Tulossa

Tulossa

147 m2

ASUINPINTA-ALA

160 m2

KOKONAISALA

795 000 €

MYYNTIHINTA

Ruka

KAUPUNGINOSA

1 005 m2

TONTIN PINTA-ALA

Lämminhenkinen ski in/ski out mökki Itä-Rukalla!

Vuosselintie 19, 93825 Kuusamo, Ruka

Huvila | 6 mh, avok., oh, rt, parvi, aula, kph, s, 3 wc, khh/varasto, terassi, autokatos 2:lle autolle

Kuvaus

Hiihtokeskuksen palveluiden lähelläolon suhteen ei paljon parempaa mökkiä voisi kuvitella olevan olemassa, kuin tämä Vuosselin Kruunu. Rukan itäpuoli, Ruka Valley, on kehittynyt viime vuosina kovasti, ja varsinkin lapsiperheille on tällä alueella tarjolla moninaisia rinnerieha – ja ulkoilmaelämän aktiviteetteja. Alueen ravintolat ovat laadukkaita, kahviloita ja terasseja on useampia, ja alueelta löytyy myös suksivuokraamo ja kauppa. Länsi-Rukan, Rukan kylän, laajasta palvelutarjonnasta pääsee nauttimaan helposti joko lasketellen tai hiihtäen, tai sitten jalan tunturin yli matkaavan gondolin kyydissä. Näiden kaikkien palvelujen äärelle on Vuosselin Kruunusta vain hyvin pieni kävelymatka.

Vaikkakin mökin sijainti on keskeinen, vallitsee mökin sisällä lähes uskomattoman oloinen rauha ja hiljaisuus. Myös metsäiset näkymät isosta oleskelutilasta ja puiden välistä upeasti pilkottava rinne – kevätaurinkoineen, ovat tämän mökin ehdottomia Vau-ominaisuuksia, jotka voi ymmärtää vasta paikan päällä. Koko mökki huokuu viihtyisyyttä, kodikkuutta ja lämpöä, minkä tunnelman osittain saa aikaan iso takka, mutta myös paikallisten puuseppien tekemät erityislaatuiset valaisimet ja parven kaiderakennelmat. Elämää ja ääntä mökkiin saa majoittamalla tänne 16-17 henkilöä, mihin tämän uskomattoman kompaktin ja hyvien tilaratkaisujen mökki antaa mahdollisuuden.

Rukan ja Kuusamon alueella on tekemistä ympäri vuoden, ja näitä mahdollisuuksia kehitetään jatkuvasti. Myös liikenneyhteydet Kuusamon lentokentältä toimivat Rukalle erinomaisesti.

Jos sinusta tuntuu, että Vuosselin Kruunu voisi olla teidän oma tulevaisuuden tunturimökkinne tai sijoituskohteenne, niin olethan yhteydessä lisätiedoista ja esittelystä kysyäksesi.

Lisätiedot ja esittelyt

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
OTA YHTEYTTÄ

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

795 000 €    4 968,75 €/m2

Velkakiinnitykset

477 000

Kiinteistövero

1300.00 €/v

Vesimaksu

62,50 €/kk

Sähkölämmitys

4200 €/v

Isännöitsijä

850.00 €/v

Energialuokitus

Energialuokka

E2018

Energiatodistus

On

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

305-416-60-139

Kiinteistön tilannimi

Vuosselin Kruunu

Tontin pinta-ala

1 005 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Rinnetontti, moreeniharju.

Alueen käyttöraj.

1) Tieoikeus ( 000-2006-K16278)/ Leveys 5m. 2) Tieoikeus ( 000-2019-K27385).

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Kuusamon rakennusvalvonta

Rakennusoikeus

200 k-m2

Käyttövesi

Kunnan

Viemäri

Kunnan

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2005

Kerrosluku

2

Rakennusaine

Julkisivupinnoite (ulkona ja sisällä) hirsimäinen paneeli, puurankarakenne.

Kattotyyppi/kate

Harjakatto, huopa (kaksinkertainen)

Kunto

Hyvä

Tilat/pinta-alat

6mh, avok, oh, rt, parvi aula, kph, s, 3wc, khh/varasto, terassi, autokatos 2:lle autolle.

