n. 2km päässä.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet Naantalin keskustaan. Bussiliikenne n. 1 km.

Lisätiedot

Kohde on rakennettu 2022 Naantalin asuntomessuille, Honkatalojen Wing-talo. Patentoitu painumaton hirsirakenne. Arkkitehti Janne Kanteen suunnittelema. Saunasuomi seura palkinnut kohteen saunan. Piha palkittu messujen aikana. Terassin katossa 3 kpl alueita, joissa kääntyvät aurinkosuojapaneelit. Lämmön ja valon sisäänpääsyä estävät ZIP-screen moottoroidut verhot (talon ulkopuolella). Musiikkijärjestelmä REL (äänentoisto terassilla ja sisällä). Ilmastointi & viilennysjärjestelmä. 200m päässä rannassa venepaikat, vuokrattavia saunoja ja uintimahdollisuudet. Täällä myös koripallo-, beach volley-, petanguekentät ja ulkokuntosalilaiteet. Rannassa myös yleinen grillipaikka. Alueen infra käyttää aurinkopaneeleilla tuotettua sähköä, voimala rannassa. Alueen lasten leikkipuisto erittäin hieno, minne tullaan kauempaakin leikkimään.