På kommande

På kommande

117,30 m2

BOSTADSYTA

150,90 m2

TOTAL YTA

1 090 000 €

PRIS

Rauhala

STADSDEL

6 645 m2

TOMTSTORLEK

 

Rymlig och elegant villa belägen vid Jerisjöns strand.

Jerisrannantie 10, 99135 Kittilä

Villa | 3mh, oh, k, kph, s, parvi lisävuodetiloineen, khh, 2 wc, et., 2 var, ulkosauna

Beskrivning

Lapplands magi, norrsken, nätter utan mörker, historia från århundraden tillbaka. Dessa, och många andra naturupplevelser, erbjuds med denna underbara, rymliga och eleganta villa belägen vid Jerisjöns strand, på egen strandtomt, i omedelbar närhet av Pallas-Yllästunturi nationalpark.

Villan ligger vid stranden av en av de vackraste sjöarna i Lappland, nära den bedårande nationalparken. Bergsorterna Levi, Ylläs, Pallas och Olos ligger alla cirka en halvtimmes bilresa bort. Områdets berömda restauranger, som Olos Takkaravintola och Pallas legendariska fjällhotell, ligger bara 15 minuter bort med bil.

Denna villa på Jerisjärvis västra strand har byggt med hög kvalitet och hållbarhet, med respekt för finskt hantverk och design. Alla byggtekniska moment har dokumenterats och genomförts med syfte att bygga byggnadsteknisk perfektion. Uppvärmningslösningen är ekologisk bergvärme. Det finns en ladd station för el- och Plug-in-Hybridbilar i carporten.

Villans rymlighet förmedlas så fort man kommer in, tack vare de stora fönstren mot sjön och den höga vardagsrumsdelen, och de funktionella, genomtänkta inredningslösningarna från sovrummen till grovköket ger en avkopplande och bra atmosfär på semestern. Allt verkar stämma i den här villan, men inget är för mycket heller.

Villan har fungerat som en mycket uppskattad uthyrningsdestination för portaler, och lämpar sig även utmärkt för denna typ av användning i framtiden vid sidan av eget bruk. Underhåll och utrustning kan enkelt ordnas i villan, från snöplogning till skiduthyrning. Fiskeutrustningen ombesörjer du själv, för att fånga abborre, sik, lake och gädda i den fiskrika Jerisjärvi.

Det är lätt att ta sig hit till skönheten och lugnet med flyg eller tåg. Avståndet från Kittilä flygplats är mindre än en timme, och närmaste tågstation ligger i Kolar, 80 km bort.

Om du känner att denna idyll kan vara din plats för att njuta av den fridfulla, rena och fräscha naturen och atmosfären, ta kontakt för en visningstid.

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358503701883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

1 090 000 €    7 223,33 €/m2

Fastighetsskatt

1045.81 €/år

Disponent

150 €/år

Energiklass

Energicertifikat

Nej

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

261-409-27-30, 261-409-27-61

Fastighets namn

Jerisruohonen, Jerisruohoranta

Tomtstorlek

6 645 m2

Ägandet

Egen

Generalplan

Stranddetaljplan

Byggfakta

Våning

2

Building material

Timmer

Roof type

Filt

Ventilation system

Maskinell tilluft, Värmeåtervinning

Andra uppgifter

Blir ledig

Ledig enligt överenskommelse