På kommande

På kommande

197,50 m2

BOSTADSYTA

257 m2

TOTAL YTA

1 995 000 €

PRIS

Fiskehamn

STADSDEL

117 m2

TOMTSTORLEK

 

Ett sällsynt townhouse till salu i Fiskehamnen

Arcturusgatan 33, 00540 Helsingfors

Egnahemshus | 4 rum, kök/vardagsrum, 2 badrum, 2 wc, 2 takterasser, balkong, fransk balkong, gård, 2 klädsrum, 2 förråd, garage

Beskrivning

Ett underbart townhouse i loftstil finns i Fiskehamnen alldeles nära havet och Blåbärslandet. Lägenheten har mycket utrymme och höga rum. Huset har fyra våningar och du kommer in antingen genom garaget eller från gatan på första våningen eller genom innergården direkt till andra våningen.

De huvudsakliga vardagsrumsvåningarna är andra och tredje våningen, den fjärde våningen är spaavdelningen. Om du så önskar finns det naturligtvis en möjlighet att lägga till en hiss i huset. Hisschaktet är redan klart. Hemmet är underbart inrett i en modern och industriell anda.

Bostadens vardagsrum och kök ligger på andra våningen. Huset har mycket hög rumshöjd och är rymlig. Köket har gott om plats för matlagning och det finns gott om plats för ett matbord vid sidan. Vardagsrummet rymmer en stor soffa och på sidan av den finns en gårdsterrass där man kan grilla på sommaren.

På våningen ovanför finns två sovrum. Master sovrummet har en egen balkong och det andra sovrummet har en fransk balkong. Mitt på våningen finns ett stort badrum och ett separat hemvårdsrum.

Hemmets spaavdelning ligger på översta våningen. Det finns en bastu, ett badkar och ett duschrum. Bastun har fönster mot utsidan och därifrån når du enkelt den enorma takterrassen som har gott om plats för en grill, en matplats och en solstol. På andra sidan finns en mindre terrass med havsutsikt.

På bottenvåningen finns ett privat garage för två bilar som en del i en större hall. Garaget har även gott om förvaringsutrymme, men utöver det har lägenheten ett stort förråd på nedervåningen. Det finns också en separat toalett på nedervåningen.

Tilläggsinfo och visning

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

1 995 000 €    7 762,65 €/m2

Inteckningar

1 116 200

Fastighetsskatt

610.00 €/år

Vattenavgift

40 €/mån

Uppvärmningskostnader

250 €/mån

Energiklass

Energiklass

B2007

Energicertifikat

Ja

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

91-10-590-6

Tomtstorlek

117 m2

Ägandet

Hyrestomt

Hyresperiod (till datum)

31.12.2042

Fastighetens hyresvärd

Helsingin Kaupunki

Byggfakta

Byggnadsår

2015

Våning

1-4

Andra uppgifter