På kommande

På kommande

BOSTADSYTA

TOTAL YTA

2 190 000 €

PRIS

Karhusaari

STADSDEL

13 479 m2

TOMTSTORLEK

 

En byggtomt i ett lugnt och privat läge vid havet!

Fokka 3, 00890 Helsingfors

Tomt för egnahemshus | kiinteistö (91-442-19-1) ja määräala kiinteistöstä (91-442-6-161) Skutholmsvatte

Beskrivning

Har du letat efter en byggtomt i ett lugnt och privat läge vid havet, cirka en halvtimmes bilfärd från Helsingfors centrum? I så fall kan denna udde på Skutholmen nära Björnsö i Helsingfors, Bergisholmen, vara det du letar efter.

Terrängen på denna tomt lämpar sig utmärkt för byggnation, relativt platt stenig mark på högsta punkten. Solen skiner på sin tomtens högsta punkt hela dagen, men de gamla tallarna ger skydd mot solen om så önskas. En del av terrängen är vackra bergsklippor, en del är en lundliknande terräng.

I norr och öster gränsar tomten till havet, i söder till ett rekreationsområde och på västra sidan är det ganska långt till nästa granne. Tomtens totala yta är 1,3479 hektar med en byggnadsrätt för en 600m2 stor huvudbyggnad och en 80m2 stor sidobyggnad.

I anslutning till tomten säljs även ett begränsat område från fastigheten Skutholmsvatten belägen på tomtens östra sida, vilket innebär att tomten får ett eget vattenområde och även egen strand i österläge. På norra sidan gränsar tomten mot ett naturreservat, som även i liten utsträckning sträcker sig till strandområdet vid tomten som nu är till salu.

På gården finns för närvarande en gammal stuga med uthus och en gammal lider. Dessa säljs som rivningsobjekt, d.v.s. försäljningsobjektet är endast marken (tomt utan byggnader).
Björnsö som bostadsområde kommer att utvecklas i framtiden och planer för detta finns redan. Detta kommer också att öka värdet på denna fastighet i takt med att områdets tjänster och infrastruktur utvecklas.

Om du är intresserad och vill ha mer information om fastigheten, närområdena eller planerna för området så hör av dig så snart som möjligt.

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358503701883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

2 190 000 €

Fastighetsskatt

Energiklass

Energicertifikat

Nej

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

91-442-19-1

Fastighets namn

Bergisholmen

Tomtstorlek

13 479 m2

Ägandet

Egen

Generalplan

Stadsplan

Byggfakta

Andra uppgifter

Blir ledig

Ledig enligt överenskommelse