Lämmitys

Alakerrassa sähköinen lattialämmitys sekä suora sähkölämmitys (ikkunanaluspatterit). Yläkerrassa suora sähkölämmitys (patterit).

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto: koneellinen poisto.

Keittiö

Jääkaappi (2 kpl), pakastekaappi, keraaminen liesi, uuni, liesikupu, mikroaaltouuni, astianpesukone. Lattia parkettia, seinät paneelia.

Kph/WC

Kaksi suihkua, wc-istuin, lavuaari, kph-kaapisto. Lattia-ja seinäpinnoitteet: laatta, laatta.

Vuokratuotto n. 40.000-60.000€/v (alv.0%). 2010 keittiön pesuallaskaapissa oli pieni vesivuoto. Tuolloin kuivatettiin lattia pieneltä tarvittavalta alueelta ja korvattiin muutama parkettilauta. Kahteen otteeseen on palahuopaisen vesikatteen huopapalojen välistä jääpaanne padonnut lumen sulamisvettä, joka on valunut tiputtelevassa määrin yläpohjan kautta laattalattialle. Nämä on korjattu ja tarkistettu, että yläpohjassa ei ole kostunutta villaa. Toisella kerralla tarkistettiin samalla saunan ja pesuhuoneen höyrysulut ja parannettiin muutamia höyrysulun saumojen kiinnityksiä. Samalla lisättiin myös yläpohjan villoituksen paksuutta saunan ja pesuhuoneen päällä olevassa vapaassa tilassa, jossa oli alun perin minimipaksuus villaa. Palahuopakatteen välistä jääpaanteen nostaman veden vuotoriskin poistamiseksi vaihdettiin hieman etuajassa vuoden 2022 ulkoremonttien yhteydessä koko vesikate parhaimpaan huopakatteeseen, joka on kaksikerroksinen kuumahitsattu rullahuopakate. Mitään ongelmia katossa ei havaittu myöskään katteen vaihdon yhteydessä. 2022 ulkoremontissa rakennettiin salaojat tarkastuskaivoineen rakennuksen ylärinteen puoleisille sivuille, vaikka mitään ongelmia ei ole ollut. Samoin uusittiin räystäskourut ja syöksyt ja rakennettiin sadevesikaivot ja veden johdatus pois kaivosta rakennuksen yläpuoleiselle sivulle. 2022 toteutettiin rakennuksen kokonaisvaltainen ulkopintojen huoltomaalaus. 2022 asennettiin saattolämmityskaapeli käsikytkinohjauksella autokatoksen sisäpuolen ulkoreunan asfalttiin samalla uurretun uran ja siihen sijoitetun betonikourun alle. Betonikouru johtaa autokatoksen asfaltin päälle talvella mahdollisesti tuiskunneen lumen sulamisveden keväällä ulos katoksesta. 2022 uusittiin sisällä kosteiden tilojen ja wc-allastasojen silikonisaumaukset. 2022 uusittiin saunan kiuas. 2022 hoidettiin loppuun alkuperäisen loppukatselmuksen puutteiden korjausten rakennustarkastus, jotka havaittiin rakentajan jättäneen tarkistuttamatta rakennusvalvonnassa. 2023 uusittiin astianpesukone.

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: verhotangot, takka, lämminvesivaraaja, sälekaihtimet (jokaisessa huoneessa), pyykinpesukone, kuivauskaappi, naulakko. Katto- ja seinävalaisemet ovat puusepän teettämiä ja kuuluvat kauppaan. Kuntotarkastus tehty 8.4.2023.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rasitteet/ Oikeudet

1) Tieoikeus (000-2006-K16278)/ Leveys 5m. 2) Tieoikeus (000-2019-K27385).

Palvelut

K-Market Ruka Valleyn keskustassa, Rukan lääkäriasema n. 5km, Rukakeskuksen palvelut, ravintolat, liikkeet ja laskettelurinteet lähialueella, posti 5-tien varrella, lyhyen ajomatkan päässä., Koulut: Rukan päiväkoti ja koulu lyhyen ajomatkan päässä.

Liikenneyhteydet

Kuusamon lentokenttä n. 30km. Tänne bussiyhteys Rukan keskustasta.