På kommande

På kommande

På kommande

171 m2

BOSTADSYTA

304 m2

TOTAL YTA

1 180 000 €

PRIS

Kerimäki

STADSDEL

82 430 m2

TOMTSTORLEK

Lepänniementie, 58200 Savonlinna

Villa |

Beskrivning

Savonlinnan Kerimäellä, kirkasvetisen ja kalaisan Puruveden korkeimmalla kohdalla sijaitsee vuonna 2007 valmistunut, paikallarakennettu design-huvila, Villa Nuotta. Tämä, arkkitehti Tuomo Siitosen suunnittelema, ympärivuotiseen asumiseen soveltuva koti on poikkeuksellisen tasokkaasti viimeistelty, laadukkaan puusepäntyön mestariteos, joka on kerännyt mainetta myös kansainvälisesti. Siellä vietetään vapaa-aikaa kaksin, yhdessä perheen tai ystävien kanssa sekä tehdään satunnaisesti etätöitä.

Talo on varusteltu nykyaikaisilla mukavuuksilla kuten etäohjattavalla lattialämmityksellä, koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla sekä satelliittiantennilla. Myös saunan voi laittaa päälle kauko-ohjauksella, jolloin löylyihin pääsee heti saapuessa tai vaikka pitkän kalareissun päätteeksi. Vesi tulee omasta 140m syvästä porakaivosta. Rantasaunaan ja kasteluun vedet pumpataan puhtaasta Puruvedestä. Talo on hyväksytty asuinrakennukseksi v. 2008 ja sopii siten myös kodiksi.

Maasto ja näkymät ovat ohjanneet suunnittelua ja rakentamista ja rakennusten muodostama kokonaisuus sulautuu muodoiltaan ja materiaaleiltaan ympäröivään maastoon täydellisesti. Järven suunnalta huvilaa on lähes mahdoton havaita ja yli kahdeksan hehtaarin tontilla yksityisyys on muutenkin taattu. Rakennustöiden aikana ympäröivä luonto suojeltiin tarkoin ja herkkä mäntymetsä kallioineen ja sammalen peittämine siirtolohkareineen on mykistyttävän kaunis, puhumattakaan korkealta kallion päältä avautuvasta maisemasta.

Järvinäkymä avautuu talon suurien ikkunapintojen kautta koko rakennuksen leveydeltä ja männynlatvusten välistä suodattuva kansallismaisema on suomalaisen luonnon oma mestariteos – edessä avautuvat Puruveden laaja selkä sekä alati muuttuva taivaankansi. Vesistö on Natura 2000-aluetta. Rinteestä nousevat satavuotiset männyt jylhän kallion päällä ja runsas eläimistö, haukat, korpit ja norpat viihtyvät puhtaan ja koskemattoman luonnon keskellä.

Lehtikuusesta rakennetut portaat vievät talolta rantaan, jossa puulämmitteinen sauna, terassi ja pokkapirtti nuotiopaikkoineen kutsuvat viihtymään veden äärelle. Omaa rantaviivaa on n. 270 m ja laituripaikan syvyys mahdollistaa saapumisen isommallakin veneellä.

Päärakennuksen yläkerrassa sijaitsevat avarat ruokailu- ja oleskelutilat, avokeittiö saarekkeella, lasitettu terassi ja kaksi makuuhuonetta, joista toinen en-suite. Alakerrassa on tyylikäs ja tilava saunaosasto, takkahuone, apukeittiö, kodinhoitohuone ja vielä kaksi nukkumatilaa. Talossa on myös hyvät säilytystilat viinikellareineen.

Hieman erillään talosta sijaitsee vielä kahden auton katos, jonka yhteydessä on vaja ja kaksi lämmintä vierasaittaa. Kiinteistöllä nukkuu mukavasti jopa 13 henkeä.

Tämä kakkoskodiksi rakennettu huvila on suunniteltu laadukasta ja rauhallista olemista varten. Edustava vapaa-ajan asunto, jossa sielu lepää.

Yksityisesittelyt sopimuksen mukaan – Private viewings as agreed.
Kiinteistönvälittäjä Soile Goodall, 040 5335533, soile.goodall@sothebysrealty.fi

Tilläggsinfo och visning

Soile Goodall

Kiinteistönvälittäjä, LKV
+358 (0)40 533 5533
soile.goodall@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

1 180 000 €    3 881,58 €/m2

Inteckningar

0

Fastighetsskatt

1500.00 €/v

Eluppvärmning

3200 €/v

Disponent

450.00 €/v

Energiklass

Energiklass

Energiatodistus tulossa.

Energicertifikat

Ei ole

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

740-584-4-75 ja 740-584-4-115

Fastighets namn

Pajuselkä

Tomtstorlek

82 430 m2

Ägandet

Egen

Byggfakta

Byggnadsår

2007

Våning

2

Andra uppgifter